Charisma Coaching

Charisma coaching is een inspirerend begeleidingstraject dat zich richt op positioneren en gaat verder dan profileren.

 

Waarom zou je investeren in meer charisma? Met een charismatische uitstraling zullen mensen eerder vertrouwen in je stellen, geboeid zijn door je woorden en nieuwsgierig zijn naar je ideeën. Charismatische individuen hebben ook een grotere aantrekkingskracht, waardoor mensen eerder geneigd zijn hen te ondersteunen, wat bijdraagt aan het behalen van doelen. Of je nu een artiest, manager, directeur, ondernemer, bestuurder, verkoper, leraar, arts, consultant, politicus of in een ander beroep werkt waarbij je anderen moet inspireren, dit coachingtraject is geschikt voor iedereen.

 

 

Laat ik eerlijk zijn, een heleboel is te ontwikkelen en aan te leren en waar een wens is , is vaak ook een weg. Maar niet iedereen is in de wieg gelegd om charismatisch te zijn of te worden. En niet iedereen heeft die behoefte.

 

Instinctief weten we allemaal wel wat een charismatisch persoon is. En ieder heeft daarbij ook zijn of haar eigen voorbeelden. De Duitse socioloog Max Weber (1864-1920) gebruikte de term charisma voor het eerst in de betekenis ‘gezag ontleend aan persoonlijke uitstraling’.

 

 

Met meer dan 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van performance en uiterlijke presentatie van professionals, durf ik te zeggen dat ik er iets van af weet. Charisma is niet langer voorbehouden aan wereldleiders. Charisma kan worden ontwikkeld door middel van coaching, training, ervaring, en ja, zelfs Oprah Winfrey, die bewonderd wordt om haar charisma, had dat niet vanaf haar twintigste.

 

Bij Charisma Coaching ligt de focus ook op alles wat zichtbaar is bij een persoon, inclusief hun non-verbale gedrag. Deze persoonlijke uitstraling moet authentiek aanvoelen, omdat mensen nu eenmaal eerder geloven wat ze zien dan wat ze horen. We maken gebruik van de overtuigingstechniek Ethos.

 

Inzicht is het begin van alle wijsheid.

 

Zelfinzicht-Zelfvertrouwen-Zichtbaarheid -Zelfregie ( 4xZ)

 

Dit is al jaren een succesvol en vloeiend in elkaar overlopend stappenplan van de coachingtrajecten van ImagoMatch.

Onze aanpak omvat vier stappen (4xZ):

 

1. Zelfinzicht: Leer jezelf kennen, begrijp je sterke punten en zwakke punten.

 

2. Zelfvertrouwen: Ontwikkel zelfvertrouwen door zelfinzicht en coachingsoefeningen die je vaardigheden versterken, zoals luisteren, positief denken, effectieve communicatie en zelfvertrouwen in je beslissingen.

 

3. Zichtbaarheid: Werk aan een zelfverzekerde lichaamshouding, professionele uitstraling, en ontdek hoe je jezelf ,op een manier die bij je past, kunt presenteren in vergaderingen en groeien in je carrière. Pas ook je LinkedIn-profiel aan en meer.

 

4. Zelfregie: Begrijp wie je bent, wat bij je past en waar je naartoe wilt groeien. Je bent klaar om zelf de volgende stappen te zetten. En je kunt op mij terugvallen als sparringpartner op de door jouw gekozen momenten.

 

Na de coachingtrajecten bieden we een terugkomsessie en een evaluatie aan, gevolgd door een jaar lang persoonlijke begeleiding als sparringpartner.

 

Onze aanbieding omvat:

  • Intake
  • 5 individuele sessies
  • Online training
  • Opdrachten
  • Persoonlijke hand-out
  • Evaluatie
  • Een jaar lang een persoonlijke sparringpartner voor advies

Onze sessies zijn inclusief alle voorbereidingen van de coach, materialen, locatie en catering.

 

Hierna volgt een terugkomsessie gevolgd door een evaluatie. Vervolgens zal ik 1 jaar als je sparringpartner fungeren.

 

De 5 sessies van 3 uur en een follow up van 1 jaar waar ik fungeer als je sparringpartner.

Kosten : €2.888,- excl 21% BTW.

"Soms moet je veranderen om jezelf te blijven"
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850