Heidag & Bijeenkomsten

Heidagen en andere bijeenkomsten

 

Regelmatig wordt ImagoMatch gevraagd om een onderdeel van een programma of bijeenkomst in te vullen.
Ontzettend leuk om te doen, vinden wij. Juist de combinatie leuk en zinvol maakt de programma onderdelen zo geliefd en succesvol. Lees hier enkele referenties

 

Praktisch werkt het als volgt;

 

Je hebt een druk inhoudelijk programma met het MT, B & W of je eigen team gepland en wil ook graag een zinvol, leuk en leerzaam programma aan de dag toevoegen. Zabeth kan je helpen een programma te bedenken die aansluit bij de doelstelling en doelgroep van de bijeenkomst. Zo’n sessie kan vanaf 30 minuten tot een dagdeel duren. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Het kan ook zijn dat je een dag of dagdeel moet organiseren en je sprekers of trainers zoekt met een programma die de professionaliteit en teamspirit van de groep ten goede komt. Waar je met elkaar kunt leren en lachen, op een andere manier naar elkaar kijken en nieuwe inzichten krijgen. Iets waar nog weken over nagepraat wordt en een intensieve dag altijd positief afsluit.

 

Dus ben je bezig met het plannen van een “heidag” , congres of ander evenement ? Bel ons vrijblijvend. Brainstormen we samen met je mee en bedenken vervolgens een programma op maat. Je bent altijd welkom.

" Je kunt het leven ook met een lach serieus nemen "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850