Reputatiecoaching voor Leiders en Bestuurders

Voor directeuren, bestuurders, managers, entrepreneurs, die meer eigenheid, impact, een goed imago en zichtbaarheid ambiëren.

 

Deze reputatiecoaching zal je in staat stellen een onmetelijke voorsprong op het gebied van vertrouwen en geloofwaardigheid te krijgen. En zorgt ervoor dat u preventief imagoschade kunt voorkomen.

 

Wil je werken aan je reputatie & zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? En vanuit eigenheid & essentie functioneren?

Dan voldoet dit programma precies aan de eisen.

 

 

Wat kun je verwachten van de 1 op 1 coaching:

 

1. Zelfinzicht & Zichtbaarheid: Het ontwikkelen van een sterke identiteit. Een van de belangrijkste aspecten van een positief imago is zelfinzicht. Een passende identiteit helpt bij het versterken van jou als merk en het bereiken van je doelen. Weet wie je bent en wat je kan en toon dat. Vertrouwen hebben in jezelf, dat uitstralen en het durven tonen van emoties.
2. Adequate & consistente visuele presentatie: een stijl die past bij jou als persoon en bij jouw lichaamsbouw en die professioneel en gelegenheidsadequaat oogt. Dit omvat zowel kledingkeuzes, accessoires, kapsel, maar ook lichaamstaal. Het is belangrijk dat je je zelfverzekerd (dat is wat anders dan arrogant) voelt in wat je draagt en dat dit past bij de situatie, omdat dit je algehele uitstraling verbetert.
3. Verbetering van communicatie- & presentatievaardigheden: Goede communicatievaardigheden zijn essentieel voor een positief imago. Zoals luisteren, spreken in het openbaar, effectief presenteren en het opbouwen van sterke relaties.
4. Persoonlijke digitale branding: Je online merk- of persoonsidentiteit moet kloppen met wat je offline laat zien.
5. Positieve uitstraling & gedrag: Blijf gebalanceerd positief, besteed aandacht aan anderen op een wijze die respect, integriteit en hoffelijkheid uitstraalt.
6. Burgerschap, Betrouwbaarheid & verantwoordelijkheid: Milieubewust, maatschappelijk verantwoord, Voorbereiding gesprekken en vergaderingen en verantwoordelijkheid bij tegenslagen en uitdagingen.

Tot slot is het belangrijk om de reputatie regelmatig te monitoren en bij te sturen waar nodig en het aanpassen van strategieën en communicatie om een positieve reputatie te behouden. Hiervoor hebben we het follow-up traject.

 

Hoe mooi is het om voor jezelf inzicht te krijgen in al deze aspecten en meer regie te pakken over je eigen imago.

 

Word ik ook charismatischer?

Charisma is een combinatie van eigenschappen en vaardigheden die iemand aantrekkelijk maken voor anderen en voor een belangrijk deel wordt dit gevormd door zelfinzicht en daar vervolgens naar handelen. Voor het andere deel is het een houding die je kunt aannemen door te letten op gedrag, uiterlijkheden en je niet anders voordoen dan je bent. En ja dat kun je deels leren en deels zit het wellicht al in je.

Belangrijk voordeel, charismatische mensen hebben meer de “gunfactor”. We zijn sneller geneigd om hen te helpen en te volgen, wat dan weer bijdraagt bij het bereiken van doelen.

 

De term ‘charisma’ werd overigens geïntroduceerd door de Duitse socioloog Max Weber. Volgens hem zijn communicatieve vaardigheden van groot belang voor het uitstralen van charisma. Het gaat erom wat je zegt en hoe je het zegt.

 

Voorbereiding en werkwijze van het reputatiecoachingtraject:

 

Na een intakegesprek worden 2 sessies van een dagdeel ingepland. Vervolgens een programma op maat samengesteld en een urenindicatie afgegeven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de aandacht gaat naar zaken die er voor jou toe doen of zouden moeten doen en het coachingstraject afbakenen. Na akkoord start het 1-op-1 de coaching, dit is altijd maatwerk.

 

We starten altijd na de intake met de analyse op essentie en gedragskant van 1 dagdeel gevolgd door een tweede sessie en een coachingsplan. De coachingssessies  zijn altijd  inclusief voorbereiding van de coach, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. De investering is € 550,- inclusief voorbereiding exclusief 21% btw per dagdeel. Losse uren € 195,00 excl. BTW.

 

Follow up : Na een coachingstraject is het mogelijk om een een jaar abonnement te boeken en Zabeth in te zetten als sparringpartner. Kosten €950,- excl. BTW.

Wilt u meer weten over deze coaching, neem vrijblijvend contact met me op. Ik zie er naar uit.

 

“Mensen geloven eerder wat ze zien dan wat ze horen”

 

Heeft u imagoproblemen of verwacht u reputatieproblemen?

Dat is een ander traject.

Soms is er geen tijd te verliezen – reputatie komt te voet en gaat per internet – en dit vraagt om een gerichte aanpak. Imagoschade moet direct worden gemanaged. En omdat Google het geheugen van een olifant heeft, is het ook van belang om aandacht te besteden aan het beschermen van uw imago op lange termijn. Onder regie van Zabeth van veen werkt ImagoMatch in deze gevallen samen met een goed op elkaar ingespeeld netwerk van betrouwbare partners, ieder z’n eigen expertise.

U kunt dan het beste direct contact opnemen met Zabeth van Veen ; 0653927026 

 

 

“Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850