Lifestyle Coaching

Dit intensieve individuele coachingstraject van maximaal 3 maanden en bestaat uit;

Intake en lifestyle analyse van 1 dagdeel gevolgd door 3 dagdelen coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. Deze coaching wordt in bijna alle gevallen vergoed door de werkgever.

 

Voor Wie? Voor professionals m/v, die op zoek zijn naar meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zichtbaarheid .

 

Er zijn momenten waarop je je realiseert dat er iets moet veranderen. Dat je niet het beste uit jezelf haalt. Je zoekt naar meer balans tussen werk en privé. Tips voor een gezondere lifestyle kun je ook wel gebruiken. Of je wilt meer functioneren vanuit je kernkwaliteiten en inzicht krijgen in je valkuilen. Of liever nog, al deze aspecten in een coaching, dat kan.

 

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

 

We geloven dat je soms moet veranderen om jezelf te blijven. Met dit persoonlijke, individuele Lifestyle Coaching traject krijg je meer inzicht in je drijfveren en kun je deze in verband brengen met je dagelijkse functioneren op het werk en in privé-situaties. Je krijgt ook feedback op eventuele belemmeringen wat betreft je uitstraling, uiterlijk, gezondheid en persoonlijke presentatie. Zo kun je je beter (gemotiveerd) ontwikkelen vanuit je eigen kwaliteiten en verkregen inzichten.

 

Wat kun je verwachten van het coaching traject?

 

Het Lifestyle Coaching traject start met het vaststellen van persoonlijke doelstellingen op basis van een intakegesprek ( telefonisch of via Skype ) en een vragenlijst. De out-put wordt gebruikt om het programma op maat te maken.

De volgende aspecten komen in ieder geval aan de orde:

 

 • lifestyle analyse
 • scannen van je weerstand met de Biophotonic scanner
 • zelfinzicht aan de hand van lifestyle analyse en persoonlijke ervaringen
 • waar liggen je persoonlijke kernkwaliteiten en wat kun je ermee, zijn deze zichtbaar voor anderen?
 • ontwikkelen van een groeiend bewustzijn van alledaagse patronen en hun invloed op je dagelijks werk en leven
 • werken aan veranderingsproces – werk – thuis- gezondheid
 • presenteren van jezelf in 3 zinnen.
 • advies op social media
 • hoge- lage status
 • inzicht in uiterlijkheden en wat bij je past en waarom
 • aanpassingen om verandering zichtbaar te maken
 • oefenen van toepasbaarheid in het dagelijkse werk en leven

 

We sluiten af met een advies en je ontvangt na de evaluatie persoonlijke documentatie.

 

Aanbod lifestyle coaching 1 op 1:

Dit omvat: intake en lifestyle analyse van 1 dagdeel gevolgd door 3 dagdelen coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering.

 

Aanbod is € 2.400,- exclusief 21% btw.
* optioneel het TR30 gewichtsbeheersing pakket en begeleiding voor € 500,00

 

Mogelijk vervolgtraject

 

De ervaring leert dat genoemde tijdsinvestering veelal afdoende is. Afhankelijk van de bevindingen en advies bij de intake zal het coachingstraject verlengd kunnen worden of kan er gebruik gemaakt worden van Coaching on the job of presentatiecoaching.

 

Ervaren & gecertificeerde coaches

 

Lifestyle Coaching wordt gegeven door zowel Jan van Veen** als Zabeth van Veen, beiden gecertificeerd coach met ruime ervaring. Jan van Veen is inmiddels 23 jaar werkzaam als manager, trainer en coach. Juist de combinatie van het managen, zijn inzicht in het mentale deel van de mens en het inzetten van nieuwetijdsmanagement, maakt dat hij zich onderscheidt van andere managers, coaches en trainers. Hij heeft de juiste kennis en expertise om het beste uit mensen te halen in een heel korte tijd.

 

Zabeth van Veen: informatie over Zabeth vind je op de ” Wie is Zabeth van Veen pagina” , klik hier

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort
Bekijk hier onze referenties

“Hi Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth