Online Training

 

Impact door persoonlijke uitstraling on- en offline

Deze online training is gemaakt om professionals intrinsiek te motiveren, hun eigen performance zakelijk beter in te zetten en toch dicht bij zichzelf te blijven. De training is geschikt voor iedereen die met meer impact zichzelf wil presenteren, zowel on- als offline. De 7 modules bestaan uit 3 onderdelen waarbij de psychologische kant van persoonlijke performance wordt belicht, de impact toegelicht en praktische tips gegeven. Per module staat een opdracht en artikelen of onderzoeken die betrekking hebben op het thema van de module.

 

Met deze kennis en praktische tips zorg je ervoor dat anderen eerder ‘met je in zee willen’, waardoor je succesvoller en zichtbaarder wordt en dat leidt weer tot meer zelfvertrouwen.

De online training bestaat uit:

Je eerste indruk is online (geheel digitaal):

 

Jij, social media, de impact en videobellen

 

In het huidige internet-tijdperk zijn presentatie en ‘personal branding’ belangrijker dan ooit. Iedereen ‘googelt’ immers iedereen en nog voor de eerste echte kennismaking is er al een digitale ontmoeting geweest. Naast uitleg over de psychologische kant van dit verhaal, krijg je ook praktische tips die je dezelfde dag nog kunt uitvoeren.

Je tweede indruk is als je binnenkomt (zien)

 

Er zijn 8 aspecten waarmee je het onderbewuste van de ander kunt sturen

 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen binnen drie seconden een oordeel vormen over een ander. Die onbewuste reflex van een vlugge mening vormen is een evolutionair overblijfsel in ons limbische systeem. In de online training vertalen we deze wetenschap naar de dagelijkse praktijk van nu. Met de opgedane kennis kun je anderen beïnvloeden en overtuigen met jouw persoonlijke uitstraling en mensen sneller “ meekrijgen” door je op een bewuste manier te profileren zoals jij dat wilt en bij jou past.

De derde indruk is wanneer het gesprek start (horen en zien).

 

Door een goed verhaal over jezelf te kunnen vertellen, zet je jezelf met impact neer.

 

In de online training leren we je beknopt jouw verhaal in maximaal 3 zinnen in elkaar te zetten.

Schrijf je nu in!

Wil jij overtuigender overkomen, de psychologie achter het beïnvloeden van het onderbewuste begrijpen en overgaan tot actie? Schrijf je dan hier in.

 

Na de online training kun je kiezen uit een live- of online coaching sessie van 3 uur één op één met Zabeth van Veen. Zo kun je je persoonlijke vragen stellen en een concreet actieplan, volledig toegespitst op jouw situatie, opstellen. En daarna zelf effectief aan de slag.

 

Uiteraard is het mogelijk om meerdere sessies te boeken.

 

Wij zorgen bij de keuze voor een live coachingsessie in Amersfoort voor een veilige coachomgeving ingericht op 1,5 meter afstand.

 

Heb je vragen? Je mag altijd bellen (+31 33 49 52 850) of mailen naar  (info@imagomatch.nl).

Vul onderstaand formulier in: