Jouw team succesvoller zichtbaarder

 

Ontgrendel je potentieel met ImagoMatch!

 

Wil je team beter zichtbaar zijn binnen de organisatie en zichzelf effectiever “verkopen” op een manier die bij jullie past?

Ben jij een professional (M/V/X) met waardevolle kennis en ervaring, maar worstel je met het profileren van jezelf en je expertise?

 

Onze intensieve ééndaagse training, inclusief een persoonlijke één-op-één sessie van een dagdeel, is speciaal ontwikkeld voor professionals  zoals jij en je team. Wij begrijpen dat het niet alleen draait om wat je weet, maar ook om hoe je jezelf presenteert. Met onze training helpen we jou en je team om  zelfinzicht te vergroten, zelfvertrouwen op te bouwen en een nog betere en plezierigere samenwerking met de collega’s te bereiken.

 

Wat maakt ImagoMatch uniek? Onze groepen zijn bewust klein gehouden, met slechts 6-10 deelnemers. Dit betekent dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en individuele groei.

 

Bij ImagoMatch geloven we dat jouw potentieel ontgrendeld kan worden. Wij helpen je om je inhoudelijke kennis krachtig te presenteren en jezelf effectief te profileren. Versterk je imago, vergroot je impact en maak indruk op anderen binnen en buiten je organisatie.

 

Zelfinzicht – Zelfvertrouwen – Zichtbaarheid

 

Tijdens de training wordt wetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk en psychologie afgewisseld met praktische acties zodat je ook daadwerkelijk meer impact gaat krijgen.

 

Deze praktische training bestaat uit 1 trainingsdag en 1 individuele coachingssessie.

 

Beknopt het programma dat altijd verder op maat gemaakt wordt voor het betreffende team.

 

 1. individueel dagdeel waarbij we een doelstellend gesprek hebben en een type-interview afnemen t.b.v. zelfinzicht.
 2. tijdens de trainingsdag behandelen we:
  -De persoonlijke leerdoelen
  -Impliciete bias
  -Persoonlijke pitch voor de rest van je team, waar ben je goed in, wie ben jij als persoon en wat drijft jou in het leven
  -Online performance en zichtbaarheid inclusief praktische persoonlijke tips – profileren binnen en buiten de organisatie
  -Het sturen van het onderbewuste door alles wat zichtbaar is van jou, de psychologie en praktijk.
  -Is wie je bent ook wat een ander ziet? Met welke vooroordelen heb jij te maken?
  -Netwerken op een manier die bij je past
  -Je persoonlijke pitch in de vorm van een praktische voorstelrondje, te gebruiken tijdens netwerken, voorstelrondjes en presentaties
  -Hoe maak je jezelf meer zichtbaar en waarom?
  -Hoe vergroot je  je geloofwaardigheid door houding, uiterlijk en gedrag
  -Hoge – Lage status
  -Het positief sturen door handgebaren
  -Echt luisteren doe je zo
 3. Overige wensen die uit het voorbereidende gesprek met de klant worden besproken

 

De Training “ Succesvoller Zichtbaarder “ levert de organisatie en professional het volgende op:

 

De training “Succesvoller Zichtbaarder” leidt tot gedragsverandering en intrinsieke motivatie, waardoor professionals het beste uit zichzelf halen.

Ze ontwikkelen zelfinzicht, zelfvertrouwen en praktische vaardigheden, en zijn beter in staat tot zelfreflectie. Dit resulteert in gelukkigere mensen en een verbeterde prestatie.

De training bevordert ook begrip tussen teamleden en stelt managers in staat om de teamleden effectiever in te zetten. Klanten beschouwen het tevens als een leuke en leerzame teambuildingactiviteit.

 

Kortom, de training biedt voordelen zoals gedragsverandering, zelfinzicht, betere prestaties, teamdynamiek en teambuilding.

 

Begeleiding: Zabeth van Veen

 

 

Waarom Zabeth van Veen, volgens klanten?

 

Met Zabeth krijg je niet zomaar standaard presentaties, coaching sessies, masterclasses en trainingen. Nee, zij gaat verder en levert altijd maatwerk. Ze stemt haar adviezen af op de individuele behoeften van de deelnemers, waardoor zij deze direct en persoonlijk kunnen toepassen.

Haar energieke  trainingen inspireren en activeren deelnemers op een dieper niveau. Haar coaching sessies zijn gericht op het ontdekken van intrinsieke motivatie en het ontsluiten van verborgen talenten. De masterclasses en trainingen van Zabeth bieden een unieke leerervaring, waarbij deelnemers worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

Kies voor Zabeth van Veen en ervaar zelf de impact die zij heeft op je team of organisatie. Haar bewezen succes, persoonlijke aanpak en focus op resultaat maken haar de ideale partner voor iedereen die streven naar groei, succes en excellentie.

 

Investering:

€450,00 pp voor het type-interview individueel.  Één dag met de groep €450,00 pp, inclusief werkmateriaal. Exclusief locatie & cateringkosten en 21% BTW. Voorkeur ongeveer 6-10 personen m/v/x per training.

 

De training succesvoller zichtbaar is incompany en helpt teams om beter samen te werken en elkaars drijfveren te ontdekken en te begrijpen, als mens.

 

Interesse? Stuur een mail naar info@imagomatch.nl met de aanvraag Succesvoller Zichtbaar

Voor referenties kijk hier

 

 

" Waarom je hoofd laten hangen als je ook je schoudes kunt ophalen "
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850