Het Zabeth Proof  keurmerk – Beproefde tips voor jou

Het Zabeth Proof Keurmerk

Zabeth Proof staat voor producten die ik zelf heb uitgeprobeerd of op iemand anders. Iets krijgt pas mijn keurmerk als het voldoet aan de een aantal van de volgende voorwaarden:

 

* excellente kwaliteit

* staat voor gezondheid van binnen- en/of buitenuit

* praktisch en betrouwbaar

* niet getest op dieren

* duurzaam

 

Kortom: producten gemaakt door bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en die mij persoonlijk overtuigd hebben van hun nut. Ik geloof namelijk dat gezondheid en schoonheid hand in hand gaan.

 

Heb jij iets waarvan je graag wilt weten of het Zabeth Proof is? Laat het me weten via info@imagomatch.nl.

 

Op imagomatch.nl/zabeth-proof vind je datgene wat ik de moeite van het delen waard vind. Tevens kun je er er terecht voor vlogs, aanbiedingen, kortingen en interessante tips op het gebied van gezond ouder worden voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

 

 

“Vraag onder aan de pagina je VIP code voor 30% korting aan voor alle Nuskin producten”

De Galvanic Spa maakt gebruik van een zelfregulerende galvanische stroom die vaak in professionele salons wordt gebruikt om de huid te voorzien van onze speciale anti-ageing ingrediënten.
Ja, het werkt echt en is goed voor je huid. De lijnen in het gezicht worden zachter, je huid krijgt meer kleur en stevigheid op een gezonde manier.
De Galvanic Spa wordt geleverd met verschillende opzetstukjes en is ook te gebruiken in combinatie met ageLOC Nutriol Scalp & Hair System
Of je weerstand hoog genoeg is, kun je laten meten met de biophotonic Scanner. Is je score laag en wil je supplementeren om je score op een gezond niveau te krigen, dan krijg je je geld gewoon terug als dit niet mocht lukken binnen 3 maanden.
Het gecombineerde gebruik van LifePak®+ en Marine Omega vormt een compleet en natuurlijk voedingssupplementenprogramma. Pharmanex®
Sunright Insta Glow is reukarm en glijdt moeiteloos over de huid om het vlot en gelijkmatig te kunnen aanbrengen. Bovendien droogt de gel snel en vlekt niet.
Sunright Insta Glow is ontwikkeld voor zowel het gezicht als lichaam en bouwt geleidelijk op tot een natuurlijk bruin kleurtje. Al 15 minuten* na het aanbrengen begin je resultaat te zien.
B.R.U.S.H. Warmteborstel 30 mm of 40mm Incl. Hittebestendige Handschoen
Je hebt geen andere stylingtool meer nodig, met deze warmteborstel kan je naast mooie krullen of golven ook meer volume realiseren.
De LumiSpa system heeft verschillende awards gewonnen. Onder andere de biotechnology award 2018 als beste Skincare en Cleansing product.
Sinds 27 juni 2019 is de LumiSpa uitgebreid met een anti-wallensysteem, de LumiSpa Accent.Met de verwisselbare kop - de LumiSpa Accent - kun je gericht donkere kringen en wallen onder je ogen wegwerken.
Dr Dana is een dermatoloog gespecialiseerd in nagels. Het systeem is geschikt voor mannen en vrouwen die verzorgde, licht glanzende nagels willen. Minimale tijdsbesteding en je nagels worden er beter van
Ideaal als je van je gelnagels of kunstnagels af wilt . En ook te gebruiken voor je teennagels
Gemaakt op basis van etnobotanische ingrediënten. Heeft wereldwijd 4 x de blind test gewonnen als beste voetencrème. Mooie bijkomstigheid; door aanschaf van dit product doneert Nu Skin USD 0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation.
Resultaat na 8 dagen. Insmeren en dan een nachtje de sokken aan laten, werkt nog sneller. Natuurlijk is dit product is heel geschikt voor mannenvoeten
Dit dagelijks verzorgingspakket bestaan uit een dag- en nachtcrème, een reinigingsfoam en een serum. Het heeft de prijs gewonnen als meest innovatieve beauty product. Natuurlijk ingrediënten en de producten zijn ook los te koop.
Ook geschikt voor Vegan lovers Dit complete en uitgebreide huidverzorgingssysteem reinigt, zuivert, vernieuwt en hydrateert uw huid en doet uw huid op acht manieren jonger ogen
AgeLOC Nutriol Scalp & Hair System systeem geeft dun, gestrest en ouder wordend haar weer volume, kracht en glans.
AgeLOC Nutriol Scalp & Hair System systeem geeft dun, gestrest en ouder wordend haar weer volume, kracht en glans.
ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum in combinatie met de Galvanic Spa ( Standje 5 ) sluist via de haarwortel de ingrediënten diep naar binnen voor het versnellen van het haargroei effect.
De Sunright® beschermt je huid met een waterbestendige, niet-vette formule die, De Sunright biedt tevens een hoge UVA/UVB-bescherming om te helpen beschermen tegen de zichtbare tekenen van fotoveroudering.
Ook belangrijk, er zitten geen minerale oliën in zoals in de meeste zonnebrandcrèmes. Daarmee sluit je namelijk de huid af en kunnen gifstoffen niet meer naar buiten.

Vraag uw kortingscode aan door onderstaand formulier in te vullen.