Individuele Presentatie Coaching op inhoud & persoonlijke performance

Individuele Presentatie Coaching voor managers, directie en bestuurders die in een veilige omgeving willen leren presenteren, ook online.

Deze individuele coaching wordt afwisselend gegeven door 2 coaches: Marianne de Raad & Zabeth van Veen

Presentaties leren geven waarbij u mensen meeneemt en raakt?  Geen trucje, geen kunstje, maar een presentatie kunnen geven die het verschil maakt? Zabeth van Veen & Marianne de Raad begeleiden, trainen en coachen u op alle aspecten die te maken hebben met presenteren, ook online. Niet alleen de inhoud, maar ook de vorm en reputatie. Mensen geloven nu eenmaal eerder wat ze zien dan wat ze horen.

 

De presentatiecoaching gaat over u, profileren met inhoud, geloofwaardigheid, sturen van het onderbewuste en mogen zijn wie u bent.

 

Hoe zorgt u dat uw boodschap echt overkomt? Hoe komt u over als persoon, welk imago heeft u?

 

Met de presentatiecoaching beogen wij: dat u zelfverzekerd uw verhaal helder kunt verwoorden. Dat het er gemakkelijk en natuurlijk uitziet.

De technieken die u in de persoonlijke presentatie coaching leert, kunt u toepassen om uzelf of uw bedrijf te profileren; in face to face gesprekken, online en in presentaties voor grote en kleine groepen.

Hoe zorgt u dat uw boodschap echt overkomt? Hoe kom u over als persoon? Als u exact weet wat de effecten zijn van ook uw uiterlijke performance, verbale en non verbale communicatie, kunt u hiermee ‘spelen’ om uw boodschap in het onderbewuste extra kracht bij te zetten.

 

Resultaat

Versterken van uw performance; toegankelijk, zelfverzekerd en kundig, u kunt uzelf positioneren en effectiever zichtbaar maken, ook online.

 

Wat kunt u inhoudelijk van de presentatie coaching verwachten?

Met dit persoonlijke, individuele coaching traject, krijgt u meer inzicht in uw drijfveren, valkuilen, persoonlijke performance en gaat u presenteren leuker vinden. We werken niet alleen aan je presentatievaardigheden, maar ook aan zelfinzicht, eventuele belemmeringen en de invloed hiervan op uw functioneren tijdens presentaties.

Het draait om u als persoon en om een intrinsieke verandering, niet om trucjes. Daarom is geen enkel traject hetzelfde. Zo kunt u, u  ontwikkelen vanuit uw eigen kwaliteiten en ervaart u uw overtuigingskracht.

 

Zelfinzicht – Zelfvertrouwen – Zichtbaarheid

 

Natuurlijk krijgt u ook tips en tools om zowel verbaal als non-verbaal een authentieke en overtuigende presentatie neer te zetten.

 

Uw leerdoelen staan centraal, het programma wordt daar aan aangepast

 

 • Talent en karakteranalyse – wat past bij u en eventuele belemmeringen wegnemen
 • Persoonlijke feedback: eerlijk, opbouwend en doeltreffend.
 • Online presenteren
 • Non verbale en verbale overtuigtechnieken.
 • Structuur van een goede presentatie
 • Podiumpresentatietechnieken en oefenen korte presentaties.
 • Observatie presentatie en feedback
 • Hoe gaat u om met de diverse manieren waarop een vraag gesteld kan worden. Oefenen met het beantwoorden van vragen.
 • Hoe zorg je ervoor dat je de gunfactor naar je toetrekt: passie en talent zichtbaar maakt. We oefenen om dit te durven laten zien.
 • Waar ben je goed in en hoe geloofwaardig kom je over?
 • Coaching op je uiterlijk: match binnen en buitenkant.
 • Een speech in elkaar zitten in 8 minuten ( van Marianne de Raad )

 

Deze coaching is een combinatie van sessies met Zabeth van Veen afgewisseld
met coaching van Marianne de Raad

 

Tijdsbesteding: 3 maanden – ongeveer 1 coaching van 1 dagdeel ( 3 uur )  per 2 à 3  weken. Tenzij er een deadline aan de presentatie zit, dan werken we daar naar toe.

Totaal 6 tot 7 sessies

Programma en indicatieve tijdsbesteding inclusief voorbereiding en opdrachten op maat van de coach :

De kosten voor het totaalprogramma van 6 sessies van 1 dagdeel : € 500,00 per sessie exclusief BTW en reiskosten, inclusief voorbereiding, werkmateriaal, locatie- en catering kosten. Dagdeel is 3 uur effectieve 1 op 1 coaching exclusief voorbereidingen en opdrachten van de coach. Er bestaat ook een mogelijkheid om een extra modules in dit programma te integreren.

The best investment you will ever make, is in yourself
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

  Recente Tweets Zabeth