Advies

Wees zuinig op uw imago!

 

Jarenlang heeft u keihard gewerkt aan een uitstekende reputatie, maar plots staat uw goede naam onder zware druk. Onder begeleiding en met advies van de vakbekame specialisten van ImagoMatch kunt u de schade beperken en mogelijk zelfs voorkomen. Wij beseffen dat uw imago van eminent belang is en dat u daar zuinig op wilt zijn.

 

Imagoschade

 

Het imago wordt gevormd door het perspectief van anderen op u of uw onderneming. Deze beeldvorming kan beïnvloed worden door adequaat op te treden. Problemen rondom het imago kunnen zeer divers zijn en daarom is onze aanpak altijd maatwerk. Het team van ImagoMatch helpt u achter de schermen en op discrete wijze.

 

Imagoschade kan onder meer ontstaan door verkeerde inschattingen, onvoorziene omstandigheden, belastende uitlatingen van derden, kritische publicaties en/of valse beschuldigingen in de media. De nadelige gevolgen van imagoschade zijn vaak niet te overzien. Het kan lopende en toekomstige projecten frustreren met alle financiële gevolgen vandien. Voorts kan imagoschade ook zeer emotioneel belastend zijn voor alle betrokkenen.

 

Werkwijze

 

Soms is er geen tijd te verliezen – reputatie komt te voet en gaat per internet – en dit vraagt om een gerichte aanpak. Imagoschade moet direct worden gemanaged. En omdat Google het geheugen van een olifant heeft, is het ook van belang om aandacht te besteden aan het beschermen van uw imago op lange termijn.

 

Met ons team, ieder vanuit zijn/haar specialisme, brengen we uw situatie in kaart en stellen we in onderling overleg met u een adviesplan op. Conform de afgesproken aanpak zullen wij dan samen met u uw reputatie sauveren.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u meer weten over hoe u preventief imagoschade kunt voorkomen, lijdt u op dit moment reeds aan reputatieschade of heeft u een acuut imagoprobleem? Ons specialistisch team staat in no time voor u klaar.

 

Bel 0653927026 en vraag naar Zabeth van Veen, zij geeft advies, is uw sparringpartner en zet professionals in met de juiste expertise voor uw reputatie of de reputatie van uw organisatie  .

Never be a prisoner of your past . It was just a lesson, not a life sentence
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850