Talent Coaching met Mentor

Talent coaching is een inspirerend begeleidingstraject dat we samen met jou en een mentor binnen je organisatie opstarten. Het programma richt zich puur op het (her)ontdekken of verder ontwikkelen van jouw talent.

Uit gesprekken die ik gevoerd heb, blijkt dat carrière maken een stuk makkelijker gaat als je een mentor binnen de organisatie hebt.

 

Dus als je nog geen mentor hebt, gaan we op zoek naar een geschikte mentor voor je, binnen de organisatie.

 

We kiezen in dit traject voor een coach (extern) en een mentor ( intern ). Dit omdat blijkt dat processen op deze manier in een stroomversnelling komen. Bepaalde zaken kun je beter met een externe bespreken en uitzoeken, terwijl een mentor je heel goed de weg kan wijzen binnen de organisatie. Door de samenwerking is er sprake van continuering ook na de externe coaching en de mentor is een stuk minder tijd kwijt voor de begeleiding.

 

Voordelen van een mentor:

 

  • De mentor  kent de mores van het bedrijf, de struikelblokken en de valkuilen, kennis waarmee jij je voordeel kunt doen
  • De mentor  kan je in contact brengen met zijn interne netwerk
  • De mentor weet welke wegen je moet bewandelen om verder te komen
  • De mentor kan je bijvoorbeeld wijzen op een vacature bij een andere afdeling die heel interessant kan zijn

 

Hoe gaan we te werk?

 

We starten met een kennismakingsgesprek in de vorm van een type-interview. We bespreken je leerdoelen en zoeken er een mentor bij , twee kan ook. Na het gesprek met de mentor maken we een plan van aanpak, tijd- en taakverdeling en gaan we van start. Afhankelijk van de doelstelling, moet je rekening houden met een coachingstraject van 1 sessie van 3 uur, 6 sessies van 2 uur en enkele tussentijdse evaluaties live of via Skype.

Indicatie van de kosten: €2.750,00 exclusief BTW en reiskosten, inclusief locatie-, cateringkosten en werkmateriaal

 

Wil jij carrièrestappen maken en jezelf ontwikkelen of gun jij een van je medewerkers dit gedegen traject ? Neem dan vrijblijvend contact op, je bent altijd welkom.

"Soms moet je veranderen om jezelf te blijven"
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth