Loopbaan Coaching

Onze persoonlijke sollicitatie- en loopbaan coaching geeft zelfinzicht en alle tools om het beste uit jezelf te halen, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan binnen of buiten de organisatie.  Of je nu 21 of 60 bent, we zijn gewend om met sollicitanten van alle leeftijden te werken, op weg een nieuwe baan.

 

“Je bent goed zoals je bent, samen maken we je nog beter “

 

Dit effectieve compacte coachingstraject kent alleen winnaars. Als medewerkers de organisatie moeten of willen verlaten is het in ieders belang dat ze slagen.  Geen gestandaardiseerd programma, maar echte persoonlijke aandacht, het verkrijgen van zelfinzicht, weten wat je natuurlijk talenten zijn, je passie is en resultaat op de doelstelling.

 

De organisatie wint doordat de medewerker het gevoel heeft “een cadeautje” te hebben gekregen en het is een stuk prettiger om gemotiveerd de toekomst in te gaan?
De medewerker wint omdat hij/zij een baan krijgt die past bij het karakter van de persoon en de persoonlijke skills.

 

60% Van de banen bestaan over 20 jaar niet meer, HR selecteert steeds meer op persoonlijkheid. Dat maakt dat deze coaching je een voorsprong geeft, ook op de toekomstige arbeidsmarkt. Aantrekkelijkheid, zelfinzicht, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van sollicitatie coaching sluit hier mooi op aan. Het energieniveau en motivatie kan bij een ongewenste verandering van baan nog wel eens een probleem zijn, dit nemen we uiteraard ook mee tijdens de coaching.

 

Als je toch in de etalage staat, dan gaan we het goed doen ook!

 

Stap 1: Middels een persoonlijk lifestyle en talent interview komen we tot je natuurlijke talenten, mogelijkheden en passie. Wat past nu echt bij je en waarom, belangrijkste is dat jij het inzicht krijgt en het enthousiasme om ervoor te gaan. We gaan de mogelijkheden, functies en organisaties die bij je passen verkennen en je krijgt opdrachten mee naar huis. Je weet nu ook waar je niet geschikt voor bent, waar je naartoe kunt groeien en wat je energie geeft.

 

Stap 2: Hands-on je online profiel optimaliseren en schrijven naar de functie(s) die je ambieert. En natuurlijk nemen we je CV onder handen nemen. Als het nodig is maken we een nieuwe foto voor je online profiel of CV.

 

Stap 3: De eerste 3 seconden zijn namelijk cruciaal om de ander op standje positief te zetten ( HALO effect ). Daarom is je 1e, 2e en 3e eerste indruk zo belangrijk bij solliciteren. Je uitstraling en persoonlijke presentatie vormen zodoende ook een onderdeel van dit coaching traject, evenals je persoonlijke introductie (pitch ) en je non-verbaal gedrag. Je pitch kun je ook heel goed inzetten tijdens netwerkgesprekken. Door stap 3 goed in te richten, maak je de kans groter dat een ander je makkelijk warm kan aanbevelen.

 

Stap 4: Voorbereiden en oefenen van een sollicitatiegesprek, liefst een gesprek die je ook daadwerkelijk gaat voeren.

Mijn ervaring is dat we voldoende hebben aan de 4 stappen om te komen tot een nieuwe baan. Dit traject kan altijd met 1 of 2 sessies verlengd worden als dit nodig mocht zijn.

 

Tussentijds krijg je opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk, dus afwijken van het programma kan, wat goed is checken we af. De tijd en aandacht wordt volledig besteed aan wat aandacht behoeft.

 

Kosten 1 op 1 coaching

€ 1.850,- exclusief 21% btw, nu inclusief de nieuwe online training

Dit omvat: telefonische intake gevolgd door 3 sessie van 3 uur op locatie, oefenconsult van 2 uur.

Tussentijdse persoonlijke opdrachten, evaluatie, persoonlijke hand-out, een linkedin foto indien gewenst.

De sessies zijn inclusief voorbereidingen, werkmateriaal, locatie en catering.

 

Een mogelijke verlenging per dagdeel van 3 uur  kost €450,00

 

Locatie

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn te vinden op https://imagomatch.nl/referenties. Zabeth is Preferred Supplier  voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton, ErasmusMC.

 

Voor vrijblijvend informatie en contact: info@imagomatch.nl

 

Referentie sollicitatie coaching

Ik leerde Zabeth kennen via mijn werkgever Achmea. Helaas ben ik boventallig verklaard, waardoor ik mijn huidige functie als werkstroomspecialist ,die ik overigens met ontzettend veel plezier afgelopen 3.5 jaar heb gedaan, vanaf november dit jaar niet meer kan vervullen.

Zabeth gaf mij inzicht in mijn binnen- en buitenkant. Mensen onderschatten mij namelijk makkelijk omdat ik een toegankelijke en aardige uitstraling heb. Wat mensen niet direct aan mij zien, is dat ik analytisch sterk ben en een enorm doorzettingsvermogen heb.

De sessies heb ik als een cadeau ervaren. Achmea gaf me de kans om kennis te laten maken met Zabeth. Haar sollicitatiecoaching was er helemaal op gericht om mij succesvoller te laten opereren op de arbeidsmarkt. Deze sessies hebben me goed geholpen. De sessies waren persoonlijk, open en op een toegankelijke manier.

Zabeth gaf me advies en liet me inzien waarom ik bepaalde keuzes maak. Ze zet je aan het denken en laat zien hoe je je het beste kan kleden zodat je (verborgen) kwaliteiten ook van de buitenkant zichtbaar zijn. Zo laat je jezelf meer tot je recht komen.

Daarnaast kwam ik tot het inzicht dat mijn open en vriendelijke aard, interesse, ervaring en uitstraling goed past in bijv. de zorg.
Samen met mijn ervaring in interne processen, mijn analytisch vermogen en specialisatie in Medisch Specialistische Zorg lijkt dit de ideale combinatie.

Zabeth, bedankt voor je hulp, je advies en de gezelligheid. Ik werd enthousiast van alle sessies en je hebt me veel inspiratie gegeven om aan de slag te gaan! En hoop ik voor het einde van 2016 een interessante leuke nieuwe baan te hebben.

Lisanne Prenger Werkstroom specialist Achmea

 

Bekijk ookhet ondernemerscollege Baker Tilly van Zabeth van Veen over het belang van de 1e,2e en 3e eerste indruk
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth