Het Zabeth Proof  keurmerk – Beproefde tips voor jou

Het Zabeth Proof Keurmerk

Zabeth Proof staat voor producten die ik zelf heb uitgeprobeerd of op iemand anders. Iets krijgt pas mijn keurmerk als het voldoet aan de een aantal van de volgende voorwaarden:

 

* excellente kwaliteit

* staat voor gezondheid van binnen- en/of buitenuit

* praktisch en betrouwbaar

* niet getest op dieren

* duurzaam

 

Kortom: producten gemaakt door bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en die mij persoonlijk overtuigd hebben van hun nut. Ik geloof namelijk dat gezondheid en schoonheid hand in hand gaan.

 

Heb jij iets waarvan je graag wilt weten of het Zabeth Proof is? Laat het me weten via info@imagomatch.nl.

 

Op imagomatch.nl/zabethproof vind je datgene wat ik de moeite van het delen waard vind. Tevens kun je er er terecht voor vlogs, aanbiedingen, kortingen en interessante tips op het gebied van gezond ouder worden voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

 

 

“Vraag onder aan de pagina je VIP code voor 30% korting aan voor alle Nuskin producten”

Met De Galvanic Spa doe je een gezichtsbehandeling thuis, het apparaat maakt gebruik van een zelfregulerende galvanische stroom die vaak in professionele salons wordt gebruikt om de huid te voorzien van speciale anti-ageing ingrediënten.
Ja, het werkt echt en is goed voor je huid. De lijnen in het gezicht worden zachter, je huid krijgt meer kleur en stevigheid op een gezonde manier. Gezond alternatief voor botox.
De Galvanic Spa wordt geleverd met verschillende opzetstukjes en is ook te gebruiken in combinatie met ageLOC Nutriol Scalp & Hair System De Galvanic zonder korting € 407.55 en met VIP korting ImagoMatch € 295.32 De 8 gels met korting € 42.77 - goed voor 8 behandelingen
Of je weerstand hoog genoeg is, kun je laten meten met de biophotonic Scanner. Is je score laag, werk dan aan je lifestyle. Voor een steun in je rug, kun je supplementeren met garantie. Je krijgt je geld gewoon terug als je score onvoldoende blijft binnen 3 maanden. Meer weten of laten scannen? info@maximumperformance.nl
Om je score snel op een gezond niveau te krijgen, kun je supplementeren met natuurlijke supplementen. Het gecombineerde gebruik van LifePak®+ en Marine Omega vormt een compleet en natuurlijk voedingssupplementenprogramma van Pharmanex® - 60 Zakjes met 4 tabletten zonder korting € 85,88 met VIP account Imagomatch € 65.96
Sunright Insta Glow is reukarm en glijdt moeiteloos over de huid om het vlot en gelijkmatig te kunnen aanbrengen. Bovendien droogt de gel snel en vlekt niet.
Sunright Insta Glow is ontwikkeld voor zowel het gezicht als lichaam en bouwt geleidelijk op tot een natuurlijk bruin kleurtje. Al 15 minuten* na het aanbrengen begin je resultaat te zien.
Sunright Insta Glow is reukarm en glijdt moeiteloos over de huid om het vlot en gelijkmatig te kunnen aanbrengen. Bovendien droogt de gel snel en vlekt niet.
Super blij mee. Hierdoor draag ik bij de eerste zonnestralen mijn tennisrokje al en kom ik bruin op mijn vakantieadres aan. Zonder korting € 36.91 en met VIP Account ImagoMatch € 26.74
Geweldige uitvinding de B.R.U.S.H. Warmteborstel 30 mm of 40mm Incl. Hittebestendige Handschoen, te gebruiken op droog haar. Daar heb ik zelfs genoeg geduld voor, binnen 5 minuten zijn mijn haren gestyled.
Eindelijk iet gevonden waarmee ik van het pluizige haar af ben en het glanst alsof ik van de kapper af kom. Met deze warmteborstel kan je naast mooie krullen of golven ook meer volume realiseren. https://www.brush30-40.nl/
De technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar. De Ionic Technologie: neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt.
Super makkelijk om onder de douche te gebruiken, de LumiSpa system en heeft verschillende awards gewonnen. O.a. de biotechnology award 2018 als beste Skincare en Cleansing product.
Sinds 27 juni 2019 is de LumiSpa uitgebreid met een anti-wallensysteem, de LumiSpa Accent, met de verwisselbare kop - de LumiSpa Accent - krijg je donkere kringen en wallen onder je ogen mee weg. De accent met Ideal eyse creme zonder korting € 143.98 met VIP account ImagoMatch € 104.06
Je poriën worden er kleiner van, je huid gemasseerd en je pubers maak je er ook nog blij mee. Met activerende reiniger met keuze uit vette, droge of gevoelige huid. Zonder korting € 251.68 met VIP account ImagoMatch € 182.71
Dr Dana is een dermatoloog gespecialiseerd in nagels. Het systeem is geschikt voor mannen en vrouwen die verzorgde, licht glanzende nagels willen. Minimale tijdsbesteding en je nagels worden er gezonder van.
Ideaal als je van je gelnagels of kunstnagels af wilt. Ik had eerlijk gezegd gehoopt eindelijk lange nagels te krijgen. Ze scheuren niet meer in, glanzen mooi, maar echt lang zijn mijn nagels nog steeds niet.
Het systeem is overigens ook te gebruiken voor je teennagels Zonder korting € 66.34 met VIP account ImagoMatch € 48.07
Gemaakt op basis van etnobotanische ingrediënten. Heeft wereldwijd 4 x de blind test gewonnen als beste voetencrème. Zonder korting € 28.34 met VIP korting ImagoMatch € 20.53
Resultaat na 8 dagen. Insmeren en dan een nachtje de sokken aan laten, werkt nog sneller. Natuurlijk is dit product ook heel geschikt voor mannenvoeten
Mooie bijkomstigheid; door aanschaf van dit product doneert Nu Skin USD 0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation.
Mijn verzorgingspakket bestaan uit een dag- en nachtcrème, een reinigingsfoam en een serum. Al gebruik ik het serum niet altijd, die is fantastisch, maar vind ik best aan de prijs. Dit pakket heeft de prijs gewonnen als meest innovatieve beauty product.
Dit complete en uitgebreide huidverzorgingssysteem bestaat uit natuurlijk ingrediënten en de producten zijn ook los te koop. Het reinigt, zuivert, vernieuwt en hydrateert je huid. Foam en dag- en nachtcrème zonder korting € 183.38, met VIP account ImagoMatch € 132.88
Ook geschikt voor Vegan lovers
Net op de Europese markt, het AgeLOC Nutriol Scalp & Hair System geeft dun, gestrest en ouder wordend haar weer volume, kracht en glans. Hele set zonder korting € 161.18 en met VIP korting ImagoMatch € 116.80
ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum in combinatie met de Galvanic Spa ( Standje 5 ) sluist via de haarwortel de ingrediënten diep naar binnen voor het versnellen van het haargroei effect.
Mijn moeder ( 75) is het nu voor mij aan het uitproberen. Een extra flesje serum heeft ze erbij moeten bestellen anders redt je de 2 maanden niet.
Vanwege mijn zonneallergie ga ik nooit zonder De Sunright® op vakantie. Het beschermt mijn huid met een waterbestendige, niet-vette formule en vooral de 50 smeert makkelijk. De Sunright biedt tevens een hoge UVA/UVB-bescherming om je huid te helpen beschermen.
Verdiep je eens in zonnebrandolie en je gaat direct over op aankoop van deze zonnebrandproducten. Ook belangrijk, er zitten geen minerale oliën in zoals in de meeste zonnebrandcrèmes. Daarmee sluit je namelijk de huid af en kunnen gifstoffen niet meer naar buiten.
De Sunright lippenbalsem heeft ook een zonnefactor, droogt de lippen niet uit zoals de meeste lippenbalsems dat wel doen, waardoor je steeds vaker gaat smeren. Sunright 50 zonder korting € 30,14 met VIP ImagoMatch korting € 21.84 Sunright 35 zonder koring € 26.22 met VIP ImagoMatch korting € 19.00 Sunright Lipbalm zonder korting € 11,95 met VIP korting ImagoMatch € 8.66

Vraag uw kortingscode aan door onderstaand formulier in te vullen.