Online trainingen & presentaties

Ook onze webinars zijn maatwerk.

 

Door de coronacrisis is er steeds meer vraag om ook online te trainen en te coachen. Ook dit doen we graag op een professionele manier en zijn de eerste online trainingen, gegeven door Zabeth, inmiddels een feit. De webinars worden gegeven vanuit een professionele studio ( zie foto’s onder in beeld )

 

Hoe gaan we te werk?

 

Maak een afspraak met Zabeth van Veen, bespreek de doelstellingen en de doelgroep, vervolgens wordt er een programma-opzet en voorstel gemaakt. Na goedkeuring wordt het programma verder uitgewerkt en vervolgens uitgevoerd.

 

 

We hebben een studio beschikbaar. Door de opstelling, de positie van de camera’s en de professionele ondersteuning hebben we veel mogelijkheden om goed zichtbaar kennis over te brengen.

 

Deze webinars of trainingen kunnen geboekt worden als online training en worden op maat gemaakt voor de betreffende doelgroep. Ook tijdens onze online trainingen is er de afwisseling van psychologie en praktische toepassing op de deelnemer.

 

Wetenschappelijke ontdekkingen over performance, persoonlijke presentatie en non-verbaal gedrag maken we toepasbaar voor de deelnemers. Vandaar dat we de groepen in onze online trainingen niet groter laten zijn dan 10 personen voor de webinars is het aantal onbeperkt.

 

 

Bij de online trainingen en de webinars wordt veelal gebruik gemaakt van Teams of  Zoom.

 

 

Sinds januari 2021 is er ook een online training van 7 modules beschikbaar over de 1e, 2e en 3e eerste indruk met praktische tips en interessante informatie om meer impact te maken. Meer informatie is te vinden op www.imagomatch.nl/online-training-organisaties

 

 

Op www.imagomatch.nl/referenties zijn referenties terug te vinden van opdrachten bij heel verschillende organisaties en bedrijven zoals: universiteiten, accountancy kantoren, media, bouw, zorg, financiële sector, adviesbureaus, technische sector en onderwijs.

 

Zabeth is goed in het intrinsiek motiveren van mensen om hun zichtbaarheid en performance te verbeteren en om mensen bewust te laten worden van hun impliciete vooroordelen.

 

“Door haar werk als imagodeskundige, ondernemer, trainer en coach weet Zabeth als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850