Masterclass Zichtbaarheid

Voor Wie?
Deze Masterclass is bedoeld voor professionals (M/V) die de inhoud hebben, maar het moeilijk vinden zich te profileren. De groep bestaat 6 personen waardoor er ook echt aandacht voor de individuele professional is.

 

  • Vind je dat je inhoud gezien en gehoord mag worden?
  • Wil je mensen makkelijker overtuigen?
  • Wil je groeien in zelfinzicht en zelfvertrouwen?

In deze masterclass ‘Zichtbaarheid” onderkennen wij, dat niet iedereen iets heeft met profileren, maar ieder op een eigen manier, dit wel kan leren.

 

Charisma is niet aangeboren, maar aangeleerd. Het is deels een houding die je kunt aannemen door; op gedrag, een aantal kenmerken, uiterlijkheden, en gewoontes te letten. Voor het andere deel is het zelfinzicht en daar naar handelen.

 

Tijdens de masterclass wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en psychologie afgewisseld met praktische acties zodat je ook daadwerkelijk meer impact gaat krijgen

 

De masterclass bestaat uit 3 dagdelen waarvan 1 individuele coachingssessie.

 

  1. individueel dagdeel waarbij we een doelstellend gesprek hebben en een type-interview afnemen.
  2. groepsdagdeel – het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden, de psychologie en praktijk. presenteren, persoonlijke pitch en non-verbaal gedrag
  3. groepsdagdeel –  online performance en netwerken, psychologie en het praktisch aanpassen van online profiel

 

De Masterclass “ zichtbaarheid “ levert de organisatie en professional het volgende op:

Deze masterclass leidt tot gedragsverandering vanuit een intrinsieke motivatie om het beste uit de persoon te halen en dit ook daadwerkelijk te laten zien. De deelnemers krijgen meer zelfinzicht en zelfvertrouwen, praktische handvatten en zijn beter in staat tot zelfreflectie. Dat leidt uiteindelijk tot gelukkigere mensen en een betere performance.

 

Begeleiding: Zabeth van Veen

 

Waarom Zabeth van Veen, volgens klanten?

 

Zabeth verstaat de kunst om mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten. Daarin ligt haar kracht.
Haar presentaties, coaching sessies, masterclasses en trainingen zijn altijd maatwerk. Deelnemers kunnen haar adviezen daardoor een-op-een toepassen.

 

Investering: €1.495,00 pp, inclusief 1 sessie 1 op 1 en 2 dagdelen met de groep, werkmateriaal,  locatie & cateringkosten exclusief 21% BTW.

 

De masterclass zichtbaarheid is incompany

 

 

" Waarom je hoofd laten hangen als je ook je schoudes kunt ophalen "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth