Branding - Communicatie - Profileren - Fotoshoot

Leerzaam & Praktisch & Leuk

 

Ben je op zoek naar een uniek en leerzaam evenement voor je team? Zoek dan niet verder!

Ons Profilering Event met workshops en fotoshoot is precies wat je nodig hebt  voor een onvergetelijke teambuildingservaring.  De workshops worden goed afgestemd op de doelgroep en de activiteiten zijn praktisch, leuk en leerzaam . De fotoshoot maakt het extra leuk en geeft de deelnemers een leuke herinnering aan het evenement, naast het feit dat iedereen altijd blij is met een professionele Linkedin foto.

 

Het rouleren van de groepen door de verschillende sessies zorgt ervoor dat de deelnemers alle workshops kunnen volgen en de ervaringen van de andere deelnemers kunnen delen. We bepalen samen met jou als klant het type workshop dat opgenomen wordt in het programma.

 

De voorbereidingen, zoals het voorbereidend gesprek en de communicatie van de fotoshoot voorbereiding, zorgen ervoor dat de deelnemers goed zijn voorbereid en weten wat ze kunnen verwachten.

 

Voorbeeld opzet Profilering Event met workshops en fotoshoot:

 

Doel van de workshops:

 

  • Profileren kun je leren
  • Handvatten Storytelling
  • Professionele Linkedin foto met visagiste

 

 

Doelgroep: Team van ongeveer 15-18 personen

 

Vorm van het trainingsevent is een carrousel.

De workshops worden gegeven door 2 trainers:

Zabeth van Veen  &  Marianne de Raad

De fotoshoot is onder regie van een ervaren, professionele fotograaf en een top visagiste

 

Programma

 

Eén dagdeel waarbij zowel “Storytelling” als “profileren kun je leren” aan bod komen, afgewisseld met een professionele fotoshoot.

 

De workshop begint plenair (15 minuten) waarbij beide trainers zich voorstellen en uitleg geven over het programma van die middag.

Hierna wordt de groep gesplitst in 3 groepen. Het daarop volgende programma duurt 1.15 uur. Vervolgens zal er een pauze zijn van 15 minuten. Na de pauze gaan de deelnemers naar de andere trainer voor de tweede sessie van 1.15 uur of naar de fotoshoot en dit herhalen we nog 1 keer.

Daarna sluiten we gezamenlijk af ( 15 min )

 

Inhoud profileren: 1e-2e-3e eerste indruk – de psychologie en praktijk met praktische oefeningen

Inhoud storytelling: Vertel je verhaal beeldend, maak gebruik van al je zintuigen en zorg dat je publiek bij je verhaal blijft hangen.

 

Uitvoering Programma Carrousel: ( tijden in overleg )

Centrale afronding met daarna b.v. een lunch, diner of borrel.

Dus waar wacht je nog op? Boek ons Profilering Event en trakteer je team op een unieke, leerzame en leuke teambuildingervaring die hen zal helpen zichzelf beter te profileren en hun verhaal te vertellen op een professionele boeiende manier.

Je kunt dit evenement ook afboeken als training, workshop of evenement 😉

 

" Trek iets positiefs aan, dat past altijd "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850