Carrière Coaching

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière binnen of buiten de organisatie.
En je hebt behoefte aan meer zelfkennis, zelfsturing, zelfvertrouwen en zichtbaarheid?

 

Dan ben je hier aan het goede adres.

 

Soms weet je zelf niet exact welke kant je op wilt gaan, qua carrière en soms zien anderen het (nog) niet in je. Wat is haalbaar ,op dit moment in je leven om toch ook een goede privé / werk balans te vinden?

 

Dit zijn 3 componenten waar meer aan te doen is dan je wellicht nu zelf denkt.

 

Het lijkt in eerste instantie wellicht eenvoudig, maar mensen moeten het soms eerst zien voordat ze het geloven. Politieke spelletjes, netwerken, vooroordelen, kunnen een rol spelen. De inhoud hebben mijn klanten veelal wel, maar hoe maak je dat op een goede manier zichtbaar en duidelijk op een manier die bij jou past? Hoe zorg je ervoor dat je in jezelf geloofd en anderen dat ook doen?

 

Laat je helpen om uit bepaalde patronen te komen, nieuwe inzichten te krijgen en weer inspiratie en nieuwe energie op te doen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

 

Let wel: 60% Van de banen bestaan over 20 jaar niet meer, HR selecteert steeds meer op persoonlijkheid. Dat maakt dat deze coaching je een voorsprong geeft, ook op de toekomstige arbeidsmarkt. Aantrekkelijkheid, zelfinzicht, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van coaching sluit hier mooi op aan.

 

Hoe de carrière coaching er exact uit gaat zien, bepalen we samen.

 

Globaal doorlopen we een beproefd programma:

 

Stap 1: Het persoonlijke lifestyle en talent interview waarbij we je tot je essentie komen en je gedragskant meenemen. We gaan de mogelijkheden, functies en organisaties die bij je passen verkennen . Je weet nu ook waar je niet geschikt voor bent, waar je naartoe kunt groeien en wat je energie geeft.

 

Stap 2: Terugkoppeling van onze bevindingen van sessie 1, coachen op essentie en vertalen naar gedrag. Plan afstemmen wat we gaan aanpakken en in welke volgorde en hoe. Wellicht zit je al in een procedure en passen we daar het programma op aan.

 

Stap 3: Hands-on je online profiel analyseren en optimaliseren, vervolgens schrijven naar de functie(s) die je ambieert. En natuurlijk nemen we je CV onder handen nemen. Als het nodig is maken we een nieuwe foto voor je online profiel of CV. Coachen op essentie en vertalen naar gedrag.

 

Stap 4: Je uitstraling, netwerk, zichtbaarheid en persoonlijke presentatie vormen een onderdeel van dit coaching traject, evenals je persoonlijke introductie (pitch ) en je non-verbaal gedrag. Je pitch kun je ook heel goed inzetten tijdens netwerkgesprekken. Door stap 4 goed in te richten, vergroot je de kans op interne of externe warme aanbevelingen.

 

Stap 5: presentatie coaching sessie. Je ontkomt er niet aan als je echt carrière wilt maken. Belemmerende gedachten, spelen vaak een rol. Ik help je daarmee en met praktische aanwijzingen en tips die bij jou als persoon passen, zodat je ontspannen zichtbaar bent.

 

Stap 6: Voorbereiden en oefenen van een pitch en sollicitatiegesprek, liefst een gesprek die je ook daadwerkelijk gaat voeren. Coachen op essentie en vertalen naar gedrag
Tussentijds krijg je opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk de tijd en aandacht wordt volledig besteed aan wat aandacht behoeft.

 

Kosten 1 op 1 coaching

 

€ 2.950,- exclusief 21% btw, nu inclusief de nieuwe online training van ImagoMatch

 

Dit omvat: telefonische intake, lifestyle en talent analyse van 1 dagdeel gevolgd door 4 dagdelen coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering.
5 sessie van 3 uur op locatie en een consult van 2 uur.

 

Vervolgopties:

Een mogelijke verlenging per dagdeel van 3 uur kost €495,00

 

Follow up optie coaching met 1 jaar doorloop: Nog even ” blijven meelopen ” met de coachee. Monitoren en blijven inspireren door 2 maandelijks contactmoment telefonisch of online, tot 1 jaar na de laatste coachingssessie. En 2 x ‘n 1 op 1  live bij ImagoMatch of online van 1 uur, plus een abonnement op onze inspiratiebrief.  Kosten €375,- excl. BTW.

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn hier te vinden. Zabeth is Preferred Supplier voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton, ErasmusMC.

 

Voor vrijblijvend informatie en contact: info@imagomatch.nl

" You attract the right things when you have a sense of who you are "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth