Fotoshoot & Social Media

De eerste indruk is steeds vaker online.

Deze praktische coaching helpt je om binnen 2 dagdelen meer zelfinzicht te krijgen en je kwaliteiten beter zichtbaar te maken. Hiervoor gebruiken we het type-interview. Deze out-put vertalen we samen naar een online presentatie op Linkedin, geheel toegespits op jou en je ambitie.  Er is ook een mogelijkheid om, i.v.m. Covid19, het type-interview en je online profiel m.b.v. videobellen samen op te lijnen.

 

Een denkfout is, te wachten met het oplijnen van je online profiel totdat je gaat solliciteren. Door de veranderende economie wordt je netwerk steeds belangrijker en meer waard. Een goed Linkedin profiel zorgt er ook voor dat je makkelijker je netwerk uitbreid. 60% Van de banen bestaan over 20 jaar niet meer en jij wel als het goed is. Investeren in zelfkennis en je (online) netwerk is daarom essentieel om flexibel te kunnen zijn in de toekomst.

 

De online presentatie van je medewerkers geeft ook een professionele uitstraling aan je bedrijf of team.

 

Maar ook bij een directie- of bestuursfunctie, helpt een professioneel profiel bij het versterken van een goed imago en het genereren van meer vertrouwen.

 

Werkwijze:

 

  • Het eerste dagdeel bestaat uit een type-interview, dit leidt tot meer zelfinzicht en de output gebruiken we voor je online profiel op maat.
  • Het tweede dagdeel gaan we samen praktisch aan de slag met je linkedin profiel en indien relevant je andere social media. Bijvangst is meer zelfvertrouwen over eigen kunnen en beter inzicht in een logische volgende stap in de carrière.

Je profiel is na de 2e sessie af, daarna is het nog een kwestie van het profiel bijhouden en gaan posten.

 

Goede foto’s zijn essentieel. Niet alleen voor linkedin, maar ook voor het intranet, voor bij een interview of mededeling of om op te sturen wanneer je ergens keynote speaker bent of bij je CV naar klanten.

 

Is je foto aan vervanging toe, dan regel ik indien gewenst een visagie en/of een fotograaf voor je.

 

NB: Ook het organiseren en begeleiden van fotoshoots op het werk, is  een mogelijkheid. Dan hebben al je collega’s en/of medewerkers ook een professionele foto voor linkedin of CV naar klanten, waar ze blij van worden.

 

Neem vrijblijvend contact op, ik zie ernaar uit.

 

" Trek iets positiefs aan, dat past altijd "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

    Recente Tweets Zabeth