Reputatiecoaching BN-ers

 

Hulp nodig bij het vormgeven van een imago die bij jou past, als persoon én als artiest?

 

Ben je liever jezelf, zowel privé als op het podium en voor de camera?

Wil je meer regie over jouw reputatie en meer zelfinzicht zodat het makkelijker wordt om keuzes te maken die goed voor jou zijn?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn discreet, effectief en zijn er oprecht voor jou.

 

Liever voorkomen dan achteraf puinruimen.

Aan jezelf werken is een stuk effectiever wanneer je dit doet voordat er mogelijke problemen ontstaan. Als je weet wie je bent en wat je graag wil in het leven en hoe dit vorm te geven, dan maak je ook minder fouten. Als artiest moet je zichtbaar zijn.  Maar hoe, dat kun je voor een groot deel zelf bepalen en wij zijn graag je sparringpartner hierin.

De meeste artiesten hebben een management, wij werken graag samen indien gewenst.

 

Zabeth van Veen is 18 jaar Imagodeskundige en eigenaar van ImagoMatch en wordt regelmatig om advies gevraagd in de media.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

Met dit persoonlijke, individuele traject krijg je meer inzicht in je eigen drijfveren en kun je deze in verband brengen met je dagelijkse functioneren op je werk en in privé-situaties. Je begrijpt eventuele belemmeringen wat betreft je uitstraling, performance op social media, levensstijl en persoonlijke presentatie en . Zo kun je je beter verder ontwikkelen vanuit je eigen kwaliteiten en verkregen inzichten.

 

  1. Samen bepalen doelen van de coaching en leren elkaar kennen: Dit is een belangrijke eerste stap omdat het de basis vormt voor het hele coachingstraject. We moeten elkaar leren kennen en bespreken wat de doelen zijn van de coaching. Dit kan helpen om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wil te bereiken en hoe ik kan helpen om die doelen te bereiken.
  2. We bespreken of er imago issues spelen of dat deze wellicht in de nabije toekomst gaan spelen.
  3. Het type-interview geeft zelfinzicht en maakt duidelijk waar je energie naar uitgaat, wat je belemmerd of je angsten zijn en laat het onderscheid zien tussen gedragskant en essentie.
  4. We maken een plan van aanpak en bepalen wie en wat we nodig hebben om ons doel te bereiken.

 

Bij calamiteiten schakelen we het ImagoMatch reputatieteam in.

 

Mediateam van Imagomatch bestaat uit:

Mediatrainer
Advocaat
Fotograaf
Journalist
Imagodeskundige
Social media expert

 

Gun jezelf persoonlijke aandacht, leef het leven dat bij je past en geniet van je podium.

Bel vrijblijvend en voor een afspraak, succes verzekerd. Tot gauw. Zabeth

 

 

Danny de Munk ging het best om met imagoschade. Waarom? https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5356285/deskundigen-de-munk-ging-van-rij-bners-beste-met-imagoschade
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850