Inspirerende presentaties en seminars

“Mede dankzij haar humor, onderwijs- en communicatie achtergrond is ze goed in staat haar expertise over te dragen en groepen mensen in beweging te brengen.”

 

Tijdens de interactieve, humoristische en leerzame presentaties van Zabeth van Veen  neemt ze je mee in de wereld van communicatie & onderbewuste beïnvloeding. De presentaties en seminars zijn altijd maatwerk en worden in samenspraak met de klant vastgesteld.

Zabeth wordt veelal gevraagd als (keynote) spreker over onderwerpen als vooroordelen, positionering, onderbewuste beïnvloeding, zichtbaarheid en imago.

 

Alles wat zichtbaar is van jou, speelt nu eenmaal een rol in je dagelijkse werk en met name tijdens het eerste contact of je dat nu prettig vindt of juist niet. En daar kun je gelukkig meer invloed op uitoefenen, als je maar weet hoe.

Wetenschappelijke theorie wordt vertaalt naar dagelijkse praktijk. Aansprekend beeldmateriaal en anecdotes worden veelvuldig gebruikt . Dat geeft heldere inzichten, die je direct kunt toepassen. Ze zullen je intrinsiek motiveren om jezelf nog eens onder de loep te nemen en anders naar je omgeving te kijken.

Ook al zou  je weinig hebben met dit onderwerp, die onbewuste reflex van een vlugge mening vormen is een evolutionair overblijfsel in je eigen limbisch systeem en uitschakelen is niet mogelijk.

Zabeth van Veen is spreker, trainer, coach en adviseur op het gebied van personal branding, zichtbaarheid, vooroordelen en imago voor professionals uit alle denkbare branches. In 2005 richtte ze haar eigen bedrijf ImagoMatch op en wordt zij sindsdien regelmatig in de media gevraagd op zaken en mensen aangaande reputatie, imago, imagoschade en het repareren ervan.

Voor referenties: www.imagomatch.nl/referenties 

 

Op het gebied van presentaties en seminars biedt ImagoMatch maatwerk. Een impressie van presentatie mogelijkheden vind je hieronder: