Sollicitatie Coaching

Deze sollicitatie coaching kent alleen winnaars. Als medewerkers de organisatie moeten of willen verlaten of intern solliciteren is het in ieders belang dat ze slagen.  Geen gestandaardiseerd programma, maar echte persoonlijke aandacht, het verkrijgen van zelfinzicht en resultaat op de doelstelling.

 

De organisatie wint doordat de medewerker het gevoel heeft een cadeautje gekregen te hebben en het is een stuk prettiger en goedkoper dan een mogelijke rechtzaak?
De medewerker wint omdat hij/zij een baan krijgt die past bij het karakter en de skills.

 

60% van de banen bestaan over 20 jaar niet meer, HR selecteert steeds meer op persoonlijkheid. Dat maakt dat deze coaching je een voorsprong geeft, ook  op de toekomstige arbeidsmarkt.  Aantrekkelijkheid, zelfinzicht, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van sollicitatie coaching sluit hier mooi op aan.

 

Deze coaching geeft zelfinzicht en alle tools om het beste uit jezelf te halen, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan of functie. Hands-on, je online profiel optimaliseren. Je uitstraling en persoonlijke presentatie vormen natuurlijk ook een onderdeel van dit coachingstraject net als je eigen verbale introductie. De eerste 3 seconden zijn namelijk cruciaal om de ander op standje positief te zetten ( HALO effect ). Daarom is je 1e, 2e en 3e eerste indruk zo belangrijk bij solliciteren.

 

Als je toch in de etalage staat, dan gaan we het goed doen ook!

Het coachingtraject start met een persoonlijk doelstellend gesprek. De intake vindt plaats aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst en een telefoongesprek. De talent- en levensstijlanalyse vormt de basis voor het zelfinzicht.

Het matchen van de binnen-met de buitenkant roept om inzicht in persoonlijke en professionele drijfveren, doelen, talenten, ambitie en passie. Bij sollicitaties weegt de eerste professionele indruk on- of offline zwaarder dan je wellicht zou willen. Daarom is de eerste indruk online, een belangrijk onderdeel van onze sessies. Is dit onderdeel al op orde, dan constateren we dit. We besteden onze tijd alleen aan datgene wat om aandacht vraagt en houden het ook praktisch.

 

Vervolgens gaan we aan de slag met uw 2e eerste indruk en dat is alles wat zichtbaar van je is , inclusief je CV. Gevolgd door je 3e eerste indruk, je elevator pitch en non-verbaal gedrag. Tussentijds krijg je en opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk, dus afwijken van het programma kan, als we samen denken dat je daar beter van wordt.

 

Voordat je aan je nieuwe baan begint, hebben we nog een terugkom consult, zodat de eerste indruk bij de nieuwe werkgever meteen een hele goede is.

 

Kosten 1 op 1 coaching

 

€ 1.795,- exclusief 21% btw

 

Dit omvat: telefonische intake gevolgd door 3 sessie van 3 uur op locatie,  terugkomconsult van 2 uur. tussentijdse persoonlijke opdrachten, evaluatie, persoonlijke hand-out, een linkedin foto indien gewenst.De sessies zijn inclusief voorbereidingen, werkmateriaal, locatie en catering.

 

Locatie

 

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort

 

Referenties zijn te vinden op https://imagomatch.nl/referenties. Zabeth is Preferred Supplier  voor o.a. Gemeente Amersfoort en Utrecht, Strukton, ErasmusMC.

 

Voor vrijblijvend informatie en contact: info@imagomatch.nl

 

Referentie sollicitatie coaching

Ik leerde Zabeth kennen via mijn werkgever Achmea. Helaas ben ik boventallig verklaard, waardoor ik mijn huidige functie als werkstroomspecialist ,die ik overigens met ontzettend veel plezier afgelopen 3.5 jaar heb gedaan, vanaf november dit jaar niet meer kan vervullen.

Zabeth gaf mij inzicht in mijn binnen- en buitenkant. Mensen onderschatten mij namelijk makkelijk omdat ik een toegankelijke en aardige uitstraling heb. Wat mensen niet direct aan mij zien, is dat ik analytisch sterk ben en een enorm doorzettingsvermogen heb.

De sessies heb ik als een cadeau ervaren. Achmea gaf me de kans om kennis te laten maken met Zabeth. Haar sollicitatiecoaching was er helemaal op gericht om mij succesvoller te laten opereren op de arbeidsmarkt. Deze sessies hebben me goed geholpen. De sessies waren persoonlijk, open en op een toegankelijke manier.

Zabeth gaf me advies en liet me inzien waarom ik bepaalde keuzes maak. Ze zet je aan het denken en laat zien hoe je je het beste kan kleden zodat je (verborgen) kwaliteiten ook van de buitenkant zichtbaar zijn. Zo laat je jezelf meer tot je recht komen.

Daarnaast kwam ik tot het inzicht dat mijn open en vriendelijke aard, interesse, ervaring en uitstraling goed past in bijv. de zorg.
Samen met mijn ervaring in interne processen, mijn analytisch vermogen en specialisatie in Medisch Specialistische Zorg lijkt dit de ideale combinatie.

Zabeth, bedankt voor je hulp, je advies en de gezelligheid. Ik werd enthousiast van alle sessies en je hebt me veel inspiratie gegeven om aan de slag te gaan! En hoop ik voor het einde van 2016 een interessante leuke nieuwe baan te hebben.

(Lisanne heeft inmiddels een nieuwe baan bij Achmea)

Lisanne Prenger Werkstroom specialist Achmea

Bekijk ookhet ondernemerscollege Baker Tilly van Zabeth van Veen over het belang van de 1e,2e en 3e eerste indruk
Interesse in deze dienst? Neem contact op via onderstaand formulier of bel even met +31(0)334952850

Recente Tweets Zabeth
Couldn't connect with Twitter