Carrière Coaching

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière en wil er niet meer te lang mee wachten?

Het vereist “actie” om persoonlijke groei en verandering te bereiken. Ik fungeer graag als jouw sparringpartner die je een spiegel voorhoudt en je aanmoedigt om de stappen te zetten die je wenst te nemen. Gefundeerd, praktisch en op een manier die bij jou past.

 

 

Soms weet je zelf nog niet exact welke kant je op wilt gaan qua carrière en soms zien anderen het (nog) niet in je. Wat is haalbaar, op dit moment in je leven om toch ook een goede privé / werk balans te vinden?

 

Het lijkt in eerste instantie wellicht eenvoudig, maar mensen moeten het soms eerst zien voordat ze het geloven. Politieke spelletjes, netwerken, vooroordelen, kunnen een rol spelen. De inhoud hebben onze klanten veelal wel, maar hoe maak je dat op een goede manier zichtbaar en duidelijk en op een manier die bij jou past? Hoe zorg je ervoor dat je in jezelf geloofd en anderen dat ook (gaan) doen?

 

Laat je helpen om uit bepaalde patronen te komen, nieuwe inzichten te krijgen en weer inspiratie en nieuwe energie op te doen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

 

Let wel: 60% Van de banen bestaan over 20 jaar niet meer, HR selecteert steeds meer op persoonlijkheid. Dat maakt dat deze coaching je een voorsprong geeft, ook op de toekomstige arbeidsmarkt. Aantrekkelijkheid, zelfinzicht, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van coaching sluit hier mooi op aan.

 

Referentie: Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Thx D.

 

 

Hoe de carrière coaching er exact uit gaat zien, bepalen we samen.

 

Globaal doorlopen we een beproefd programma:

 

Stap 1: Het persoonlijke lifestyle en talent interview waarbij we je tot je essentie komen en je gedragskant meenemen. We gaan de mogelijkheden, functies en organisaties die bij je passen verkennen . Je weet nu ook waar je niet geschikt voor bent, waar je naartoe kunt groeien en wat je energie geeft.

 

Stap 2: Terugkoppeling van onze bevindingen van sessie 1, coachen op essentie en vertalen naar gedrag. Plan afstemmen wat we gaan aanpakken en in welke volgorde en hoe. Wellicht zit je al in een procedure en passen we daar het programma op aan.

 

Stap 3: Hands-on je online profiel analyseren en optimaliseren, vervolgens schrijven naar de functie(s) die je ambieert. En natuurlijk nemen we je CV onder handen nemen. Als het nodig is maken we een nieuwe foto voor je online profiel of CV. Coachen op essentie en vertalen naar gedrag.

 

Stap 4: Je uitstraling, netwerk, zichtbaarheid en persoonlijke presentatie vormen een onderdeel van dit coaching traject, evenals je persoonlijke introductie (pitch ) en je non-verbaal gedrag. Je pitch kun je ook heel goed inzetten tijdens netwerkgesprekken. Door stap 4 goed in te richten, vergroot je de kans op interne of externe warme aanbevelingen.

 

Stap 5: presentatie coaching sessie. Je ontkomt er niet aan als je echt carrière wilt maken. Belemmerende gedachten, spelen vaak een rol als het gaat om presenteren of ” jezelf verkopen”. Ik help je daarmee en met praktische aanwijzingen en tips die bij jou als persoon passen, zodat je meer ontspannen en zelfverzekerd zult zijn.

 

Stap 6: Voorbereiden en oefenen van een pitch en sollicitatiegesprek, liefst een gesprek die je ook daadwerkelijk gaat voeren. Coachen op essentie en vertalen naar gedrag
Tussentijds krijg je opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk de tijd en aandacht wordt volledig besteed aan wat aandacht behoeft.

 

Kosten 1 op 1 coaching

 

€ 2.950,- exclusief 21% btw, nu inclusief de nieuwe online training van ImagoMatch

 

Dit omvat: telefonische intake, lifestyle en talent analyse van 1 dagdeel gevolgd door 4 dagdelen coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering.
5 sessie van 3 uur op locatie en een consult van 2 uur.

 

Vervolgopties:

Een mogelijke verlenging per dagdeel van 3 uur kost €495,00

 

Follow up optie coaching met 1 jaar doorloop: sparren online of telefonisch plus een abonnement op onze inspiratiebrief.  Kosten €450,- excl. BTW.

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn hier te vinden. Zabeth is Preferred Supplier voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton, ErasmusMC.

Sinds 2023 kun je coachingsessies van ImagoMatch ook boeken via het leerplatform Springest

Voor vrijblijvend informatie en contact: info@imagomatch.nl

" You attract the right things when you have a sense of who you are "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850