Executive Performance Coaching

Voor directeuren, bestuurders, managers en senior professionals die de kracht van onbewuste beïnvloeding willen toepassen.

Wilt u uzelf zijn en een betere performer worden, charismatisch overkomen? En/of: wilt u werken aan uw zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? Dan is het ‘Executive Performance Coaching’ traject geknipt voor u.
Charisma is niet aangeboren, maar kan worden aangeleerd. Voor een belangrijk deel is het zelfinzicht verkrijgen en daar ook naar handelen. En deels is het een houding die u kunt aannemen door te letten op gedrag, uiterlijkheden en een aantal kenmerken en gewoontes. Voor een groot deel laten we ons gedrag bepalen door onbewuste impulsen en motieven. Niet door logica en rationele afwegingen. Daarom valt er nog zoveel winst uit te halen
Geloofwaardigheid is essentieel voor een competente leider. Zowel in het handelen als in de manier van presenteren. Deze moet immers aantrekkelijk en competent overkomen door de informatie op authentieke en evenwichtige wijze te brengen.
Tijdens onze coaching wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en wordt kennisoverdracht afgewisseld met praktische oefeningen. Communicatie hangt nauw samen met perceptie en beeldvorming. Wanneer u dit bewust in leert zetten, zullen uw gesprekken, vergaderingen en toespraken meer impact krijgen.
 
“Mensen geloven eerder wat ze zien dan wat ze horen”
 
Voorbereiding en werkwijze
Na een intakegesprek wordt een programma op maat samengesteld. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de aandacht gaat naar zaken die er voor u toe doen of zouden moeten doen. Na akkoord start het 1-op-1 Executive Performance Coaching traject.
Indicatie van een programma:

* leiderschapsstijl & impact
* online zichtbaarheid en beeldvorming
* attitudes en non-verbaal gedrag
* presenteren
* Visuele impact & uiterlijke performance
* psychologie, sturen van het onderbewuste
* intrinsieke motivatie
* empathie
Wat levert het op?
Deze persoonlijke coaching zal u in staat stellen de beste versie van uzelf voor het voetlicht te brengen. U blijft zichzelf, maar er is meer bewustzijn over wat van binnen en van buiten bij u past en waarom. Dit stelt u in staat om ontspannen en adequaat te presteren.
Kosten: € 500,- per dagdeel, exclusief BTW en inclusief voorbereiding, werkmateriaal, locatie- en cateringkosten
Neem vrijblijvend contact op, ik zie uit naar uw komst.
“Beste Zabeth, Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens. Debora.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth