Referenties

Uit respect voor de privacy van mijn klanten, zijn bepaalde logo’s vervangen door een neutrale afbeelding.

Remco Rooker, Enexis

Zabeth is in staat in korte tijd het vertrouwen te winnen van een onbekende groep. Met haar ontwapende stijl brengt zij in korte tijd mensen aan het denken en blijft het leuk en zeer inspirerend

Lianne Hofstede, Gemeente Zoetermeer

Afgelopen week deelgenomen aan een super interessante en waardevolle workshop Persoonlijke presentatie van Zabeth. Echt een cadeautje dat iedereen verdient. Bedankt Zabeth!

Senay, Gemeente Utrecht

Het ontvangen van coaching van Zabeth is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen in mijn hele loopbaan! Wat een eyeopener! Ze heeft enorm veel teweeggebracht, zowel zakelijk als op persoonlijk vlak. Naast haar directheid en duidelijkheid is ze ook een mens met een groot hart. Haar stijl is soms even slikken, maar ze draait niet om de zaken heen. In al die coaching sessies werden veel zaken voor mij helder, waar ik actief mee aan de slag ben gegaan.

Haar enneagrammen waren bijzonder veelzeggend. Ik herkende mezelf en kreeg inzicht in waarom ik op bepaalde zaken zowel positief als negatief reageer. Het was een feest om naar haar toe te gaan. Hoewel de inhoud niet altijd een feest was, bood ze altijd nazorg met grote zorgvuldigheid. We raakten nooit uitgepraat, en elke keer ontdekte ik weer nieuwe dingen en leerde ik meer. Ik pas haar inzichten nog steeds toe in mijn leven. Ze heeft bij mij ingrijpende veranderingen teweeggebracht. Door haar heb ik mezelf beter leren begrijpen, wat een waar cadeau voor mezelf is!

Het ontdekken van mijn kleur, paars, was een bonus bij Zabeth. Ze is altijd scherp en ziet alles aan je; niets kun je voor haar verbergen. Ik zou urenlang over haar kunnen schrijven, maar ik zou zeggen: gun het jezelf en geef jezelf het cadeau van coaching bij Zabeth!

Ben (directeur/eigenaar)

Beste Zabeth,

 

Hartelijk dank voor je bericht, ik heb ons traject erg fijn en zeer zeer waardevol gevonden.
Misschien zelfs wel waardevoller dan alle vorige trajecten met andere gespecialiseerde mensen. Hoewel het natuurlijk wel zo is dat je overal iets meeneemt en uiteindelijk de bal rond is.

 

Ik had maar twee keuzes, ten onder gaan of mezelf eruit halen. De andere trajecten waren er b.v. na de Burn-out. Natuurlijk zit je dan ook vast, maar ik kon me nog echter mijn succes blijven verschuilen. Nu kon dat niet meer en het was echt belangrijk om zover naar binnen te gaan als ik in het traject met jou gedaan heb.

 

De absolute eye-opener kwam nadat ik gaande ons traject behoefte kreeg het enneagramboek te kopen en nog eens goed na te lezen wat jij eigenlijk allemaal zei. Ik liet het op die manier ook in mijn eigen omgeving in alle rust op me inwerken en las het twee, drie keer. Uiteindelijk kreeg ik inzicht in wie ik nou eigenlijk ben en wat ik wel en wat ik niet nodig heb. Als je dat weet is het vervolgens zaak uit te zoeken welke weg je dan gaat en met wie.

 

Dit is erg belangrijk voor mij geweest en het zal mijn beslissingen naar de toekomst drastisch veranderen. Ik ben er al volop mee bezig en ben daar verbazend genoeg ook rustig onder.

 

Het boek is een houvast geworden, je geeft mij het advies om er af en toe in te lezen. ik heb al gemerkt dat ik het eens per twee weken van de tafel pak (want daar ligt het nog) en erin lees. Ik wil vooral de focus van het inzicht in mezelf nog niet verliezen en daarom doe ik dat.

 

Ik vind je zeer professioneel, rustig, overtuigend maar niet opdringerig, zeer empathisch en je hebt duidelijk een achtergrond als leermeester. Wat mooi was is te zien dat je ook kwetsbaar was, maar nooit teveel. Het maakte je toegankelijk.

 

Wat vind ik het mooi dat ik jou heb leren kennen, een groot compliment en een diepe buiging maak ik voor jou.

A.J. (Wethouder)

Wat een topdag hadden we olv Zabeth! ‘Fully loaded’ huiswaarts gekeerd. Dit heeft ons als college van B&W én individuen verder gebracht. Complimenten voor de helderheid, deskundigheid en enthousiasme; prettig om naar te luisteren en veel van te leren👍🏼

Sytse Durkstra

Onlangs heb ik bij Imagomatch een coaching in Personal Branding van Zabeth van Veen gevolgd. Bij deze coaching heb ik een enneagram gemaakt om mijn sterke en zwakke punten beter te begrijpen, en mijn LinkedIn profiel verbeterd. Ook heb ik getraind voor beter solliciteren.Het was een zeer leuke en informatieve training waar ik veel van geleerd heb. Zabeth is een fijne coach met een scherp inzicht in persoonlijkheidskenmerken en veel verstand van uitstraling en presentatie.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor iedereen die wil leren hoe je het beste uit jezelf kan halen en hoe je dit het beste aan anderen presenteert.

 

Sytse Durkstra

Referentie kandidaat-notaris symposium

Zabeth heeft op 17 november een workshop verzorgd tijdens een symposium voor kandidaat-notarissen. De workshop ging over ‘Impact door persoonlijke presentatie en het sturen van het onderbewuste’. Zabeth heeft dit erg goed gedaan. De deelnemers waren erg enthousiast en hebben haar workshop beoordeeld met een ruime 9!

 

Mevr Corinne Elgers, teamcoördinator cursussen en congressen KNB

Claire van Tiel

Ik heb de evaluaties van o.a. jouw bijdrage aan The Future Tax Leader ontvangen en deze wil ik graag met je delen. De evaluatie is door alle aanwezige deelnemers ingevuld en de lesdag is beoordeeld met een 8,7.

 

De deelnemers hebben jouw bijdrage met een 8,4 beoordeeld. Hieronder een aantal opmerkingen met betrekking tot jouw bijdrage:

 

  • Direct maar geeft juist veel inzichten wat positief is
  • Zabeth kan ook mooie wijze je bewust maken van hetgeen je je niet bewust ben. Haar input levert een waardevolle toevoeging aan mijn carrière.
  • Goed verhaal, verhaal over hoe je overkomt. Naast de theorie hadden we wat mij betreft voor iedere deelnemer wel een feedback-rondje kunnen doen over hoe wij overkomen bij een eerste indruk, etc. Nu was daar door gebrek aan tijd geen ruimte voor, maar wel goed om je bewust te worden van wat andere bij een eerste indruk vinden.
  • Prima sessie en bijzonder prettig om naar te luisteren. ze gebruikte ook heldere voorbeelden.

 

Ik wil je hartelijk bedanken voor jouw bijdrage en mocht je nog feedback voor ons hebben dan hoor ik dat graag.

 

Groeten, ook namens Patrick.

Mariska

Zabeth heeft bij ons een workshop Effectieve Persoonlijke Presentatie gegeven. Mooi te zien hoe ze met veel humor en ook zelfspot de vinger op de zere plek kan leggen. Ze zorgt dat je je bewust wordt van je eigen eerste indruk op anderen, niet alleen bij een reguliere kennismaking, maar vooral ook op social media. Daarnaast confronteert ze je ook met al je eigen vooroordelen waar je je niet van bewust bent maar die je in een seconde ook op ieder ander toepast. Dat deed ze laagdrempelig, lekker direct en vol afwisseling en eye openers waardoor de tijd voorbij vloog.

 

Mariska

Steven

Omdat ik al een tijd een gevoel had dat er meer in het vat moest zitten werd het tijd voor verandering. Maar hoe?
Na een paar goede gesprekken met mijn leidinggevende raadde hij Zabeth van Veen aan. Zabeth liet mij nadenken over waar de basis waar mijn gedragingen vandaan komen en hoe ik die eigenschappen zo goed mogelijk kan inzetten. Na veel vragen waarbij ik echt eerlijk naar mezelf moest zijn, en soms echt even een paar dagen over de vragen moest nadenken, komt het uiteindelijk samen tot inzicht en een vervolgplan wat perfect bij mij past. Zabeth laat je over alles nadenken. Zaken zoals kleding , LinkedIn, overkomen, psyché en kleine weetjes die helpen om het jezelf makkelijk te maken. Ze heeft mij geholpen en ik raad Zabeth van harte aan!

 

Mvg Steven

China Marketing Strategy

Voor een zeer divers gezelschap van o.a. ondernemers, corporate directeuren, medisch specialisten en advocaten, waar ik deel van uitmaakte, heeft Zabeth een zeer geslaagde workshop gegeven over imago, eerste indruk en personal branding. Er was een perfecte balans tussen wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied en toepassing hiervan in praktijk en op de individuele deelnemers. Zabeth weet dit zeer gestructureerd, boeiend en met met humor te presenteren, waardoor de tijd vliegt en elke deelnemer met nieuwe inzichten die direct toepasbaar zijn, naar huis gaat. Voor elke professionele omgeving kan een sessie van Zabeth van waarde zijn, zeker met haar flexibiliteit om programma’s op maat te maken. Probeer het zelf ook een keer zou ik zeggen!

 

Roel Sanders – Consultant China Marketing Strategy

Laura Verheijen

Zabeth heeft voor een van onze opdrachtgevers in de retail een workshop “personal branding” gegeven. Zabeth heeft zich terdege voorbereid en ingelezen in de doelgroep zodat zij treffend en herkenbaar haar verhandeling heeft gegeven. Daarbij gaf zij volop ruimte voor interactie zodat een dynamische presentatie werd en iedereen wat voor zichzelf heeft kunnen opsteken. Onze opdrachtgever was uiterst tevreden. Wij bevelen Zabeth van Veen van harte aan.
3M Events, Laura Verheijen

Lizzy Boonen

Zabeth van Veen heeft bij ons laten zien hoe je een groep hoogopgeleiden bewust maakt van het belang van hoe zij zichzelf presenteren, zowel persoonlijk als op social media. Zij doet dit op een natuurlijke manier waardoor de veranderingen die gedaan moeten worden eenvoudig en dichtbij lijken. Zij weet met humor en verstand van zaken bewustzijn te creëren hoe elke uiting die jij doet een beeld bij de ander achter laat die impact heeft op wat jij wilt uitdragen.

 

Lizzy Boonen, Adviseur Leiderschap- & talentontwikkeling, Human Resources ErasmusMC

Eva

Ik ben werkzaam als orthopedisch chirurg in opleiding en heb het vorig jaar een coachingstraject ‘personal branding’ gevolgd bij Zabeth van Veen. Dit traject heeft mij als persoon en als professional veel gebracht. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf en de mensen met wie ik werk. Door hen beter te begrijpen kan ik beter anticiperen op de omstandigheden die zich voortdoen.

 

Het is een verademing om op deze manier jezelf te mogen ontwikkelen, zowel qua uiterlijk als qua innerlijk. Dit traject is maatwerk en door haar ruime ervaring, deskundigheid en professionaliteit is Zabeth de juiste persoon om dit traject bij te volgen.

 

Er is geen betere investering dan een investering in jezelf, ik denk dat meer mensen zichzelf deze ervaring zouden moeten gunnen.

Hoe staat het met je 1e indruk?

Wij als MT Schaderegeling Particulier hebben 2 trainingsdagdelen gehad onder de bezielende leiding van Zabeth. Naast je 1e indruk (wat kan men van jou vinden op internet) heb je ook nog een 2e indruk (de eerste kennismaking) en een 3e indruk (het daadwerkelijke gesprek). Op een plezierige en rustige manier wordt je door Zabeth meegenomen hoe je overkomt op een ander. Hoe je jezelf voorstelt in een groep. Hoe je kleding en (lichaam)houding ook bepalend zijn in een dialoog met de ander.
Door deze training ben ik me bewuster van deze punten. Bedankt Zabeth.

 

Alex van Regenmortel – Teammanager Regres

Trainingen Supervrouwen Academy

Zabeth geeft trainingen in onze Supervrouwen Academy. Zij is expert op het gebied van imago creatie en helpt onze deelnemers met het zichzelf presenteren naar de organisatie en hun klanten. Haar trainingen worden zeer hoog gewaardeerd, zitten vol praktische tips & adviezen en worden met de nodige humor gebracht. Het kost mij dan ook geen enkele moeite deze aanbeveling te schrijven; ze is een echt aanwinst voor de Supervrouwen Academy.

 

Wendy Broersen – eigenaar van Supervrouwen Academy

Intrinsieke motivatie workshop voor gemeente Zevenaar

Voor de Zevenaar Academie van de gemeente Zevenaar hebben we een zogenaamde proeverij georganiseerd, waarbij medewerkers inspirerende workshops konden volgen. Eén van de workshops werd gegeven door Zabeth. In 2 uur heeft Zabeth de 20 deelnemers veel nieuwe inzichten gegeven over persoonlijke presentatie. Hoe kom je over, wat zegt bepaalde kleding over je, wat wil je uitstralen? Zabeth weet dit op een prettige en prikkelende manier over te brengen. Wij willen zeker vervolg en een verdere verdieping.

 

Liesbeth Van De Weerdhof, Manager Ontwikkeling at Gemeente Zevenaar

Project Professionals Pool

Vanuit de Project Professionals Pool van Novisource hebben wij met 10 collega’s een effectieve persoonlijke presentatie workshop gevolgd bij Zabeth. We hebben dit als een enorm leuke, nuttige en leerzame sessie ervaren. Zabeth weet op een subtiele manier met concrete voorbeelden en tips iedereen te prikkelen. Het is duidelijk dat Zabeth veel expertise heeft op het gebied van personal branding en ze kan zowel op individueel als groepsniveau deskundig advies geven.

 

Wandana Jankie & Fleur Mank

Women on Boards programma i.s.m. Deloitte Academy

Zabeth van Veen deelt haar kennis met de deelneemsters van het Women on Boards Publieke Sector programma van Deloitte vol enthousiasme en passie. Haar bijdrage is van zeer grote toegevoegde waarde voor de deelneemsters, die groeien in hun persoonlijke positionering. In samenwerking met Tineke Bahlmann, die zich richt op de innerlijke kennis, kunde en expertise, matcht Zabeth deze met de ‘uiterlijke’ presentatie, met behoud van authenticiteit. Wat werkt wel en werkt niet in de boardroom? Hoe zorg je voor de juiste 1e indruk waardoor je beoogde resultaten kunt bereiken? Ik heb op een zeer prettige manier met Zabeth samen kunnen werken en dank haar dan ook voor haar drive en inzet voor de leergang Women on Boards.

 

hoe presenteert u zichzelf, wat werkt wel en wat werkt niet in de context van uw weg naar de boardroom? Uiteindelijk gaat het er om dat ‘innerlijke’ kennis, kunde en expertise matchen met ‘uiterlijke’ presentatie, uiteraard met behoud van authenticiteit.

 

Met vriendelijke groet,

 

Joyce van Helfteren, Manager Executive Learning at Deloitte Nederland

Salestraining voor Rotterdam Partners

Na een eerdere door Imagomatch verzorgde workshop – waarbij het accent voornamelijk lag op presentatie naar anderen toe (en facetten als ‘eerste indruk’, ‘houding’ en ‘uiterlijke karakteristieken’ de revue passeerden), stond de vervolgsessie in het teken van ‘sales’. Deze introductie stond voornamelijk in het teken van de afzonderlijke persoonlijkheidstypen – gebaseerd op het enneagrammodel, en heeft de werknemers vooral laten zien dat (innerlijke) overtuigingen en percepties ook doorwerken in je verkoopresultaat.

 

“Aangezien bij de uitoefening van onze informerende taken commercieel inzicht een steeds prominentere plek inneemt en ik alles behalve ‘salesdriven’ ben, heb ik de workshop als zeer nuttig ervaren. Het heeft me laten zien dat bewustwording van commerciële kansen en het vermogen om bepaalde verkooptechnieken toe te passen, vanuit je eigen waarden en percepties begint. De praktijkoefeningen werden voorafgegaan door een introductie met een psychologisch randje. Ik heb veel uit de workshop gehaald”

 

Niels Kok, Rotterdam Tourist Information

 

Zo vertelde Zabeth dat het niet alleen belangrijk is je bewust te zijn van je eigen ‘stijl’, maar ook om tot een inschatting te komen van de ander: de klant. Wat is zijn of haar wens? Wat vindt hij of zij belangrijk? Wat is zijn of haar stijl? Door de juiste vragen te stellen kun je vervolgens aansluiten bij de klant en de juiste verkooptechnieken toepassen. Al met al heeft de vervolgsessie de medewerkers van de Rotterdam Tourist Information de nodige handvatten gegeven waarvan ik het gevoel heb dat zij deze in de dagelijkse praktijk goed kunnen toepassen.

 

Salestraining voor Rotterdam Partners

 

Renske Satijn, Manager Rotterdam Tourist Information

 

Rotterdam Partners is gevestigd in het Schielandshuis

Gemeente Leusden

Nadat ik had geïnventariseerd wie, na de introductie op de MD dag, iets meer wilde weten of verder wilde met een traject kreeg ik het verzoek om als pilot te dienen en zelf te beleven wat dit traject inhield. Daar zei ik geen nee tegen.

 

Vooraf had ik Zabeth gevraagd of het niet korter kon dan de drie sessies die zij voorschreef, bijvoorbeeld 1 x 3 uur.
Dat kon niet en de reden is gelegen in de opbouw van het traject.

 

Het traject begint met in de eerste sessie binnenkant. Erg intensief en je leert veel over jezelf (gek maar waar) je krijgt meer zelfinzicht en je krijgt tips om je eigen gedrag te sturen. Je komt in een enneagram of enneagrammen die het meest bij jou horen.

 

Tweede sessie is gericht op je buitenkant. Daar speelt ook de eerste sessie weer een rol want wat en wie ben je en wat straal je uit. Weet wat je uitstraalt en hoe blijf je dicht bij jezelf. Hoe kun je de eerste drie seconden van kennismaken beïnvloeden. Speel met je uiterlijk en met je uitstraling. Welke kleuren doen wat met jou als persoon. Lijkt zweverig maar is het absoluut niet. Je kunt ook een kleurenwaaier op maat mee krijgen zodat je veel bewuster je kleding oid kunt kopen en daar ook meer plezier van beleeft.
(Deze sessie is ook voor de mannen erg interessant)

 

Derde sessie is – Zorg dat je online alles op orde hebt. De juiste foto, de juiste tekst, de juiste invulling van bijvoorbeeld LinkedIn.
Ik heb gemerkt dat ik 2-dimensioneel (foto) niet plak 🙂 3-dimensionaal (in een filmpje) veel beter. Maar ook dan komen sessie 1 en 2 weer voorbij en kwam er een rollenspel van een casus waar ik tips kreeg om anders in te zitten.

 

Ik heb nogal wat huiswerk te maken en ben nog niet klaar maar… ik vond het een geweldig leuke ervaring en leer veel over mezelf. Telkens als ik het weer lees zie ik iets wat ik weer kan projecteren op een gebeurtenis.

 

Omdat ik het nu zelf heb mogen ervaren vind ik dit ook een mooi instrument om op medewerkers toe te passen die hier behoefte aan zouden hebben of juist mee gebaat zijn. Ik geloof zelf namelijk nu in de totaal aanpak. Volgens mij komt iedereen hier blijer vandaan.

 

Mochten jullie nog steeds interesse hebben, laat dan weten. Willen jullie nog een persoonlijke toelichting dan zijn jullie van harte welkom.

 

Het leuke is dat als we het allemaal doen we elkaar ook beter leren begrijpen. Je bent namelijk goed zoals je bent. Je leert werken met je krachten en niet zozeer je aandachtspunten. Je mag er gewoon zijn.

 

Wil van Eeden, Manager Gemeente Leusden

Lifestyle coaching bij Zabeth van Veen

Met het oog op toekomstige ontwikkelingen rondom mijn functie was ik op zoek naar een coaching traject. Via een bijeenkomst van Verder bij Achmea, kwam ik in contact met Zabeth van Veen. Zij gaf daar een masterclass “Effectieve persoonlijke presentatie”. Dit sprak mij heel erg aan en naar aanleiding hiervan heb ik ook besloten om bij haar Lifestyle coaching te volgen.

 

De kracht van de aanpak van Zabeth is dat ze echt teruggaat naar de basis hoe je in elkaar zit. Wat beweegt je en hoe sta je in het leven. Bij Achmea had ik al persoonlijkheidstesten als MBTI en LIFO gedaan, maar, hoewel ze anders pretenderen, grijpen deze terug op gedrag dat je in de loop van de jaren hebt aangeleerd. Zabeth werkt met een enneagram om het persoonlijkheidstype te bepalen. Dit enneagram hebben we tijdens mijn eerste sessie bij haar gevuld door een interview van zo’n 3 uur. Tijdens deze sessie merkte ik een heel duidelijk verschil met de eerdere persoonlijkheidstesten, omdat het soms echt helemaal terug ging naar de kindertijd en bleek dat huidige gedrag daar op sommige punten best veel van af wijkt. . Het zorgde er voor dat enkele puzzelstukjes, die ik in mijn hoofd had, ineens op hun plek vielen. Niet zozeer mijn gedrag, maar mijn essentie was de basis voor de verdere coaching.

 

Zabeth heeft als uitgangspunt dat, indien je veranderingen wilt doorvoeren, dit alleen werkt als het ook echt bij jou past. Je kunt een mooi pak aantrekken, maar als die niet bij jou past zal het nooit het gewenste effect opleveren. Op basis van het enneagram, uiterlijke kenmerken, een analyse van kleuren die bij jou passen en niet te vergeten jouw eigen doelstellingen wordt gekeken naar de kleding die bij voor jou het meest geschikt is en kan helpen jouw doelstellingen te behalen. Hele kleine aanpassingen kunnen soms een groot effect konden hebben….en vaak sta je daar zelf niet bij stil.

 

Het programma van de coaching wordt in overleg samengesteld, waardoor je de nadruk kunt leggen op de zaken die voor jou het meest van belang zijn. In mijn geval hebben we onder andere mijn linkedin profiel onder handen genomen en een presentatietraining gedaan, maar dit kan natuurlijk per persoon verschillen.

 

Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om dit traject bij Zabeth te volgen. De opgedane inzichten hebben mij al heel erg geholpen en zullen mij ook in de toekomst profijt opleveren. Daarnaast is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk. De voorwaarde is echter dat je er helemaal voor open staat, want het kan soms ook confronterend zijn.

 

Medewerker Achmea (Zabeth is prevert supplier coach voor o.a. Achmea)

DevelopMEvent

Zabeth van Veen was een van de workshopbegeleiders op het DevelopMEvent bij de Universiteit Utrecht. Een evenement dat in het teken stond van de professionele ontwikkeling van de medewerkers.

 

Ze heeft de workshop “Persoonlijke profilering: de kracht van onderbewuste beïnvloeding” met verve gegeven: met overtuiging en enthousiasme! Ze nam de deelnemers mee aan de hand van duidelijke en grappige voorbeelden.

 

De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Enkele voorbeelden hiervan:

 

De aanstekelijke manier waarop Zabeth haar verhaal bracht
Afwisselend veel humor + tips
Zabeth zet je aan het denken
Veel nuttige en eerlijke informatie
Nieuwe inzichten
Eye-opener waarom men mij niet ziet of hoort
Heel verhelderend over hoe je overkomt. Qua kleding
De workshop was door onze deelnemers als een van de beste geëvalueerd. We hebben daarom ervoor gekozen om Zabeth nogmaals in te zetten voor een workshop.

 

Namens het projectteam Ontwikkeling

 

Ouazina Aasmane, Universiteit Utrecht

Lisanne Prenger

Ik leerde Zabeth kennen via mijn werkgever Achmea. Helaas ben ik boventallig verklaard, waardoor ik mijn huidige functie als werkstroomspecialist ,die ik overigens met ontzettend veel plezier afgelopen 3.5 jaar heb gedaan, vanaf november dit jaar niet meer kan vervullen.

 

Zabeth gaf mij inzicht in mijn binnen- en buitenkant. Mensen onderschatten mij namelijk makkelijk omdat ik een toegankelijke en aardige uitstraling heb. Wat mensen niet direct aan mij zien, is dat ik analytisch sterk ben en een enorm doorzettingsvermogen heb.

 

De sessies heb ik als een cadeau ervaren. Achmea gaf me de kans om kennis te laten maken met Zabeth. Haar sollicitatiecoaching was er helemaal op gericht om mij succesvoller te laten opereren op de arbeidsmarkt. Deze sessies hebben me goed geholpen. De sessies waren persoonlijk, open en op een toegankelijke manier.

 

Zabeth gaf me advies en liet me inzien waarom ik bepaalde keuzes maak. Ze zet je aan het denken en laat zien hoe je je het beste kan kleden zodat je (verborgen) kwaliteiten ook van de buitenkant zichtbaar zijn. Zo laat je jezelf meer tot je recht komen.

 

Daarnaast kwam ik tot het inzicht dat mijn open en vriendelijke aard, interesse, ervaring en uitstraling goed past in bijv. de zorg.
Samen met mijn ervaring in interne processen, mijn analytisch vermogen en specialisatie in Medisch Specialistische Zorg lijkt dit de ideale combinatie.

 

Zabeth, bedankt voor je hulp, je advies en de gezelligheid. Ik werd enthousiast van alle sessies en je hebt me veel inspiratie gegeven om aan de slag te gaan! En hoop ik voor het einde van 2016 een interessante leuke nieuwe baan te hebben.

 

Lisanne heeft inmiddels een nieuwe baan bij Achmea

 

Lisanne Prenger Werkstroom specialist Achmea

 

LinkedIn Lisanne Prenger

Steph Communicatie

Ik heb Zabeth van Veen leren kennen als een sprankelende en gedreven vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Tijdens de 1 op 1 coaching wist zij innerlijk en uiterlijk op een vanzelfsprekende manier te matchen, met voor mij zeer bruikbare adviezen. Wat mij enorm aansprak in Zabeth, is dat zij echt maatwerk biedt waarbij ze elke keer weer terug gaat naar de basis; wie ben jij, welke kwaliteiten heb jij te bieden en passen bij jou, wat zijn jouw innerlijke drijfveren, wat is jouw ambitie, hoe maak je jezelf zichtbaar en welke persoonlijke styling past hierbij? Deze aanpak maakte voor mij het plaatje compleet en haar enthousiaste manier van coachen heeft mij veel nieuwe inspiratie gegeven. Zabeth nodigt je uit om het beste uit jezelf te halen en op een nieuwe manier naar jezelf te kijken.
Hartelijke groet,

 

Stephanie Vigh

 

www.steph-communicatie.nl

KPE

Zabeth heeft tijdens onze relatiedag een inspirerende lezing gegeven over personal branding. Ze weet het publiek te boeien en licht met sprekende voorbeelden toe hoe belangrijk een eerste, tweede en derde indruk is. Soms een tikkeltje confronterend, maar juist daarmee lukt het Zabeth de toehoorders aan te zetten tot nadenken!
Met vriendelijke groet,

 

Ing. Ron Koenen, KPE

Referentie workshops voor Novisource N.V.

Vanuit de Project Professionals Pool van Novisource hebben wij met 10 collega’s een effectieve persoonlijke presentatie workshop gevolgd bij Zabeth. We hebben dit als een enorm leuke, nuttige en leerzame sessie ervaren. Zabeth weet op een subtiele manier met concrete voorbeelden en tips iedereen te prikkelen. Het is duidelijk dat Zabeth veel expertise heeft op het gebied van personal branding en ze kan zowel op individueel als groepsniveau deskundig advies geven.

 

Wandana Jankie & Fleur Mank, Business Consultant at Novisource N.V.

Carrieredag

Met veel enthousiasme en kennis heeft Zabeth een workshop gegeven voor studenten op de Carrieredag over de eerste indruk en persoonlijke beïnvloeding. Ze gaf heel erg leuke voorbeelden en het publiek deed actief mee. De laatstejaars studenten werden zich bewust van de uiterlijke en non-verbale factoren die meespelen in het sollicitatieproces. Hier hadden ze heel veel aan!
Groet en tot ziens!

 

Femke Vermeltfoort, Universiteit Utrecht

Ondernamen

Eind maart organiseerden wij voor onze businessclub Woerden een ‘Inspirerende Parade’. Eén van de sprekers was Zabeth van Veen, die er in haar 45 minuten durende workshop over imago en presentatie voor zorgde dat iedereen zelfbewuster en met stof tot nadenken naar huis ging. Een fantastische bijdrage aan deze avond!

 

Suzanne van Heerewaarden, Ondernamen

Deloitte

Spreker en Coach tijdens het performance onderdeel van Women on Baords leergang van Deloitte.

 

Tijdens de Women on Boards Leergang van Deloitte heeft Zabeth als imagodeskundige de deelnemers laten inzien op welke manier je het onderbewuste van je gesprekspartners kunt beïnvloeden door middel van je uiterlijk en non-verbale communicatie. Feedback op haar optreden door de deelnemers was zeer positief: Zabeth scoorde een 4-out-of-4 waardering voor haar kennis en kunde. En verdiend! Zabeth laat deelnemers inzien dat uiterlijk en context minstens zo belangrijk zijn als vaktechnische expertise en competenties om succesvol te zijn. Wat er beter had gekund? ‘De sessie met Imago Match had echt wel langer gemogen!’, aldus de deelnemers. Dat hebben voor tijdens de Women on Boards Leergang van 2015 dan ook ingepland!

 

Anouk Lammers, Marketeer & Program Manager Deloitte

Event voor Interim Managers

Zabeth was onze hoofdspreker op ons Event voor Interim Managers op 18 juni met als thema ‘Personal Branding’. Personal branding is voor zelfstandigen van groot belang om een nieuwe opdracht te werven. Het bezitten van de juiste hard-skills is niet meer voldoende, de juiste opleiding en ervaring hebben veel anderen namelijk ook. Met de juiste soft-skills & presentatie kun je wel écht het verschil maken. En dan vraag je natuurlijk Zabeth van Veen.

 

Zabeth nam onze gasten mee in haar presentatie over ‘jezelf effectief zakelijk presenteren’. Ze deed dit aan de hand van een reeks goede voorbeelden, die zowel duidelijk als grappig waren. Er werd in ieder geval veel gelachen door de met name uit mannen bestaande groep. Zabeth beëindigde haar sessie met een interactieve workshop waarop de reacties van de gasten uiterst positief waren. Haar toegevoegde waarde was groot!

 

Kortom, Zabeth heeft een fantastische invulling aan ons event gegeven.

 

Namens TriFinance super bedankt!

 

Patrick Miro

 

Business Manager Corporates Amsterdam

Erasmus MC A

Afgelopen week hebben we in het kader van het symposium “The image of gender” de workshop “Impact door uitstraling” van Zabeth van Veen, Imagomatch, mogen volgen. Een zeer boeiende bijeenkomst, die met aandacht werd gepresenteerd. Naast algemene informatie ter introductie, werden tevens praktische adviezen gegeven. Mw. van Veen had de workshop specifiek gericht op de achtergrond van de aanwezigen, wat de boodschap zowel relevant als daadwerkelijk toepasbaar maakte. We hebben de workshop met veel plezier gevolgd, complimenten!
Met vriendelijke groet,

 

Layla L. de Jonge ErasmusMC

Ketenexpert GO/ARP

Beste Zabeth,

 

Vanaf het eerste moment dat ik een consult bij jou heb gehad voelde het vertrouwd. De persoonlijke omgeving en jouw openheid zullen hier zeker aan hebben meegewerkt.

 

Samen hebben we gekeken naar mijn kwaliteiten en valkuilen en hoe ik deze het beste kan gaan inzetten.

 

Ik heb een casus bij je ingebracht die op dat moment ook echt speelde. Door hier samen met jou over te sparren heb ik bepaalde stappen gestructureerd en mijn doel behaald. Met andere woorden het heeft direct zakelijk succes voor mij opgeleverd.

 

De tools die je mij hebt aangereikt hebben mij als professional nog verder gebracht en zal dat mij in de toekomst ook zeer zeker nog verder doen.

 

Hartelijk dank voor je tips, trucs en warme ontvangst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis N.

Young Logeion

Donderdag 6 november vond hét Personal Branding seminar van Logeion Young Professionals plaats dat in samenwerking met SRM werd georganiseerd. Tijdens het seminar kregen de deelnemers de unieke kans om met ervaren experts en professionals in te gaan op hun eigen profilering. Imagodeskundige Zabeth van Veen opende de middag met een indrukwekkende presentatie over ‘de eerste indruk’.

 

Nogmaals dank voor je bijdrage aan onze bijeenkomst Zabeth! Niet alleen wij, maar ook de bezoekers van de bijeenkomst zijn erg enthousiast over de keynote die je hebt verzorgd. Jouw keynote wordt door de bezoekers met een 8,8 beoordeeld. Lees hier meer over deze enthousiaste referentie

 

Marvin Brandon

 

YoungLogeion

Evaluatie training Toppers voor Tenders

Zabeth verkreeg een mooie evaluatie Training Toppers voor Tenders tendermanagers. Dit is een bouwbedrijf gespecialiseerd in grootschalige infraprojecten -ontwikkeling, realisatie en beheer-Trainingstraject. Performance en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hier de mooie evaluatie!

Persoonlijke coaching directeur-eigenaar

Beste Zabeth,

 

Hartelijk dank voor je bericht, ik heb ons traject erg fijn en zeer zeer waardevol gevonden.

 

Misschien zelfs wel waardevoller dan alle vorige trajecten met andere gespecialiseerde mensen. Hoewel het natuurlijk wel zo is dat je overal iets meeneemt en uiteindelijk de bal rond is.

 

Ik had maar twee keuzes, ten onder gaan of mezelf eruit halen. De andere trajecten waren er b.v. na de Burn-out. Natuurlijk zit je dan ook vast, maar ik kon me nog echter mijn succes blijven verschuilen. Nu kon dat niet meer en het was echt belangrijk om zover naar binnen te gaan als ik in het traject met jou gedaan heb.

 

De absolute eye-opener kwam nadat ik gaande ons traject behoefte kreeg het enneagramboek te kopen en nog eens goed na te lezen wat jij eigenlijk allemaal zei. Ik liet het op die manier ook in mijn eigen omgeving in alle rust op me inwerken en las het twee, drie keer. Uiteindelijk kreeg ik inzicht in wie ik nou eigenlijk ben en wat ik wel en wat ik niet nodig heb. Als je dat weet is het vervolgens zaak uit te zoeken welke weg je dan gaat en met wie.

 

Dit is erg belangrijk voor mij geweest en het zal mijn beslissingen naar de toekomst drastisch veranderen. Ik ben er al volop mee bezig en ben daar verbazend genoeg ook rustig onder.

 

Het boek is een houvast geworden, je geeft mij het advies om er af en toe in te lezen. ik heb al gemerkt dat ik het eens per twee weken van de tafel pak (want daar ligt het nog) en erin lees. Ik wil vooral de focus van het inzicht in mezelf nog niet verliezen en daarom doe ik dat.

 

Ik vind je zeer professioneel, rustig, overtuigend maar niet opdringerig, zeer empathisch en je hebt duidelijk een achtergrond als leermeester. Wat mooi was is te zien dat je ook kwetsbaar was, maar nooit teveel. Het maakte je toegankelijk.

 

Wat vind ik het mooi dat ik jou heb leren kennen, een groot compliment en een diepe buiging maak ik voor jou.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ben

Evaluatie cultuurmanager Rabobank

Hoi Zabeth,

 

Bijna een maand terug hebben wij elkaar voor het laatst echt gesproken en ik wil je graag nog even bedanken!

 

Afgelopen weken heeft het me flink bezig gehouden, de inzichten die je mij gegeven hebt en de gesprekken die we gevoerd hebben. Het heeft even geduurd voordat alles een plekje had maar ik begin het gevoel te krijgen dat ik het een plekje kan geven én dat ik het grotere plaatje begin te zien! Alle tools, informatie en inzichten bij elkaar geven mij een beeld over mijn imago. Wat het zou moeten zijn, wat het is en hoe ik hiermee kan werken. Dit is erg gaaf, want ik kan er mee aan de slag en kan nog meer aan mezelf werken. Ik voel mij ook uitermate bevoorrecht dat ik op deze leeftijd al zo veel mag leren over Guus, echt heel gaaf!

 

Ondertussen ben ik ook al bezig geweest met verder kijken naar de zakelijke markt en ik heb goede stappen gezet en verwacht volgend jaar de echte stap te kunnen gaan maken. Bedankt voor al je inzet, tijd en vooral geduld met mij! Heb het hele traject erg positief ervaren, je levert iets heel moois!

 

Ik neem vast nog eens contact op in de verdere toekomst om te laten weten hoe dingen gaan, om nog eens een gesprek in te plannen om eens te evalueren of om nieuwe inzichten te krijgen.

 

We spreken elkaar! Bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Guus

Referentie gemeente

Het begon allemaal met het artikel “Kleren maken de ambtenaar” . Je leest het artikel en denkt “wat een leuk artikel”. Wat kan ik daarmee? Zou het een idee zijn om Zabeth uit te nodigen om haar verhaal aan de medewerkers te vertellen? Zo gezegd, zo gedaan. Zabeth kwam en vertelde de medewerkers wat kleding met mensen doet, zowel voor jezelf als voor de ander. Aan de hand van sprekende voorbeelden werd het goed duidelijk. Tijdens deze bijeenkomst liet Zabeth heel kort zien wat kleuren met mensen doen! En na deze bijeenkomst waren er veel medewerkers die zeiden “oh dat is leuk, dat is handig, kunnen wij ook niet allemaal zo’n kleuradvies krijgen?” Tja, zou dat kunnen? En dan, toeval bestaat niet! De medewerkers hebben zich vorig jaar enorm ingespannen en de servicenormen gehaald. Neem daarbij ook nog dat het Mystery Guest-onderzoek dat we elk jaar laten uitvoeren een zeer positieve uitkomst had, dan denk je laten we de medewerkers dan eens anders dan anders belonen.

 

En zo vroegen we Zabeth of het mogelijk was iedere medewerker een een imago-advies te geven. Zabeth zei ja en kwam met haar team naar ons toe! Alle medewerkers, vrouwen én mannen, kregen een advies. De enthousiaste reacties waren niet te tellen. Medewerkers gingen shoppen, naar de kapper, echt gaaf om te zien! En dan waren er ook nog medewerkers die echt wel een heuse metamorfose wilden ondergaan en deze aan collega’s wilden tonen. Nadat zij met behulp van Zabeth kleding hadden uitgezocht toonden zij alles in een wervelende modeshow aan de collega’s! Echt heel mooi om te zien hoe zo iets zoveel positieve energie bij mensen losmaakt.

 

Zabeth, heel erg bedankt! Het was in 1 woord SUPER!

 

Nardy Beckers

Referentiemail technisch adviseur

Hoi Zabeth,

 

Ik moet nog wel regelmatig denken aan de training en je drive om mensen een stap verder te helpen.

 

Dat heeft me geholpen om bewuster te zijn van mijn eigen kracht, en de valkuilen, van mezelf (zoals toegankellijkheid/vriendelijkheid en eigenzinnig zoeken naar verbeteringen), maar ook ook bij het motiveren van mensen die ik coach of aanstuur.

 

En tot verrassing van mijn vrouw heb ik je kledingadvies opgevolgd door minder T-shirts onder overhemden te dragen.

 

Groet, Tjalling

Evaluatie training ‘jezelf presenteren’ voor docenten ROC

Evaluatie training voor onderwijzers die van baan moesten veranderen. Zabeth kreeg een fantastische evaluatie! Lees hier de evaluatie

Referentie trainingstraject internationaal bouwbedrijf

De combinatie Zabeth met Jan in het andere Imagomatch deel, zorgt helemaal voor een complete training die uniek is en ze vullen elkaar goed aan. Lees hier verder.

Referentie training Strukton Jong Management i.s.m. HU en Florens

Score voor het onderdeel managen van je persoonlijke uitstraling van Zabeth; 8.7. Lees hier verder.

Referentie Vereniging Openbaar Onderwijs

Dag Zabeth,

 

Inmiddels heb ik ook al zeer enthousiaste reacties gekregen. Met name jouw workshop vond men geweldig “het had wel de hele dag mogen duren”. Ik krijg de evaluaties nog toegestuurd, maar deze geef ik je al vast mee. Is toch leuk om te horen nietwaar?

 

Angelique B. VOO

Evaluatie overzicht trainingen voor consultants van Lloyd’s Register Rail

Zabeth verzorgde een geweldige training! Ze verkreeg een zeer hoog evaluatiecijfer! Bekijk hier het overzicht.

Women Leadership Programme

Trainingsonderdeel i.s.m. OSR Juridische opleidingen. Lees hier meer.

Referentie workshop ‘het imago van de huisarts’ voor AIO’s van AMC

Nogmaals veel dank voor je workshops ‘Het imago van de huisarts’. Ik vond onder andere de benadering ‘stel ik kom in een nieuwe stad wonen en ik moet een nieuwe huisarts kiezen, hoe ga ik te werk’ erg leuk! Ik heb zeer veel positieve reacties van de aios gehad op je workshops, zowel mondeling als middels de enquetes (Ik citeer: ‘Zabeth mag nog wel een keer komen!’). Veel dank!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Joline de Vries

Referentie van Nienke Bloem Sectormanager ASR Nederland ICT

Beste Zabeth,

 

Op internet had ik een survey uitgezet nav de kennissessie “Hoe geloofwaardig ben jij?”. Daaruit komt dat de gemiddelde waardering van 46 respondenten een 8,2 is! Echt een geweldige waardering, gefeliciteerd en ook ik ben er erg blij mee.

 

Daarnaast heb ik om tips of tops voor jou gevraagd. Deze heb ik in bijgaand Excel overzicht verwerkt, niet alle 100 hebben hier iets ingevuld. Het was een optionele vraag. Je krijgt prachtige complimenten en ik hoop dat je hiermee iets kan.

 

Nogmaals dank voor onze samenwerking en ik weet zeker dat we elkaar weer zullen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nienke Bloem, Sectormanager, ASR Nederland ICT