Leiderschapscoaching

Voor directeuren, bestuurders, managers, entrepreneurs, die meer eigenheid, impact en zichtbaarheid ambiëren.

 

Leiderschapscoaching zal (opkomende) leiders in staat stellen een onmetelijke voorsprong op het gebied van vertrouwen en geloofwaardigheid te krijgen.

 

Wilt u werken aan uw reputatie & zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? En vanuit eigenheid & essentie functioneren? Dan is dit ‘Leiderschapscoaching’ programma geknipt voor je.

Eventuele imagoproblemen voor zijn, sparren en advies over een betere positionering en reputatie of hulp bij een mediaoptreden en presenteren. Ook dit soort vraagstukken worden behandeld bij de leiderschapscoaching, indien relevant.

 

Charisma is voor een belangrijk deel zelfinzicht en daar vervolgens naar handelen. Voor het andere deel is het een houding die je kunt aannemen door te letten op gedrag, uiterlijkheden en een aantal kenmerken en gewoontes. We laten ons gedrag voor een behoorlijk deel bepalen door onbewuste impulsen en motieven. Minder dan je waarschijnlijk verwacht, door logica en rationele afwegingen. Daar valt veel winst te behalen.

 

Geloofwaardigheid en vertrouwen zijn essentieel voor een manager, bestuurder of  CEO  Zowel in het handelen als in de manier van presenteren. Door de informatie op authentieke en evenwichtige wijze te brengen en jezelf hierin meenemen, zal dit als vanzelf gebeuren.

 

Tijdens onze coaching wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en wordt kennisoverdracht afgewisseld met praktische oefeningen , analyses en werken naar de gewenste reputatie en (online)performance. Communicatie hangt nauw samen met perceptie en beeldvorming. Wanneer je dit nog bewuster in leert zetten, zullen je gesprekken, vergaderingen en toespraken meer impact krijgen.

 

“Mensen geloven eerder wat ze zien dan wat ze horen”

 

Voorbereiding en werkwijze

 

Na een intakegesprek wordt een programma op maat samengesteld en een urenindicatie afgegeven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de aandacht gaat naar zaken die er voor jou toe doen of zouden moeten doen. Na akkoord start het 1-op-1 de leiderschapscoaching, dit is altijd maatwerk.

 

We starten altijd met een intake en analyse op essentie en gedragskant van 1 dagdeel gevolgd door een tweede sessie en een coachingsplan. De coachingssessies  zijn altijd  inclusief voorbereiding, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering. De investering is € 550,- exclusief 21% btw per dagdeel.

 

Follow up optie coaching met 1 jaar doorloop: Een jaar lang (video)bellen of 3x live bij ImagoMatch 1 uur reflectiemomenten of gewoon even contact om wat voor reden dan ook. Kosten €1000,- excl. BTW.

Wilt u meer weten over deze coaching, neem vrijblijvend contact met me op. Ik zie er naar uit.

“Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth