Speechen & Etiquette Diner

Lekker en effectief : Leren speechen & Etiquette diner

Hoe heurt het eigenlijk?

 

Nooit meer onzeker tijdens diner of speech en maak een goede indruk op je cliënten, je (toekomstige baas), je opdrachtgevers, je investeerders, je schoonmoeder!

 

Niet voor iedereen is etiquette een vanzelfsprekend gegeven. Hoe hoort het eigenlijk, hoe maak je een goede eerste indruk, hoe zorg je ervoor dat je de juiste outfit voor de gelegenheid kiest, welke tafelmanieren worden door je disgenoten geapprecieerd en welke niet.

 

Kun je zomaar zelf een toast uitbrengen als je als gast genodigd bent op een diner? En welk bordje dat rechts en links van je bord staat is bedoeld voor jouw broodje? En breek je dat broodje met je vingers of snijd je het netjes doormidden en met welk mesje smeer je het dan? Deze en heel veel andere vragen komen aan de orde in de etiquette en speech training.

 

We gaan ook pitchen en speechen en netwerken. Hoe zorg je dat de ander bij je op zijn gemak is, dat je jezelf in een elevator pitch kunt presenteren, dat je weet wat belangrijk is bij netwerken. Weet wat je wel en niet zegt. Je leert ook hoe je in betrekkelijk kort tijd een zakelijke, feestelijke en afscheidsspeech componeert en hoe je door gebruik te maken van een eenvoudig schema al improviserend een korte speech kunt houden. Én je leert hoe je dit alles op een aantrekkelijke manier presenteert.

 

Opzet training: aanvang 13 uur

 

13 – 14 uur: eerste indruk en kledingetiquette

14 – 16 uur: speechtraining

16 – 17 uur: netwerk etiquette, elevator pitch

17 – 18 uur: borrelen, speechen netwerken

18- 19 uur: tafeletiquette

19 uur  : diner met speechen

21 uur:  einde avond

 

Maximaal aantal deelnemers: 10.

Minimale afname aantal personen: 6

 

Kosten: €8oo,-  p.p. inclusief diner en borrel, locatiekosten excl 21% BTW

 

De training vindt plaats in hartje Amsterdam en wordt gegeven door Marianne de Raad en Zabeth van Veen.

 

Op dit moment zijn alleen groepsinschrijving mogelijk, heel goed in te zetten als leerzaam teambuildings-evenement.

 

 

Het zou zonde zijn als je twijfelachtig overkomt door keuze van bestek terwijl de ander denkt dat het te maken heeft met je inhoud.
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850
Recente Tweets Zabeth