Lifestyle Coaching & Impact maken

Dit intensieve individuele coachingstraject van maximaal 3 maanden en bestaat uit;

Intake en lifestyle analyse van 1 dagdeel gevolgd door 4 dagdelen coaching. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, online training,  indien gewenst de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. Deze coaching wordt in bijna alle gevallen vergoed door de werkgever.

 

Voor Wie? Voor professionals m/v, die op zoek zijn naar meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact maken .

 

Er zijn momenten waarop je je realiseert dat er iets moet veranderen. Dat je niet het beste uit jezelf haalt. Je zoekt naar meer balans tussen werk en privé. Tips voor een gezondere lifestyle kun je ook wel gebruiken. Je wilt meer functioneren vanuit je kernkwaliteiten en inzicht krijgen in je valkuilen. Als je jezelf nog beter kent is het belangrijk dit ook zichtbaar te maken, pas dan kun je impact gaan maken.  De persoonlijke coaching is volledig maatwerk, wat goed is is goed.

 

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

 

We geloven dat je soms moet veranderen om jezelf te blijven. Met dit persoonlijke, individuele Lifestyle Coaching traject krijg je meer inzicht in je drijfveren en kun je deze in verband brengen met je dagelijkse functioneren op het werk en in privé-situaties. Je krijgt ook feedback op eventuele belemmeringen wat betreft je uitstraling, online presentatie, leefstijl en persoonlijke presentatie. Zo kun je je beter (gemotiveerd) ontwikkelen vanuit je eigen kwaliteiten en verkregen inzichten.

 

Wat kun je verwachten van het coaching traject?

 

Het Lifestyle & Impact Coaching traject start met het vaststellen van persoonlijke doelstellingen op basis van een intakegesprek ( telefonisch of via Skype ) en een vragenlijst. De out-put wordt gebruikt om het programma op maat te maken.

De volgende aspecten komen in ieder geval aan de orde:

 

 • lifestyle analyse
 • zelfinzicht aan de hand van lifestyle analyse en persoonlijke ervaringen
 • waar liggen je persoonlijke kernkwaliteiten en wat kun je ermee, zijn deze zichtbaar voor anderen?
 • ontwikkelen van een groeiend bewustzijn van alledaagse patronen en hun invloed op je dagelijks werk en leven
 • scannen van je fysieke weerstandsniveau met de Biophotonic scanner
 • werken aan veranderingsproces – werk – thuis- gezondheid
 • presenteren van jezelf in 3 zinnen.
 • advies en praktische aanpak van je social media
 • hoge- lage status inzetten
 • online training – psychologie achter 1e, 2e en 3e eerste indruk
 • inzicht in uiterlijkheden en wat bij je past en waarom
 • aanpassingen om verandering zichtbaar te maken
 • coaching oefeningen van toepasbaarheid in het dagelijkse werk en leven
 • Plan maken hoe je persoonlijke doelstellingen te realiseren

 

We sluiten af met een advies en je ontvangt na de evaluatie persoonlijke documentatie.

 

Aanbod lifestyle & impact coaching 1 op 1:

Dit omvat: intake en lifestyle analyse van 1 dagdeel, online training, gevolgd door 3 dagdelen coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De dagdelen coaching zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto indien gewenst, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering.

 

Investering : €2.625,00 excl. 21% BTW en inclusief catering- locatiekosten en online training ImagoMatch

 

 • Follow up optie coaching met 1 jaar doorloop: sparren een heel jaar lang online of telefonisch plus een abonnement op onze inspiratiebrief.  Kosten €450,- excl. BTW.

 

Lifestyle en Impact Coaching wordt gegeven door  Zabeth van Veen,  gecertificeerd coach met ruime ervaring. Zabeth heeft de juiste kennis en expertise om het beste uit mensen te halen in een heel korte tijd.

 

Zabeth van Veen: informatie over Zabeth vind je op de ” Wie is Zabeth van Veen pagina” , klik hier

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort
Bekijk hier onze referenties

“Hi Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850