Coaching & Publieke Functie

Ontdek ImagoMatch: Uw Partner in het Versterken van Uw Publieke Profiel

 

Als politicus, bestuurder, arts of CEO weet u dat inhoud van cruciaal belang is. Toch is het vaak uw uitstraling en imago die bepalen hoe betrouwbaar en geloofwaardig u overkomt, vooral in dit tijdperk van media-aandacht.

 

Staat u regelmatig in de schijnwerpers of wordt u binnenkort vaker blootgesteld aan publieke aandacht? Bent u op zoek naar professioneel advies om uw reputatie te versterken of wilt u proactief reputatieproblemen voorkomen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ImagoMatch bieden wij discreet advies en coaching aan voor personen in publieke functies, met een specifieke focus op reputatiebeheer en profilering.

 

Ons ervaren team, geleid door Zabeth van Veen, bestaat uit een diverse groep experts, waaronder mediatrainers, journalisten, advocaten, social media experts en imagodeskundigen. Samen zorgen we ervoor dat uw imago naadloos aansluit bij uw identiteit.

 

Hoe gaan we te werk?

 

We beginnen met het bepalen van uw doelen en leren elkaar beter kennen. We managen uw verwachtingen en stellen heldere aanspreekpunten vast. Vervolgens stellen we een advies- en actieplan op, dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. We monitoren en stellen dit plan indien nodig tussentijds bij.

 

We starten altijd met een persoonlijk interview en kennismaking, gevolgd door zelfinzicht en een grondige online inventarisatie van uw huidige situatie. Vervolgens bespreken we uw doelstellingen en creëren we een concreet actieplan waar we mee aan de slag gaan.

Na afloop van het traject volgt een evaluatie, waarin we kijken wat er nog eventueel nodig is.

 

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen uw specifieke behoeften kunnen bespreken en een effectief coachingsplan kunnen opstellen dat bij u past.

 

 

We hebben een hecht team van specialisten waar we al een aantal jaar mee samenwerken. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die wij belangrijk vinden voor u en onszelf.

 

 

Imagomatch werkt o.a. samen met:

  • mediatrainers
  • stemcoaches
  • fotografen
  • social media experts
  • journalisten
  • advocaten

 


 

 

Referentie directeur / eigenaar :

 

Beste Zabeth,

Hartelijk dank voor je bericht, ik heb ons traject erg fijn en zeer zeer waardevol gevonden.
Misschien zelfs wel waardevoller dan alle vorige trajecten met andere gespecialiseerde mensen. Hoewel het natuurlijk wel zo is dat je overal iets meeneemt en uiteindelijk de bal rond is.

Ik had maar twee keuzes, ten onder gaan of mezelf eruit halen.

De absolute eye-opener kwam nadat ik gaande ons traject behoefte kreeg het enneagramboek te kopen en nog eens goed na te lezen wat jij eigenlijk allemaal zei. Uiteindelijk kreeg ik inzicht  als je dat weet is het vervolgens zaak uit te zoeken welke weg je dan gaat en met wie.

Dit is erg belangrijk voor mij geweest en het zal mijn beslissingen naar de toekomst drastisch veranderen. Ik ben er al volop mee bezig en ben daar verbazend genoeg ook rustig onder.

Ik vind je zeer professioneel, rustig, overtuigend maar niet opdringerig, zeer empathisch en je hebt duidelijk een achtergrond als leermeester. Wat mooi was is te zien dat je ook kwetsbaar was, maar nooit teveel. Het maakte je toegankelijk.

Wat vind ik het mooi dat ik jou heb leren kennen, een groot compliment en een diepe buiging maak ik voor jou.

Met vriendelijke groet,
Ben

—————————

Fijn als u contact opneemt zodat we aan de hand van uw doelstelling een programma op maat kunnen maken.  zabeth@imagomatch.nl

Wethouder gemeente Aalten: Wat een topdag hadden we olv Zabeth! ‘Fully loaded’ huiswaarts gekeerd. Dit heeft ons als college van B&W én individuen verder gebracht. Complimenten voor de helderheid, deskundigheid en enthousiasme; prettig om naar te luisteren en veel van te leren👍🏼
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850