Presentatie & Speech Coaching

Individuele Presentatie  & Speech Coaching voor managers, directie en bestuurders die in een veilige omgeving nog beter willen leren presenteren en speechen.

 

Presentaties, toespraken en speeches geven waarbij u mensen meeneemt en raakt?  Geen trucje, geen kunstje, maar een presentatie kunnen geven die het verschil maakt? Wij begeleiden, trainen en coachen u op alle aspecten die te maken hebben met presenteren, ook online. Niet alleen de inhoud, maar ook de vorm en hoe te werken met uw uiterlijke performance. Mensen geloven nu eenmaal eerder wat ze zien dan wat ze horen.

 

Deze individuele coaching wordt afwisselend gegeven door 2 coaches, waarbij:

Eén coach die u begeleidt bij het sturen van uw onderbewuste, uw persoonlijke presentatie en uitstraling, inzicht geeft in charismatische zaken en uw zichtbaarheid on- en offline verbetert.
De andere coach traint u op de inhoud, de boodschap die u wilt overdragen en het slim opzetten van presentaties en speeches.

 

De presentatie & – Speechcoaching gaat over u als persoon, profileren met inhoud, geloofwaardigheid, sturen van het onderbewuste en het impactvol overbrengen van een boodschap.

 

Hoe zorgt u dat uw boodschap echt overkomt? Hoe komt u over als persoon en hoe versterken we uw reputatie ?

 

Met dit coaching traject beogen wij: dat u zelfverzekerd uw verhaal helder kunt overbrengen. Dat het er gemakkelijk en natuurlijk uitziet, passende bij de persoon.

De technieken die u leert, zijn breed toe te passen in uw werkende en privé leven.

 

Resultaat

Versterken van uw performance; toegankelijk, zelfverzekerd en kundig, u in een korte voorbereidingstijd een impactvolle speech geven Daarnaast heeft u meer zelfinzicht en overtuigingskracht, is uw zichtbaarheid verbeterd en kunt u beter sturen op uw reputatie.

 

Programma en indicatieve tijdsbesteding inclusief voorbereiding en opdrachten op maat van de coach :

 

De kosten voor het volledige programma, bestaande uit gemiddeld 5 sessies van een dagdeel, bedragen € 550,00 per sessie exclusief BTW en reiskosten. Deze prijs is inclusief de voorbereiding van de coach, het benodigde werkmateriaal en de kosten voor locatie en catering. Een dagdeel beslaat 3 effectieve uren van 1-op-1 coaching, exclusief de eigen voorbereidingen en opdrachten van de coach. Bovendien bieden we de mogelijkheid om extra modules in dit programma te integreren.

The best investment you will ever make, is in yourself
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850