Authentic Personal Branding

Is hoe een ander u ziet, ook wie u bent?

 

Wilt u zichtbaarder worden, binnen en/of buiten de organisatie?

 

Is uw inhoud goed en wilt u weten wat u belemmert om uw doel te bereiken?

 

Zoekt u een coach, die naast het geven van inzichten ook praktisch is? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

De tijdsinvestering: Drie coachingsessies van een 3 uur en 1 van 2 uur, een online training, tussentijdse opdrachten en een evaluatie. Verlengen van de coaching is een optie.

 

Wat kunt u verwachten?

 

Het coachingstraject start met een persoonlijk doelstellend gesprek, waarin onder meer uw beroep en functie een rol spelen. Intake vindt plaats aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst en een telefoongesprek. Naast een talent- en levensstijlanalyse vormt alles wat zichtbaar is tijdens de eerste indruk een belangrijk onderdeel van de coaching. Aan de hand van de analyses gaat ImagoMatch aan de slag.

 

Wij geven u meer zelfinzicht, advies en een terugkoppeling zodat u weet wat een ander van buiten ziet, wie u van binnen bent en hoe u dit zichtbaar kunt maken. Ook gaan we in op de vraag hoe u uw online profilering kunt verbeteren. Waar liggen uw kwaliteiten en maakt u die voldoende zichtbaar? De derde eerste indruk, hoe stelt u zichzelf voor, verbaal en non-verbaal vormt ook een onderdeel van deze sessies? Omdat de sessies volledig maatwerk zijn, kan van het programma afgeweken worden om de persoonlijke doelstelling te halen. Wat goed is, is goed, dit benoemen we om vervolgens verder te gaan met de realisatie van de persoonlijke doelstelling.

 

Niet iedereen heeft altijd een heldere persoonlijke doelstelling. Omdat het soms lastig is, de vinger ergens op te leggen, voor uzelf of uw leidinggevende. Daar help ik u graag bij.

 

Aan het einde van het coachingtraject weet u waarom bepaalde zichtbare zaken wel of niet werken voor u als persoon, kunt uw eigen uitstraling managen en weet u waar uw talenten liggen. U bent intrinsiek gemotiveerd om veranderingen door te voeren en toch uzelf te blijven.

 

Programma

 

Intake uitgebreide vragenlijst en telefonisch gesprek.

 

Het is van belang om de eerste sessie zo blanco mogelijk in te gaan om de vooroordelen aangaande uw eerste indruk goed te kunnen duiden.

 

  • Sessie 1 Talent- en levensstijlanalyse (drie uur)
  • Sessie 2 Analyse van alles wat zichtbaar is bij de eerste en tweede indruk en persoonlijk advies en tips , coachen op doelstelling (drie uur) indien gewenst een linkedin foto.
  • Sessie 3 Online performance social media waaronder LinkedIn. Verbale persoonlijke presentatie. Matchen van binnen- en buitenkant. Coachen op vraagstelling. Openstaande vragen van de persoonlijke vragenlijst (drie uur)
  • Sessie 4 Afrondconsult: : Doorgaans binnen 2 maanden, vindt er een sessie van 2 uur plaats waarbij we het coachingstraject afronden.
  • Follow up optie coaching met een doorloop van 1 jaar : Nog even ”  blijven meelopen ” met de coachee.

 

Kosten 1 op 1 coaching

 

€ 1.825,- exclusief 21% btw, nu inclusief de nieuwe online training van ImagoMatch

Dit omvat: intake gevolgd door 1 sessie van 3 uur , online training, 2× sessie van 3 uur op locatie,   terugkomconsult van 2 uur. tussentijdse persoonlijke opdrachten, evaluatie, persoonlijke hand-out, een linkedin foto. De sessies zijn inclusief voorbereidingen, werkmateriaal, locatie en catering.

 

Follow up optie: Monitoren en blijven inspireren door 2 maandelijks contactmoment telefonisch of online, tot 1 jaar na de laatste coachingssessie. En 2 x ’n 1 op 1  live bij ImagoMatch of online van 1 uur, plus een abonnement op onze inspiratiebrief.  Kosten €375,- excl. BTW.

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn te vinden op https://imagomatch.nl/referenties. Zabeth is Preferred Supplier  voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton Civiel, ErasmusMC.

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met imagomatch. Contactmogelijkheden zijn te vinden op https://imagomatch.nl/contact

“Haal het beste uit uzelf. Leer uzelf te verkopen, ook al ligt dit misschien niet direct in uw aard. U bent goed zoals u bent, samen maken we u nog beter.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth