Professionaliseren van teams

Hulp nodig bij het professionaliseren van je team(s)?

 

Zabeth van Veen spreekt al sinds 2005 bij bedrijven, op congressen en symposia, en op radio en televisie. Ze geeft regelmatig interactieve lezingen en masterclasses voor grote en kleinere groepen. Belangrijkste doel is mensen enthousiasmeren en intrinsiek motiveren tot nadenken en veranderen.

De programma’s van Zabeth kunnen een vakinhoudelijke of een teambijeenkomst leerzaam, luchtig maken. Waardoor de boodschap wel overkomt, maar men met een lach weer huiswaarts gaat. Haar programma’s worden ook wel ingezet om het teambuilding effect.

 

Haar presentaties staan bekend om de inspirerende beeldspraak en het sprekende beeldmateriaal. Door haar onderwijsachtergrond weet Zabeth van elke lezing of masterclass een leerzame en motiverende ervaring te maken.

Thema’s:

  • motivatie, inspiratie bij organisatie veranderingen
  • teambuilding, – eens op een hele andere manier naar elkaar kijken
  • personal branding –  van kenniseconomie naar belevingseconomie
  • solliciteren – boventallig en ontslag de regie ligt meer bij jou dan je nu misschien denkt
  • zichtbaarheid –  noodzaak ook als je er niks mee hebt
  • onderwijs, – lopen nog achter wat betreft profileren en dat hoeft helemaal niet
  • professionaliseren –  even de puntjes weer op de i
  • imago van de branche / sector – met praktische verbeter tips

 

Of een mix van deze thema’s afgestemd op de doelgroep en het programma of thema van het symposium of congres.

Zabeth spreekt met respect en humor. Zij stemt haar praktische en informatieve presentaties exact af op de doelgroep en de doelstelling van de klant. Wetenschappelijke ontdekkingen over gedrag, uiterlijk en non-verbaal gedrag maakt zij direct toepasbaar voor mens en organisatie.

 

Op www.imagomatch.nl/referenties zijn referenties terug te vinden van opdrachten bij heel verschillende organisaties en bedrijven zoals: universiteiten, accountancy kantoren, media, bouw, zorg, financiële sector, adviesbureaus, technische sector en onderwijs.

 

Zabeth is goed in het intrinsiek motiveren van mensen om hun zichtbaarheid en performance te verbeteren.

 

Wilt u Zabeth als spreker boeken? Neem gerust contact op om uw doelstellingen kenbaar te maken en het programma af te stemmen.

 

 

 

“Er was een fantastisch NVIM-congres georganiseerd met gelouterde sprekers. Zabeth is gekozen als beste spreker op het congres van NVIM 10 september in Maarssen. Dat verdient ze ook gezien haar enthousiaste en deskundige optreden.”
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth