Reputatiecoaching voor Leiders en Bestuurders

Voor directeuren, bestuurders, managers, entrepreneurs, die meer eigenheid, impact en zichtbaarheid ambiëren.

 

Deze reputatiecoaching zal je in staat stellen een onmetelijke voorsprong op het gebied van vertrouwen en geloofwaardigheid te krijgen. En zorgt ervoor dat u preventief imagoschade kunt voorkomen

 

Wil je werken aan je reputatie & zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? En vanuit eigenheid & essentie functioneren?

Dan voldoet dit programma precies aan de eisen.

 

Word ik ook charismatischer?

Charisma is een combinatie van eigenschappen en vaardigheden die iemand aantrekkelijk maken voor anderen en voor een belangrijk deel wordt dit gevormd door zelfinzicht en daar vervolgens naar handelen. Voor het andere deel is het een houding die je kunt aannemen door te letten op gedrag, uiterlijkheden en je niet anders voordoen dan je bent. En ja dat kun je deels leren en deels zit het wellicht al in je.

Belangrijk voordeel, charismatische mensen hebben meer de “gunfactor”. We zijn sneller geneigd om hen te helpen en te volgen, wat dan weer bijdraagt bij het bereiken van doelen.

 

De term ‘charisma’ werd overigens geïntroduceerd door de Duitse socioloog Max Weber. Volgens hem zijn communicatieve vaardigheden van groot belang voor het uitstralen van charisma. Het gaat erom wat je zegt en hoe je het zegt.

 

Tijdens onze coaching wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en wordt kennisoverdracht afgewisseld met praktische oefeningen , analyses en werken naar de gewenste reputatie en (online)performance. Communicatie hangt nauw samen met perceptie en beeldvorming. Wanneer je dit nog bewuster in leert zetten, zullen je gesprekken, vergaderingen en toespraken meer impact krijgen.

 

Imagoproblemen?

Eventuele imagoproblemen aanpakken, sparren en advies over een nog betere positionering en reputatie of hulp bij een mediaoptreden en met impact leren presenteren. Voor al dit soort vraagstukken is ruimte tijdens de reputatiecoaching, indien relevant.

 

Soms is er geen tijd te verliezen – reputatie komt te voet en gaat per internet – en dit vraagt om een gerichte aanpak. Imagoschade moet direct worden gemanaged. En omdat Google het geheugen van een olifant heeft, is het ook van belang om aandacht te besteden aan het beschermen van uw imago op lange termijn.

“Mensen geloven eerder wat ze zien dan wat ze horen”

 

Voorbereiding en werkwijze

 

Na een intakegesprek wordt een programma op maat samengesteld en een urenindicatie afgegeven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de aandacht gaat naar zaken die er voor jou toe doen of zouden moeten doen. Na akkoord start het 1-op-1 de coaching, dit is altijd maatwerk.

 

We starten altijd na de intake met de analyse op essentie en gedragskant van 1 dagdeel gevolgd door een tweede sessie en een coachingsplan. De coachingssessies  zijn altijd  inclusief voorbereiding van de coach, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. De investering is € 550,- exclusief 21% btw per dagdeel.

 

Follow up optie coaching met 1 jaar doorloop: Een jaar lang (video)bellen of 3x live bij ImagoMatch 1 uur reflectiemomenten of gewoon even contact om wat voor reden dan ook. Kosten €950,- excl. BTW.

Wilt u meer weten over deze coaching, neem vrijblijvend contact met me op. Ik zie er naar uit.

“Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850