Spreker, Online Training, Masterclass

Zabeth van Veen kan uw publiek inspireren, weet de energie erin te houden en grijpt in wanneer het nodig is. Ze beschikt over een brede algemene kennis en heeft een heldere visie op imagokwesties, zichtbaarheid, vooroordelen en professionalisering van professionals. Ze verdiept zich goed in de materie, de klant en haar publiek. Zabeth is heeft een warme persoonlijkheid waardoor andere sprekers zich al snel op hun gemak voelen bij haar.

 

Zabeth van Veen is graag (gast)spreker of dagvoorzitter uw congres, evenement of bijeenkomst over imago, persoonlijke groei, personal branding, impliciete bias of reputatie.

 

Sinds 2021 heeft ImagoMatch een online training van 7 modules gemaakt over impact door persoonlijke presentatie on- en offline.

 

Zabeth van Veen is ook te boeken via de sprekersbureau ’s ZijSpreekt , Sprekersarchitecten en de Speakers Academy.

 

Referentie kandidaat-notaris symposium 

Zabeth heeft op 17 november 2022 een workshop verzorgd tijdens een symposium voor kandidaat-notarissen. De workshop ging over ‘Impact door persoonlijke presentatie en het sturen van het onderbewuste’. Zabeth heeft dit erg goed gedaan. De deelnemers waren erg enthousiast en hebben haar workshop beoordeeld met een ruime 9!

Mevr Corinne Elgers, teamcoördinator cursussen en congressen KNB.

 

 

ImagoMatch biedt de volgende diensten: