Workshop

Wilt u een grote groep uitdagen om de persoonlijke presentatie en performance te verbeteren? Denk dan eens aan een interactieve workshop om de effectiviteit van uw professionals te vergroten. Een boeiende en leerzame sessie van minimaal 30 minuten tot maximaal 3 uur voor groepen van 8 tot zelfs 500 man.

Al voordat mensen in gesprek raken, hebben zij een oordeel en vaak ook een waardeoordeel over elkaar. Dat oordeel is vooral gebaseerd op uiterlijk, houding en uitstraling. De perceptie van anderen lijkt soms zelfs belangrijker dan wie mensen werkelijk zijn. Dit geldt ook voor uw klanten.

Deze interactieve workshop geeft praktische inzichten en tips om als professional met deze materie om te gaan. De deelnemers krijgen een intrinsieke motivatie om de persoonlijke presentatie bewust in te zetten. De workshops zijn een leerzaam social event voor iedere doelgroep. Na afloop kunnen de deelnemers de vertaalslag maken naar bijvoorbeeld uw eigen klanten of medewerkers.

Zabeth van Veen koppelt haar jarenlange ervaring aan passie voor het vak en kwaliteitszin. Zij wordt daarom vaak gevraagd voor workshops en deskundig advies op het gebied van imago en professionaliteit. Er is inmiddels geen sector in Nederland waarmee ze geen ervaring heeft. Bent u nieuwsgierig naar de invloed van performance op de beeldvorming bij anderen? Wilt u weten hoe u

Werkwijze:
Wij nemen eerst uw uitgangspunten met u door: doelgroep, doelstellingen, tijdsbesteding, groepsgrootte, datum en budget. Daarna komen wij met een voorstel om uw doelstellingen – inhoudelijk en organisatorisch – te realiseren. Gaat u akkoord, dan volgt de uitvoering.

Spreker

“Uiterlijkheden hebben meer invloed op uw onderbewuste dan u zou willen. Wilt u, binnen uw organisatie een platform creëren om dit onderwerp op een leuke en leerzame manier bespreekbaar te maken? Boek een workshop of huur Zabeth in tijdens een team- of heidag.”
PAGINA TERUG