Wie is Zabeth

_Z6A7565(C) Hans-Peter
Zabeth Van Veen is oprichter en eigenaar van ImagoMatch, imagodeskundige en specialist in personal branding. Zij beschikt over ruime onderwijservaring en heeft een on- en offline communicatieachtergrond. Sinds 2005 wist zij succesvol te starten met ImagoMatch.

Zabeths kwaliteitszin en passie voor haar vak zijn niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig treedt zij op als spreker en deskundige op het gebied van imago en professionaliteit. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden. Daarnaast is ze gediplomeerd enneagramcoach.

Zabeth verstaat de kunst om mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten. Daarin ligt haar kracht.
Haar presentaties, coaching sessies, masterclasses en trainingen zijn altijd maatwerk. Deelnemers kunnen haar adviezen daardoor een-op-een toepassen. Zabeth maakt op een praktische manier de vertaalslag van wetenschap naar de dagelijkse praktijk.

“Zabeth verstaat de kunst mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten.”

Niet zelden spreken haar klanten van “Zabeth-proof”.

Inzetbaarheid Zabeth van Veen:

  • Training & coaching & consulting
  • In de media als imagodeskundige
  • Spreker, dagvoorzitter, lezingen of masterclasses
  • Personal branding & business performance

Visie ImagoMatch

ImagoMatch onder regie van Zabeth van Veen:

  • heeft de drive te verbeteren, talenten te accentueren, het beste te halen uit mens en omgeving en dit zichtbaar te maken.
  • vindt het wezenlijk dat mensen zich kunnen ontplooien en doen waar ze goed in zijn, zodat zij worden beoordeeld op zaken die er echt toe doen.
  • biedt inzicht in het eigen ‘talentenpalet’ (binnen- en vooral buitenkant), helpt mens en organisatie dat goed te gebruiken met als doel minder last te hebben van waardeoordelen van anderen, ofwel de waardeoordelen van anderen in positieve zin te beïnvloeden.
  • wil op een integere, professionele en efficiënte manier met en voor klanten werken en organisaties helpen een gewenste bedrijfscultuur te realiseren.

ImagoMatch inspireert, adviseert, coacht en traint professionals; mannen, vrouwen en hun werkgevers met als ultieme doel; self-empowerment.

WieIsZabert
Contact

Missie ImagoMatch

Iedereen verdient het om gezien te worden!

Voor zowel mens als organisatie geldt dat kennis, kunde en inhoud de juiste verpakking vragen. Het matchen van innerlijk en uiterlijk roept om inzicht in persoonlijke en professionele drijfveren, doelen, talenten, ambitie en passie. Om zo dicht mogelijk bij deze authentieke kern te komen is het essentieel de drempel laag te houden. En ultiem te profiteren van deze unieke combinatie, waardoor je self-empowerment een gezicht geeft. ImagoMatch haalt onder regie van Zabeth van Veen het beste in mens en organisatie naar boven. Wij onderzoeken, inspireren, motiveren en stemmen dit af met de juiste vormentaal (presentatie, eigenheid en uitstraling).