Wie is Zabeth

Zabeth Van Veen is oprichter en eigenaar van ImagoMatch, imagodeskundige, gecertificeerd coach en specialist in authentic personal branding en imago. Zij beschikt over ruime onderwijservaring, heeft een on- en offline communicatieachtergrond en veel management ervaring opgedaan. Sinds 2005 is zij succesvol met haar Bureau ImagoMatch, waar zij bijgestaan wordt door een team van specialisten.

Passie, inspiratie en kwaliteit !

“Zabeth maakt op een praktische manier de vertaalslag van wetenschap naar de dagelijkse praktijk. ”

 

Zabeth is spreker, trainer en coach op het gebied van personal branding, zichtbaarheid, vooroordelen en imago voor mannelijke en vrouwelijke professionals uit alle denkbare branches. Mede dankzij haar brede ervaring en achtergrond is ze goed in staat haar expertise over te dragen en groepen mensen in beweging te brengen.

 

Als imagodeskundige gaat Zabeth van Veen voor het totale beeld;  lichaamshouding, attitude, uiterlijk en de impact van eigen gedrag binnen en buiten de werkvloer. In onze wereld van pijlsnelle media kan een imago binnen luttele dagen gemaakt dan wel gekraakt worden. Zabeth van Veen is om die reden ook zelf een veelgevraagde gast in de media. In nieuwsuitzendingen, kranten en informatieve programma’s laat zij regelmatig haar licht schijnen op zaken en mensen aangaande reputatie, imago, imagoschade en het repareren ervan.

 

Haar presentaties, coaching-sessies, masterclasses en trainingen zijn altijd maatwerk. Deelnemers kunnen haar adviezen zodoende 1-op-1 toepassen.

 

 

Bekijk hier een interview met Zabeth.

 

“Zabeth verstaat de kunst mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten.”

 

Na een training of coaching spreken cliënten dikwijls van iets is wel of niet ‘Zabeth Proof’.

 

Samen met haar team inspireert, adviseert, coacht en traint ze professionals; mannen en vrouwen, werknemers en werkgevers, met als doel: self-empowerment.

Soms moet je iets veranderen om jezelf te kunnen blijven.

Inzetbaarheid Zabeth van Veen

  • Trainer, coach en adviseur
  • In de media als imago-deskundige, ook bij actuele zaken
  • (Keynote) Speaker en workshophouder

 

Zabeth heeft ervaring in heel uiteenlopende sectoren en branches, zoals:
Zorg, bouw, onderwijs, lokale- en landelijke overheid, accountancy, technische bedrijven, financiële bedrijven, beautysector, vervoerssector, ingenieursbureaus, woningbouw-coöperaties , vastgoedsector, telecom, spoorsector, trainings- en evenementenbureaus en de ICT-sector.

Visie ImagoMatch

  • wil mensen verbinden met hun potentieel en dit zichtbaar maken.
  • vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen ontplooien en doen waar ze goed in zijn, zodat ze worden beoordeeld op zaken die er echt toe doen.
  • biedt inzicht in het eigen ‘talentenpalet’: binnenkant en buitenkant versterken elkaar.
  • helpt mens en organisatie minder last te hebben van waardeoordelen en deze zelfs in positieve zin te beïnvloeden.
  • wil op een integere wijze met en voor klanten werken en organisaties ondersteunen om de gewenste bedrijfscultuur te realiseren.

 

Podcast Zabeth van Veen – Past je imago wel bij jou?”

Missie ImagoMatch

“Iedereen verdient het om gezien te worden, om het podium te pakken, om zijn of haar reputatie hoog te houden en om informatie, ideeën, inspiratie en inzichten te delen met de rest van de wereld.!”

 

“If they say ‘it’s impossible’ , remember it’s impossible for them, not for you.”