Wie is Zabeth

Zabeth Van Veen is oprichter en eigenaar van ImagoMatch, imago-expert gecertificeerd coach en specialist in authentic personal branding en imago. Zij beschikt over ruime onderwijservaring, heeft een on- en offline communicatieachtergrond en veel management ervaring opgedaan. Sinds 2005 is zij succesvol met haar Bureau ImagoMatch, waar zij bijgestaan wordt door een betrouwbaar team van specialisten, ieder op hun eigen vakgebied.

 

Expertise, doortastend, nuchter

 

Zabeth maakt op een praktische manier de vertaalslag van wetenschap naar de dagelijkse praktijk.”

 

Als imagedeskundige richt Zabeth zich op het totale beeld: lichaamshouding, attitude, uiterlijk en de impact van eigen gedrag. Dit bepaalt de perceptie van anderen, zowel binnen als buiten de werkvloer. Zabeth maakt het onbewuste bewust door enerzijds wetenschappelijke benaderingen en anderzijds praktische tips.

Ze biedt verhelderende inzichten, inspiratie en concrete feedback. Uiteraard altijd in een veilige omgeving.

 

“Zelfinzicht leidt tot zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen zorgt voor zichtbaarheid en zelfregie. Dat is een van de grootste cadeaus die een mens zichzelf kan geven.” – Zabeth van Veen.

 

Inzetbaarheid Zabeth van Veen

Haar presentaties, coaching-sessies, masterclasses en trainingen zijn altijd maatwerk. Deelnemers kunnen haar adviezen zodoende 1-op-1 toepassen.

 

  • – Trainer (met onderwijsbevoegdheid)
  • – Coach  (gecertificeerd)
  • – Adviseur voor publieke figuren en bij imagoschade
  • – In de media als imago-deskundige, ook bij actuele zaken
  • – (Keynote) Speaker

Zabeth heeft ervaring in heel uiteenlopende sectoren en branches, zoals:
Bouw, onderwijs, lokale- en landelijke overheid, accountancy, technische sector, Banken en verzekeraars, beautysector, vervoerssector, ingenieursbureaus, woningbouwcoöperaties, vastgoedsector, telecom, spoorsector, trainings- en evenementenbureaus, ziekenhuizen en ouderenzorg, politie en de ICT-sector.

 

Missie en visie ImagoMatch

“Iedereen verdient het om gezien te worden, om het podium te pakken, om zijn of haar reputatie hoog te houden en om informatie, ideeën, inspiratie en inzichten te delen met de rest van de wereld.!”

ImagoMatch

  • Maakt het potentieel van het individu zichtbaar
  • Zorgt voor inzicht in eigen ‘talentenpalet’, zodat binnen en buitenkant elkaar versterken.
  • Helpt mens en organisatie om perceptie en waardeoordelen positief te beïnvloeden.
  • Ondersteunt organisaties in het creëren van de gewenste bedrijfscultuur.

 

Adviseur

In onze wereld van pijlsnelle media kan een imago binnen luttele dagen gemaakt dan wel gekraakt worden. Zabeth van Veen is gespecialiseerd in media-advies voor klanten binnen organisaties die in de media verschijnen en te maken krijgen met zowel positieve als negatieve publiciteit.

Om die reden is Zabeth ook zelf een veelgevraagde gast in de media. In nieuwsuitzendingen, kranten en informatieve programma’s laat zij regelmatig haar licht schijnen op zaken en mensen aangaande reputatie, imago, imagoschade en het repareren ervan.

Ervaring en expertise;

Sinds 1990 heeft Zabeth haar sporen verdiend in de zakelijke wereld, waarbij ze professionals en talloze organisaties van binnen en van buiten heeft mogen aanschouwen en begeleiden.

Haar jarenlange ervaring heeft Zabeth een ongekend rijke expertise opgeleverd, waardoor zij een breed en veelzijdig speelveld heeft weten te creëren. Ze is gewend om met alle lagen binnen een organisatie te sparren en is daardoor uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de diverse uitdagingen waar moderne ondernemingen voor staan.

Zabeth hecht grote waarde aan duurzame samenwerkingen en heeft als doel om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Haar aanpak is warm en betrokken, waarbij ze altijd oog heeft voor de mens achter de functie. Met een scherp inzicht en een empathische benadering weet zij verborgen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen, wat resulteert in zowel individuele groei als collectieve vooruitgang.

 

Zabeth heeft ervaring in heel uiteenlopende sectoren en branches, zoals:
Bouw, onderwijs, lokale- en landelijke overheid, accountancy, technische bedrijven, banken en verzekeraars, ziekenhuizen en ouderenzorg, beautysector, communicatiebranche, vervoerssector, ingenieursbureaus, woningbouw coöperaties , vastgoedsector, telecom, spoorsector, trainings- en evenementenbureaus, politie en de ICT-sector.

  •  Missie en visie ImagoMatch“Iedereen verdient het om gezien te worden, om het podium te pakken, om zijn of haar reputatie hoog te houden en om informatie, ideeën, inspiratie en inzichten te delen met de rest van de wereld.!”

Podcast Zabeth van Veen – Past je imago wel bij jou?”