Leiderschapscoaching

Voor directeuren, bestuurders, managers en senior professionals die nog meer zichzelf  willen zijn.

 

Wilt u uzelf zijn en passend performen? En/of: wilt u werken aan uw zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? Dan is dit ‘Leiderschapscoaching’ programma geknipt voor u.

 

Charisma is voor een belangrijk deel zelfinzicht en daar vervolgens naar handelen. Voor het andere deel is het een houding die u kunt aannemen door te letten op gedrag, uiterlijkheden en een aantal kenmerken en gewoontes. We laten ons gedrag voor een behoorlijk deel bepalen door onbewuste impulsen en motieven. Minder dan je waarschijnlijk verwacht, door logica en rationele afwegingen. Daarom valt er nog zoveel en relatief makkelijk winst te behalen.

 

Geloofwaardigheid en vertrouwen zijn essentieel voor een manager, bestuurder of  CEO  Zowel in het handelen als in de manier van presenteren. Door de informatie op authentieke en evenwichtige wijze te brengen en uzelf hierin meenemen, zal dit als vanzelf gebeuren.

 

Tijdens onze coaching wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en wordt kennisoverdracht afgewisseld met praktische oefeningen. Communicatie hangt nauw samen met perceptie en beeldvorming. Wanneer u dit bewust in leert zetten, zullen uw gesprekken, vergaderingen en toespraken meer impact krijgen.

 

“Mensen geloven eerder wat ze zien dan wat ze horen”

 

Voorbereiding en werkwijze

 

Na een intakegesprek wordt een programma op maat samengesteld. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de aandacht gaat naar zaken die er voor u toe doen of zouden moeten doen. Na akkoord start het 1-op-1 de leiderschapscoaching, deze is altijd maatwerk.

 

Ervaring Zabeth van Veen:

 

Zabeth heeft een onderwijs, on- en offline communicatie achtergrond, heeft daarin diverse managementfuncties bekleed, is imagodeskundige en gecertificeerd coach. Ze heeft in haar 30 jarige loopbaan voor veel verschillende bedrijven en met mensen op allerlei niveaus binnen de organisatie gewerkt. Ze houdt ervan u, in uw kracht te zetten, door te pakken, is integer en een gevoelsmens en tevens oplossings- en doelgericht.

 

Indicatie van een programma:

 

* meer zelfinzicht & zelfvertrouwen
* persoonlijke leiderschapsstijl & impact
* beter ontplooien van talenten en zichtbaar maken van u als leider en persoon
* online zichtbaarheid en beeldvorming
* reductie van stress & vitaliteit
* attitudes en non-verbaal gedrag
* beter leren presenteren, ook van uw persoonlijke presentatie
* visuele impact
* balans zakelijk en privé
* psychologie, sturen van het onderbewuste. Hoe werkt het spel?
* intrinsieke motivatie om veranderingen door te voeren omdat ze beter bij u passen
* empathie en het echt aanwezig zijn

 

Wat levert het op?

 

Deze persoonlijke coaching zal u nog dichter bij uzelf brengen en in staat stellen de beste versie van uzelf te durven laten zien. Er is meer bewustzijn en sturing wat betreft uw persoonlijke en zakelijke impact. Dit stelt u in staat om ontspannen, zichtbaarder en adequaat te presteren en een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

 

Indicatie van de tijdsbesteding en kosten van dit één-op-één leiderschapsprogramma:

 

Dit intensieve individuele coachingstraject van maximaal 6 maanden en bestaat uit;

 

Intake en analyse op essentie en gedragskant van 1 dagdeel gevolgd door 7 sessies van 2 uur coaching en een terugkomsessie van 2 uur. De coachingssessies  zijn inclusief voorbereiding, de Scan met de Biotonic Scan, een linkedin foto, tussentijdse opdrachten en contactmomenten, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. De investering is € 3.800,- exclusief 21% btw.

 

Wilt u meer weten over deze coaching, neem vrijblijvend contact met me op. Ik zie er naar uit.

“Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth