Fotoshoot & Social Media

De eerste indruk is steeds vaker online.

Deze praktische coaching helpt je om binnen 2 dagdelen meer zelfinzicht te krijgen in jezelf en je kwaliteiten, door o.a. het afnemen van een type-interview. Deze out-put gaan we samen vertalen naar een online presentatie, die bij jou past als persoon en je ambitie.  Er is ook de mogelijkheid om tijdens de “Corona Periode “  alleen je online profiel m.b.v. skype samen op te lijnen. Dit gaat tegen een uurtarief van €95,- per uur exclusief BTW.

 

Een denkfout is te wachten met het oplijnen van je online profiel totdat je gaat solliciteren. Door de veranderende economie wordt je netwerk steeds belangrijker en meer waard. Een goed Linkedin profiel zorgt er ook voor dat je makkelijker je netwerk uitbreid. 60% van de banen bestaan over 20 jaar niet meer en jij wel als het goed is. Investeren in zelfkennis en je (online) netwerk is daarom essentieel om flexibel te kunnen zijn in de toekomst.

Ook als je een directie functie hebt, helpt een goed profiel bij het behouden of verkrijgen van een goed imago en vertrouwen.

 

Werkwijze:

 

  • Het eerste dagdeel bestaat uit een type-interview, dit leidt tot meer zelfinzicht en de output gebruiken we ook voor je online profiel.
  • Het tweede dagdeel gaan we samen praktisch van aan de slag met je linkedin profiel en indien relevant je andere social media. Bijvangst is meer zelfvertrouwen over eigen kunnen en zijn en inzicht in een logische volgende stap in de carriere.

Je profiel is na de 2e sessie af, daarna is het nog een kwestie van het profiel bijhouden en posten.

 

Kosten 2 dagdelen: €990,00 excl btw
Kosten 2 dagdelen met professionele fotoshoot €990,00 excl btw plus €90,00 voor de fotograaf ( 4 foto’s rechtenvrij )

 

Goede foto’s zijn essentieel. Niet alleen voor linkedin, maar ook voor het intranet, voor bij een interview of mededeling of om op te sturen wanneer je ergens keynote speaker bent of bij je CV naar klanten.

 

Is je foto aan vervanging toe, dan regel ik indien gewenst een visagie en/of een fotograaf voor je.

 

NB: Ook het organiseren en begeleiden van fotoshoots op het werk, is ook een mogelijkheid. Dan hebben al je collega’s en/of medewerkers ook een professionele foto voor linkedin of CV naar klanten, waar ze blij van worden.

 

Neem vrijblijvend contact op, ik zie ernaar uit.

 

" Trek iets positiefs aan, dat past altijd "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth
Couldn't connect with Twitter