Sollicitatie Coaching

Vindt u het als organisatie belangrijk dat uw medewerkers die uw organisatie moeten/ willen verlaten, echt persoonlijke aandacht krijgen, misschien wel het gevoel hebben een cadeautje van u te hebben gekregen?

 

Niet opleidingsniveau, etniciteit of leeftijd, maar aantrekkelijkheid, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van sollicitatie coaching sluit hier naadloos op aan.

 

Deze coaching geeft u zelfinzicht en alle tools om het beste uit uzelf te halen, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe baan. Advies over uiterlijk, uitstraling en persoonlijke presentatie vormt een onderdeel van het coachingstraject. De eerste 3 seconden zijn namelijk cruciaal om de ander op standje positief te zetten ( HALO effect ). Daarom is je 1e, 2e en 3e eerste indruk zo belangrijk bij solliciteren.

 

Als u toch in de etalage staat, dan gaan we het goed doen ook!

 

Het matchen van de binnen-met de buitenkant roept om inzicht in persoonlijke en professionele drijfveren, doelen, talenten, ambitie en passie. Bij sollicitaties draait het volledig om de eerste professionele indruk! Deze geeft u tegenwoordig vaak online, een belangrijk onderdeel van onze sessies. Is dit onderdeel al op orde, dan constateren we dit. We besteden onze tijd alleen aan datgene wat om aandacht vraagt.

 

Vervolgens gaan we aan de slag met uw 2e eerste indruk en dat is alles wat zichtbaar is van u, inclusief uw CV. Gevolgd door uw 3e eerste indruk, uw elevator pitch en non-verbaal gedrag. Tussentijds krijgt u oefeningen en opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk, dus afwijken van het programma kan, als we samen denken dat u daar beter van wordt.

 

Voordat u aan uw nieuwe baan begint, komt u voor het terugkom consult, zodat de eerste indruk bij de nieuwe werkgever meteen een hele goede is.

 

Aanbod: Telefonische of skype Intake, 3 dagdelen  coaching, terugkomconsult van 2 uur  € 1.645,- excl BTW. Inclusief voorbereiding, werkmateriaal opdrachten, locatie- en cateringkosten.

 

Locatie: Glaskruid 36 Amersfoort

 

Voor vrijblijvend informatie en contact: info@imagomatch.nl

 

Referentie sollicitatie coaching

Ik leerde Zabeth kennen via mijn werkgever Achmea. Helaas ben ik boventallig verklaard, waardoor ik mijn huidige functie als werkstroomspecialist ,die ik overigens met ontzettend veel plezier afgelopen 3.5 jaar heb gedaan, vanaf november dit jaar niet meer kan vervullen.

Zabeth gaf mij inzicht in mijn binnen- en buitenkant. Mensen onderschatten mij namelijk makkelijk omdat ik een toegankelijke en aardige uitstraling heb. Wat mensen niet direct aan mij zien, is dat ik analytisch sterk ben en een enorm doorzettingsvermogen heb.

De sessies heb ik als een cadeau ervaren. Achmea gaf me de kans om kennis te laten maken met Zabeth. Haar sollicitatiecoaching was er helemaal op gericht om mij succesvoller te laten opereren op de arbeidsmarkt. Deze sessies hebben me goed geholpen. De sessies waren persoonlijk, open en op een toegankelijke manier.

Zabeth gaf me advies en liet me inzien waarom ik bepaalde keuzes maak. Ze zet je aan het denken en laat zien hoe je je het beste kan kleden zodat je (verborgen) kwaliteiten ook van de buitenkant zichtbaar zijn. Zo laat je jezelf meer tot je recht komen.

Daarnaast kwam ik tot het inzicht dat mijn open en vriendelijke aard, interesse, ervaring en uitstraling goed past in bijv. de zorg.
Samen met mijn ervaring in interne processen, mijn analytisch vermogen en specialisatie in Medisch Specialistische Zorg lijkt dit de ideale combinatie.

Zabeth, bedankt voor je hulp, je advies en de gezelligheid. Ik werd enthousiast van alle sessies en je hebt me veel inspiratie gegeven om aan de slag te gaan! En hoop ik voor het einde van 2016 een interessante leuke nieuwe baan te hebben.

Lisanne heeft inmiddels een nieuwe baan bij Achmea

Lisanne Prenger Werkstroom specialist Achmea

 

Referentie voor Interactieve workshop 60 boventallig verklaarde medewerkers. Beste Zabeth, Beste Zabeth, De reacties zijn uitsluitend in één woord geweldig. Indruk gemaakt. Mensen hebben het zonder uitzondering bijzonder gevonden. Dat ligt dus veel breder dan het mobiliteitsbureau. Ik ben bezig met het vervolg. Met vriendelijke groet, Arie de Ruijter
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850
Recente Tweets Zabeth
  • Eindelijk : Nederlandse kinderartsen pleiten voor verbod voor energiedrankjes onder 18 jaar. https://t.co/odGu3fbzfT via @knack
  • Bijna klaar met de eerste inspiratiebrief van dit jaar, schrijf je nog snel in, dan krijg jij deze tips, interessan… https://t.co/4LC8wAvOoT
  • Bijna klaar met de eerste inspiratiebrief van dit jaar, schrijf je nog snel in, dan krijg jij deze tips, interessan… https://t.co/sCeTQJZDRc
  • Wachtwoord tips https://t.co/Uoilexx9Xa
  • Vandaag nog een LinkedIn fotoshoot met @hanspeter bij @RicardoRailUTC . Veel leuke nieuwe mensen hebben ze aangenomen
  • Altijd leuk en interessant, onderzoeken over #uiterlijkheden, #vooroordelen en hoe je onderbewuste gestuurd wordt https://t.co/lAbjUlUIkT
  • Yes, ik ben genomineerd voor de You Go Girl Award. Deze award is een aanmoediging voor vrouwelijke deskundigen die… https://t.co/IEELqAGMAR
  • Yes, ik ben genomineerd voor de You Go Girl Award. Deze award is een aanmoediging voor vrouwelijke deskundigen die… https://t.co/cIB7oE32Gl
  • Ken je collega's die de inhoud hebben en je meer zichtbaarheid gunt? Gewoon omdat ze het waard zijn en de organisa… https://t.co/Ik3IBzblru
  • 6 Tips om je haar snel droog (en mooi) te föhnen https://t.co/eTlheoKNBM