ImagoMatch Academy

In company traint ImagoMatch in kleine groepen: Dit biedt vertrouwen, veiligheid en veel persoonlijke aandacht. Deelnemers ervaren hoe zij hun effectiviteit vergroten door ook de invloed van uiterlijkheden te accepteren en deze te benutten. Wie dit eenmaal aan den lijve heeft ondervonden, blijft zich er altijd van bewust. ImagoMatch Academy werkt daarvoor in een uitstekend samengesteld team. Allen zijn specialisten op hun vakgebied.

 

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk”

 

De eerste seconden bij een kennismaking bepalen grotendeels hoe de een over de ander denkt en vice versa. Dat is zo op een netwerkborrel, maar zeker ook bij een salesgesprek, een televisie-interview of een presentatie. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen zich in 3 seconden ‘een beeld’ hebben gevormd over iemand. In onze hersenen wordt vliegensvlug gekeken en vergeleken. Op basis van het uiterlijk, iemands blik, stem, handdruk, geur, kleding, accessoires en lichaamstaal wordt de eerste indruk gevormd. Hoe vervelend is het als je anders overkomt of iets anders uitstraalt dan je beoogt? Impliciete bias speelt bij de thema’s van de ImagoMatch Academy een grote rol.

 

Stralende mensen zijn in balans

 

ImagoMatch helpt professionals individueel (personal branding) en bedrijven (business branding) om dicht bij zichzelf te blijven door het zichtbare zoveel mogelijk te laten matchen met de kern. Dus met datgene wat je als persoon of als bedrijf bent en uit wilt stralen. We brengen mensen naar hun essentie, helpen hen de beste versie van zichzelf te zijn en dit naar buiten toe uit te dragen. Net als en de sport: als je daarvoor niet traint, haal je nooit het (ere-) podium.

 

Door haar jarenlange ervaringen met mensen uit alle hoeken van de professionele wereld en haar opleiding tot Enneagram-coach heeft Zabeth van Veen een rijke mensenkennis opgebouwd.

 

ImagoMatch Academy biedt de volgende diensten: