Loopbaan Coaching: op weg naar een nieuwe baan, binnen of buiten de organisatie.

Onze persoonlijke sollicitatie- en loopbaancoaching biedt zelfinzicht en alle tools om het beste uit jezelf te halen bij het vinden van een nieuwe baan. Ongeacht je leeftijd, wij werken met sollicitanten van alle leeftijden.

 

“Je bent goed zoals je bent, samen maken we je nog beter.”

 

Ons effectieve coachingstraject leidt tot win-winresultaten. We bieden echte aandacht aan elke individuele situatie, omdat het belangrijk is dat medewerkers die de organisatie verlaten goed terechtkomen.

Sommige medewerkers gaan een rouwproces in en anderen zien de nieuwe situatie vanaf minuut 1 als een nieuwe kans. Daarom geen gestandaardiseerd programma, maar echte aandacht.Zelfinzicht, kennis van natuurlijke talenten, passies en het behalen van doelen zijn onze focuspunten bij het vinden van een baan die bij jou en je levenssituatie past.

 

 

In de komende 20 jaar zullen 60% van de banen niet meer bestaan en wordt HR steeds meer op persoonlijkheid geselecteerd. Onze coaching geeft je een voorsprong op de toekomstige arbeidsmarkt, waar aantrekkelijkheid, zelfinzicht, zelfvertrouwen en fitheid cruciale voorspellers voor succes zijn.

 

 

Onze manier van sollicitatie coaching sluit hier mooi op aan.
Het energieniveau en motivatie kan bij een ongewenste verandering van baan nog wel eens een probleem zijn, dit nemen we uiteraard ook mee tijdens de coaching.

Onze aanpak omvat persoonlijke interviews, het optimaliseren van je online profiel en CV, verkenning van passende functies en organisaties, en een online training om je persoonlijke performance te verbeteren. We bereiden je ook voor op sollicitatiegesprekken en letten op je uitstraling en presentatie.

 

 

Het traject bestaat uit vijf stappen/sessies, waarbij we volledig maatwerk bieden en flexibel zijn in de duur van de sessies. Tussentijdse opdrachten en aanpassingen worden afgestemd op individuele behoeften.

 

Samen zorgen we ervoor dat je succesvol en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat en die nieuwe baan binnenhaalt.

 

Als je toch in de etalage staat, dan gaan we het goed doen ook!

 

Kosten 1 op 1 coaching

€ 1.950,- exclusief 21% btw, exclusief eventuele reiskosten

Dit omvat: telefonische intake gevolgd door 3 sessie van 3 uur op locatie, sollicitatie oefenconsult van 2 uur en een onlinetraining.

Tussentijdse persoonlijke opdrachten, evaluatie, persoonlijke hand-out, een linkedin foto indien gewenst.

De sessies zijn inclusief voorbereidingen, werkmateriaal, locatie en catering.

 

Een mogelijke verlenging per dagdeel van 3 uur  kost €450,00

 

Locatie:

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn te vinden op https://imagomatch.nl/referenties. Zabeth is Preferred Supplier  voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton, ErasmusMC.

 

Sta jij als directie op HR manager aan het begin van een reorganisatie en wil je dit op een zorgvuldige manier doen? Neem vrijblijvend contact op: info@imagomatch.nl

Ben jij binnenkort je baan kwijt en wil je de regie in eigen hand houden, vraag naar de mogelijkheden. Veelal werkt je werkgever graag met ons.

 

Referentie sollicitatiecoaching

Ik leerde Zabeth kennen via mijn werkgever Achmea. Helaas ben ik boventallig verklaard, waardoor ik mijn huidige functie als werkstroomspecialist ,die ik overigens met ontzettend veel plezier afgelopen 3.5 jaar heb gedaan, vanaf november dit jaar niet meer kan vervullen.

Zabeth gaf mij inzicht in mijn binnen- en buitenkant. Mensen onderschatten mij namelijk makkelijk omdat ik een toegankelijke en aardige uitstraling heb. Wat mensen niet direct aan mij zien, is dat ik analytisch sterk ben en een enorm doorzettingsvermogen heb.

De sessies heb ik als een cadeau ervaren. Achmea gaf me de kans om kennis te laten maken met Zabeth. Haar sollicitatiecoaching was er helemaal op gericht om mij succesvoller te laten opereren op de arbeidsmarkt. Deze sessies hebben me goed geholpen. De sessies waren persoonlijk, open en op een toegankelijke manier.

Zabeth gaf me advies en liet me inzien waarom ik bepaalde keuzes maak. Ze zet je aan het denken en laat zien hoe je je het beste kan kleden zodat je (verborgen) kwaliteiten ook van de buitenkant zichtbaar zijn. Zo laat je jezelf meer tot je recht komen.

Daarnaast kwam ik tot het inzicht dat mijn open en vriendelijke aard, interesse, ervaring en uitstraling goed past in bijv. de zorg.
Samen met mijn ervaring in interne processen, mijn analytisch vermogen en specialisatie in Medisch Specialistische Zorg lijkt dit de ideale combinatie.

Zabeth, bedankt voor je hulp, je advies en de gezelligheid. Ik werd enthousiast van alle sessies en je hebt me veel inspiratie gegeven om aan de slag te gaan!

Lisanne Prenger Werkstroom specialist Achmea

 

Bekijk ookhet ondernemerscollege Baker Tilly van Zabeth van Veen over het belang van de 1e,2e en 3e eerste indruk
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850