Groeien met Impact

Groeien met Impact – Dagseminar met René Savelberg en Zabeth van Veen

Ben je op zoek naar experts die jou en je team kunnen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen? Maak dan kennis met Zabeth van Veen en René Savelberg, twee vooraanstaande kennisdelers op het gebied van personal branding, imago, management en groeikracht.

 

Voor teams die een professionaliseringsslag willen maken en het verdienen om gezien te worden.

 

Onze wereld verandert razendsnel en georganiseerd groeien is een kunst. Het traditionele proces om professionals en organisaties in hun kracht te zetten is o.a. door de krapte op de arbeidsmarkt ingewikkelder geworden en kost tijd. Hoe pakken andere organisaties dat aan? Wat betekent dit voor managers? Hoe word je als leidinggevende een high performer en hoe neem je je afdeling daarin mee?

Dit seminar is ‘high energy’ – we gaan met elkaar aan de slag en vertalen wat we horen en schakelen direct over naar de praktijk.

Geen ingewikkelde modellen en theorieën maar vooral veel praktische handvatten.

Je herijkt prioriteiten en geeft versnelling aan groei. In één dag razendsnel scherpte en nieuwe ideeën. Met veel energie want het is enorm uitdagend om vingers op zere plekken te leggen, naar acties en oplossingen te zoeken en daar ook direct mee aan de slag gaan!

 

 

Bestemd voor: Afdelingsmanagers, directieleden en hun teams die betrokken/verantwoordelijk zijn voor (strategische) groeivraagstukken binnen hun afdeling en/of organisatie.

 

 

Dagseminar: Groeien met Impact Deze dag gaat over groeien met impact. Het gaat niet zozeer over ‘meer’ of ‘sneller’ maar vooral over ‘beter’. Ervaar en leer hoe je met impact meer kwaliteit en slagkracht en een effectievere inzet van je team en organisatie creëert.

 

 

Doelstelling:

Aandacht, performance en zichtbaarheid van het team optimaliseren, meer inzicht in de kwaliteiten van de verschillende teamleden en teambuilding. Plus de doelen waar jij als klant mee komt, zo’n dag is tenslotte maatwerk.

 

We gaan aan de slag met de volgende concrete leerdoelen:

 

 • Ontdek wat de voorwaarden zijn voor succesvolle lange termijn groei.
 • Leer hoe je groeikracht kunt meten en dit toepast met je eigen team en organisatie.
 • Vertaal ervaringen en learnings naar quick wins waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Ervaar en zie de mogelijkheden van onderbewuste beïnvloeding.
 • Leer hoe je veranderingen impactvoller zichtbaar kunt maken.
 • Meer impact maken met overtuigingstechniek Ethos.
 • Praktisch versterken van je performance on- en offline door nieuwe inzichten.

 

Inhoud: Tijdens deze dag gaan we in op essentiële kenmerken van High Performers en laten we zien hoe je persoonlijke en organisatorische groei en slagkracht organiseert en versnelt:

 

 • We gaan hands-on aan de slag met de groeikracht-aanpak.
 • We creëren razendsnel scherpte op punten die voor jóu belangrijk zijn.
 • Er ontstaan praktische, nieuwe ideeën die onmiddellijk toepasbaar zijn.
 • We zetten dit om in actiestappen, praktisch, meetbaar en haalbaar.
 • We maken je bewust van je eigen vooroordelen.
 • We gaan hands-on aan de slag met jouw profilering, professionalisering en positionering.

 

Tijden en deelnemers: Tijdsduur: 09.00 – 17.00

 

Aantal deelnemers: 12 – 18 (de groep wordt gesplitst in 2 voor maximale persoonlijke aandacht)

 

Deze praktische en intensieve training is speciaal ontwikkeld voor teams, geeft nieuwe inzichten en versterkt de onderlinge band van het team. Het exacte programma wordt met de klant op maat verder ontwikkeld. De training duurt  1 dag en wordt vervolgd door een twee uur 1 op 1 coaching.

 

Of je nu je performance en zichtbaarheid van je team wilt verbeteren of je organisatie naar een hoger niveau wilt tillen, Zabeth van Veen en René Savelberg staan klaar om jou te ondersteunen. Laat je inspireren door hun kennis, ervaring en motiverende aanpak en ontgrendel jouw groeipotentieel.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw team en organisatie kunnen helpen bij het behalen van succes op het gebied van imago, personal branding, management en groeikracht. Samen zorgen we ervoor dat jullie de concurrentie voorblijven en uitgroeien tot High Performance Organisaties.

 

 

Zabeth van Veen, oprichter en eigenaar van ImagoMatch, is een gerenommeerde imago-deskundige en specialist in personal branding. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe ze mensen intrinsiek kan motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten. Haar trainingen en lezingen zijn altijd maatwerk, zodat ze perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Zabeth verschijnt regelmatig in de media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar unieke zienswijze op het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden en imago issues. Daarnaast is ze een gediplomeerd enneagramcoach, waardoor haar sessies niet alleen effectief zijn, maar ook een vleugje humor bevatten om de vertaalslag van theorie naar de dagelijkse praktijk te maken.

 

 

René Savelberg is een befaamde ‘Business Accelerator’ met meer dan 25 jaar ervaring in het stimuleren van groei binnen organisaties. Als voormalig CEO van McDonald’s Nederland, internationaal serie-ondernemer en oprichter van het Nationaal Groeiplan, heeft René bewezen een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment te zijn. Zijn expertise ligt in het ontwikkelen van groeikracht om een High Performance Organisatie (HPO) te worden. René heeft zijn inzichten en strategieën vastgelegd in het boek ‘Het Geheim van Groeikracht’, dat inmiddels wereldwijd bekend is onder de naam ‘The Secret of BIG’. Naast zijn inspirerende boek geeft René ook boeiende lezingen en inspiratiesessies, waarin hij zijn visie op groeikracht deelt en praktische handvatten biedt om deze in de praktijk toe te passen.

 

Is je interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact op. We zien er naar uit.

 

" Mensen geloven eerder wat ze zien, dan wat ze horen "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850