Presentatie & Speech Coaching

Individuele Presentatie  & Speech Coaching voor managers, directie en bestuurders die in een veilige omgeving willen leren presenteren en speechen.

 

Presentaties, toespraken en speeches geven waarbij u mensen meeneemt en raakt?  Geen trucje, geen kunstje, maar een presentatie kunnen geven die het verschil maakt? Wij begeleiden, trainen en coachen u op alle aspecten die te maken hebben met presenteren, ook online. Niet alleen de inhoud, maar ook de vorm en hoe te werken met uw uiterlijke performance. Mensen geloven nu eenmaal eerder wat ze zien dan wat ze horen.

 

Deze individuele coaching wordt afwisselend gegeven door 2 coaches, waarbij:

Eén coach u meeneemt in het sturen van het onderbewuste, uw persoonlijke presentatie en uitstraling en u inzicht geeft in charisma en wat bij u als persoon past en wat niet.
De andere coach traint u op de inhoud, de boodschap die u wilt overdragen en het slim opzetten van presentaties en speeches.

 

De presentatie & – Speechcoaching gaat over u als persoon, profileren met inhoud, geloofwaardigheid, sturen van het onderbewuste en het impactvol overbrengen van een boodschap.

 

Hoe zorgt u dat uw boodschap echt overkomt? Hoe komt u over als persoon en hoe versterken we uw reputatie ?

 

Met dit coaching traject beogen wij: dat u zelfverzekerd uw verhaal helder kunt overbrengen. Dat het er gemakkelijk en natuurlijk uitziet, passende bij de persoon.

De technieken die u leert, zijn breed toe te passen in uw werkende en privé leven.

 

Resultaat

Versterken van uw performance; toegankelijk, zelfverzekerd en kundig, u in een korte voorbereidingstijd een impactvolle speech geven en heeft u meer zelfinzicht en overtuigingskracht.

 

Programma en indicatieve tijdsbesteding inclusief voorbereiding en opdrachten op maat van de coach :

 

De kosten voor het totaalprogramma van 6 à 7 sessies van 1 dagdeel : € 550,00 per sessie exclusief BTW en reiskosten, inclusief voorbereiding coach, werkmateriaal, locatie- en catering kosten. Dagdeel is 3 uur effectieve 1 op 1 coaching exclusief voorbereidingen en opdrachten van de coach. Er bestaat ook een mogelijkheid om een extra modules in dit programma te integreren.

The best investment you will ever make, is in yourself
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth