Authentic Personal Branding

Is hoe een ander je ziet, ook wie je bent?

 

Wil je meer zelfinzicht en zichtbaarder worden, binnen en/of buiten de organisatie?

 

Zoek je een coach, die naast het geven van inzichten ook praktisch is? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

De tijdsinvestering voor dit coachingtraject: Drie coachingsessies van 3 uur en 1 van 2 uur, een online training, tussentijdse opdrachten en een evaluatie. Verlengen van de coaching is een optie.

 

Wat kun je verwachten van deze 1 op 1 coaching?

 

Het coachingstraject start met een persoonlijk doelstellend gesprek, waarin onder meer je beroep en functie een rol spelen. Intake vindt plaats aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst en een telefoongesprek. Naast een talent- en levensstijlanalyse vormt alles wat zichtbaar is tijdens de eerste indruk een belangrijk onderdeel van de coaching. Aan de hand van de analyses gaan we aan de slag.

 

Wij geven je meer zelfinzicht, advies en een terugkoppeling zodat je weet wat een ander van buiten ziet, wie je van binnen bent en hoe je dit zichtbaar kunt maken. Ook gaan we in op de vraag hoe je je online profilering kunt verbeteren. Waar liggen je kwaliteiten en maak je die voldoende zichtbaar? De derde eerste indruk, hoe stel je jezelf voor, verder speelt verbaal en non-verbaal gedrag ook een onderdeel van deze sessies? Omdat de sessies volledig maatwerk zijn, kan van het programma afgeweken worden om de persoonlijke doelstelling te halen. Wat goed is, is goed, dit benoemen we om vervolgens verder te gaan met de realisatie van de persoonlijke doelstelling.

 

Zelfinzicht is het begin van wijsheid en de basis waarop we gaan bouwen. We brengen je dichter bij je eigen kern en maken dit zichtbaar op een manier die bij je past

 

Niet iedereen heeft altijd een heldere persoonlijke doelstelling. Omdat het soms lastig is, de vinger ergens op te leggen, voor jezelf of je leidinggevende. Daar help ik je graag bij.

 

Aan het einde van het coachingtraject weet je wie nog beter wie je bent en wat wél voor je werkt. Je kunt je eigen uitstraling managen omdat je het psychologische spel kent en weet waar je talenten liggen. Je bent intrinsiek gemotiveerd om veranderingen door te voeren, jezelf zichtbaarder te maken en toch vooral jezelf te blijven.

 

Programma

 

Intake uitgebreide vragenlijst en telefonisch gesprek.

 

Het is van belang om de eerste sessie zo blanco mogelijk in te gaan om de vooroordelen aangaande uw eerste indruk goed te kunnen duiden.

 

  • Sessie 1 Talent- en levensstijlanalyse (drie uur)
  • Sessie 2 Basis vastleggen en op basis van de out-put van sessie 1, het programma aanpassen. Analyse van alles wat zichtbaar is bij de eerste en tweede indruk en persoonlijk advies en tips , coachen op doelstelling (drie uur) indien gewenst een linkedin foto.
  • Online training – thuis
  • Sessie 3 Online performance social media waaronder LinkedIn. Verbale persoonlijke presentatie. Matchen van binnen- en buitenkant. Coachen op vraagstelling. Openstaande vragen van de persoonlijke vragenlijst (drie uur)
  • Sessie 4 Afrondconsult: : Doorgaans binnen 1 maand, vindt er een sessie van 2 uur plaats waarbij we het coachingstraject afronden.
  • Follow up optie coaching met een doorloop van 1 jaar : Nog even ”  blijven meelopen ” met de coachee.

 

Beknopt :

Dit coachingstraject omvat: intake gevolgd door 1 sessie van 3 uur , online training, 2× sessie van 3 uur op locatie,  terugkomconsult van 2 uur. tussentijdse persoonlijke opdrachten, evaluatie, persoonlijke hand-out, een linkedin foto. De sessies zijn inclusief voorbereidingen, werkmateriaal, locatie en catering.

 

Investering: €1.950,00 exclusief BTW inclusief .

 

Follow up optie: Een jaar lang sparren, telefonisch of online,  plus een abonnement op onze inspiratiebrief.  Kosten €450,- excl. BTW.

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn te vinden op https://imagomatch.nl/referenties. Zabeth is Preferred Supplier  voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Achmea, Strukton Civiel, ErasmusMC.

Sinds 2023 kan coaching door Zabeth van Veen ook via het leerplatform Springest worden aangevraagd.

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met imagomatch. Contactmogelijkheden zijn te vinden op https://imagomatch.nl/contact

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten.
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850