Coaching & Publieke Functie

 

Discreet advies en coaching voor personen in publieke functies zoals politici, artsen, bestuurders en CEO’s.

 

Heeft u een publieke functie, staat u wel eens in de schijnwerpers of zult u vaker in de schijnwerpers komen te staan? Met het ImagoMatch team bestaande uit: een mediatrainer, journalist en imagodeskundige coachen we op een praktische manier.

*Bij calamiteiten wordt nog dezelfde dag een team samengesteld en eventueel een advocaat aan het team toegevoegd.

 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met reputatieversterking of heeft u een reputatieprobleem? We werken voor veel bekende en minder bekende Nederlanders. Wij stellen graag een advies- en actieplan op om uw zichtbaarder te vergroten en versterken en  uw imago beter aan te laten aansluiten bij uw identiteit.

 

Bij politici, bestuurders, CEO’s draait het om inhoud. Toch zijn het vaak uitstraling en imago die bepalen of iemand betrouwbaar en geloofwaardig overkomt, zeker in dit mediatijdperk.

 

 • Het is belangrijk dat u begrijpt hoe beeldtaal voor en tegen u kan werken. Maar welk beeld geeft u af?
 • Hoe is uw persoonlijke presentatie intern en extern?
 • Zijn uw kwaliteiten voldoende zichtbaar? Bent u voldoende zichtbaar?
 • Wilt u met meer charisma overkomen en toch uzelf blijven?
 • Bij calamiteiten wordt nog dezelfde dag een team samengesteld, ieder met zijn/haar expertise.

 

Een bewezen programma:

intake: live of telefonisch/skype en middels vragenlijst.

 

Sessie 1: Type interview; Talent en leefstijl analyse, essentie en gedragskant.

Deze sessie is de basis van de andere sessies en zoeken we uit wat uw essentie is, uw drijfveren zijn, wat bepaalt uw gedrag, waar liggen uw natuurlijke talenten en kunt u excellent in worden. Het zelfinzicht dat hieruit volgt geeft zelfvertrouwen en de basis voor vervolgstappen die echt bij u als persoon passen en bij uw ambitie.

 

Sessie 2: Alles wat zichtbaar is bij de 1e en 2e indruk, analyse en tips

Terugkoppeling van sessie 1, online analyse en performance, ( zowel pers als collega’s als burgers gaan googelen, een goed profiel is daarom essentieel Praktische verbeterpunten en bespreken online plan voor de nabije toekomst. Verder coachen we op essentie en tackelen van vooroordelen. Praktische tips en coachen op issues die spelen op het moment.

 

Sessie 3: Persoonlijke presentatie verbaal en non-verbaal, Match binnen-buitenkant.

Oefenen van korte pitch en introductie verhaal zodat u zich daadkrachtig, competent en toegankelijk presenteert. Wat past bij u, wat past bij de functie of verschillende rollen waardoor u overtuigender overkomt.

 

Tussentijdse opdrachten: Tussen de sessies door zullen er persoonlijke opdrachten gegeven worden. Het kan ook zijn dat er voor bepaalde opdrachten de hulp van de secretaresse gevraagd wordt. Dat scheelt tijd en coaching-uren.

 

Sessie 4: Presenteren in de breedste vorm van het woord. Waarin we presentatietechnieken doornemen en oefenen, presenteren op een manier die bij u als persoon past. Daarnaast coachen op essentie en actuele issues.

 

Evaluatie: Wat hebben we nog nodig om u nog beter neer te zetten binnen en buiten de organisatie. Ook belangrijk om na te denken over het nut van een mediatraining

 

Neem vrijblijvend contact op zodat we de concrete onderzoeksvraag samen met u kunnen vaststellen en een effectief coachingsplan kunnen opzetten.

We hebben een hecht team van specialisten waar we al een aantal jaar mee samenwerken. Hierdoor kunnen we de kwaliteit  leveren die wij belangrijk vinden voor u en onszelf.

 

Imagomatch werkt o.a. samen met:

 • mediatrainers
 • stemcoaches
 • fotografen
 • social media experts
 • journalisten
 • advocaten

 

Fijn als u contact opneemt zodat we aan de hand van uw doelstelling een programma op maat kunnen maken.

Imago en blunderende BN-ers https://youtu.be/uPsC7QQSMec
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

  Recente Tweets Zabeth