Branding - Communicatie - Profileren - Fotoshoot

Leerzaam & Praktisch & Leuk

 

Ben je op zoek naar een uniek en leerzaam evenement voor je team? Zoek dan niet verder!

Ons Profilering Event met workshops en fotoshoot is precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijke teambuildingservaring.

 

De workshops worden zorgvuldig afgestemd op de doelgroep, en de activiteiten zijn zowel praktisch als plezierig en bieden waardevolle leermomenten. De fotoshoot is niet alleen nuttig, maar biedt deelnemers ook een tastbare herinnering aan het evenement en verbetert hun professionele uitstraling op platforms zoals LinkedIn, het bedrijfsintranet, WhatsApp en hun cv voor klanten.

 

Het rouleren van de groepen tussen de verschillende sessies zorgt ervoor dat alle deelnemers kunnen deelnemen aan elke workshop en hun ervaringen kunnen delen met andere deelnemers. Samen met jou als klant bepalen we welke workshops in het programma worden opgenomen, zoals presentatietechnieken, profileren, effectieve communicatie en storytelling.

 

Onze voorbereidingen, waaronder een gesprek om de inhoud te bepalen en de communicatie met betrekking tot de fotoshoot, zorgen ervoor dat de deelnemers goed voorbereid zijn en precies weten wat ze kunnen verwachten.

 

Voorbeeld van de opzet van het Profilering Event met workshops en fotoshoot:

 

Doel van de workshops:

  • Profileren kun je leren
  • Storytelling-technieken
  • Professionele LinkedIn-foto met visagiste

 

Doelgroep: Een team van ongeveer 15-18 personen

 

Het event heeft de vorm van een carrousel, waarbij de workshops worden gegeven door twee trainers. Zabeth van Veen is de basistrainer, en afhankelijk van het onderwerp kan een gespecialiseerde trainer worden toegevoegd. De fotoshoot wordt geleid door een ervaren professionele fotograaf en een top visagiste.

 

Een voorbeeldprogramma:

 

Eén dagdeel waarin zowel “Storytelling” als “Profileren kun je leren” aan bod komen, afgewisseld met een professionele fotoshoot. De workshop begint plenair (15 minuten) waarbij beide trainers zich voorstellen en uitleg geven over het programma van die middag.

 

Daarna wordt de groep opgesplitst in 3 groepen. Het daaropvolgende programma duurt 1.15 uur, gevolgd door een pauze van 15 minuten. Na de pauze gaan deelnemers naar de andere trainer voor de tweede sessie van 1.15 uur, of ze nemen deel aan de fotoshoot, en dit proces wordt nog een keer herhaald. Ten slotte sluiten we gezamenlijk af (15 minuten).

 

Inhoud van de profileren-workshop:

  • Eerste, tweede, en derde indruk – de psychologie en praktijk met praktische oefeningen

Inhoud van de storytelling-workshop:

  • Vertel je verhaal levendig, gebruik al je zintuigen en zorg dat je publiek betrokken blijft.

De uitvoering van het programma en de exacte tijden worden in overleg met jou vastgesteld, en we kunnen de dag afsluiten met een lunch, diner of borrel.

 

Waar wacht je nog op? Boek ons Profilering Event en trakteer je team op een unieke, leerzame en leuke teambuildingervaring die hen zal helpen zichzelf beter te profileren en hun verhaal op een professionele en boeiende manier te vertellen. Je kunt dit evenement ook inzetten als training, workshop of een ander soort evenement. 😉

 

 

" Trek iets positiefs aan, dat past altijd "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850