Personal Performance Coaching

“Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden”

 

Tijdens de coachtrajecten leggen we samen met jou je drijfveren bloot, krijg je meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en weet je dit  zichtbaar te maken. Ook de psychologisch kant ( impliciete bias ) betreffende uiterlijkheden, persoonlijke presentatie en social media vormen een onderdeel in onze coachingsessies. Deze kennis kun je ook weer inzetten in je eigen organisatie. De coachingsessies zijn altijd op maat en praktisch.

 

ReferentieBeste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk.

 

Podcast   Zabeth van Veen – Waarom het zo belangrijk is, je essentie en gedragskant te kennen”