Wie is Zabeth

Zabeth Van Veen is oprichter en eigenaar van ImagoMatch, imagodeskundige en specialist in personal branding. Zij beschikt over ruime onderwijservaring en heeft een on- en offline communicatieachtergrond. Sinds 2005 is zij succesvol met Bureau ImagoMatch.

Kwaliteit voorop!

“Zabeth maakt op een praktische manier de vertaalslag van wetenschap naar de dagelijkse praktijk. ”

 

Zabeths kwaliteitszin en passie voor haar vak zijn niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig treedt zij op als spreker en deskundige op het gebied van imago en professionaliteit. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste middels uiterlijkheden. Daarbij gebruikt ze ook haar rijke mensenkennis als gediplomeerd enneagramcoach.

 

Haar presentaties, coaching-sessies, masterclasses en trainingen zijn altijd maatwerk. Deelnemers kunnen haar adviezen zodoende 1-op-1 toepassen.

 

“Zabeth verstaat de kunst mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten.”

 

Na een training of coaching spreken cliënten dikwijls van iets is wel of niet ‘Zabeth Proof’. Dat bracht ons op het idee om in januari 2018 te starten met een gelijknamige website.

 

ImagoMatch inspireert, adviseert, coacht en traint professionals; mannen en vrouwen, werknemers en werkgevers, met als doel: self-empowerment. Soms moet je iets veranderen om jezelf te kunnen blijven.

Inzetbaarheid Zabeth van Veen

  • Trainer, coach en adviseur
  • In de media als imago-deskundige, ook bij actuele zaken
  • Spreker, dagvoorzitter, moderator

 

Zabeth heeft ervaring in heel uiteenlopende sectoren en branches, zoals:
zorg, bouw, onderwijs, overheid, accountancy, technische bedrijven, financiële bedrijven, vervoerssector, ingenieursbureau’s, woningbouw-coöperaties en de IT-sector.

Visie ImagoMatch

  • wil talenten accentueren en verbeteren en de beste versie van een persoon zichtbaar te maken.
  • vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen ontplooien en doen waar ze goed in zijn, zodat ze worden beoordeeld op zaken die er echt toe doen.
  • biedt inzicht in het eigen ‘talentenpalet’: binnenkant en buitenkant versterken elkaar.
  • helpt mens en organisatie minder last te hebben van waardeoordelen en deze zelfs in positieve zin te beïnvloeden.
  • wil op een integere wijze met en voor klanten werken en organisaties ondersteunen om de gewenste bedrijfscultuur te realiseren.

 

Podcast Zabeth van Veen – Past je imago wel bij jou?”

Missie ImagoMatch

“Iedereen verdient het om gezien te worden!”

 

“If they say ‘it’s impossible’ , remember it’s impossible for them, not for you.”