Spreker

Zabeth van Veen analyseert en adviseert op zorgvuldige wijze. Ze kijkt naar zowel de binnen- als de buitenkant en brengt mensen dichter bij zichzelf. Over dit onderwerp spreekt Zabeth bij bedrijven, op congressen en symposia en op radio en televisie. Een overzicht van haar tv-optredens treft u aan onder media

Regelmatig vertelt Zabeth in interactieve lezingen en masterclasses voor grote en kleinere groepen hoe mensen in hun kracht komen. Zij kan mensen enthousiasmeren en intrinsiek motiveren om na te denken over hun uiterlijk en de eerste indruk die zij onbewust achterlaten. Wetenschappelijke ontdekkingen over uiterlijk en non-verbaal gedrag maakt zij direct toepasbaar voor mens en organisatie.

Zabeth spreekt met respect en humor. Zij stemt haar praktische en informatieve presentaties exact af op de doelgroep en de doelstelling van de klant.

Spreker kopie

“De perceptie bepaalt, mensen kunnen moeilijk door uiterlijkheden heen kijken. Referentie van David, congresbezoeker. Zelden zoveel geleerd in een half uur als van Zabeth.”
PAGINA TERUG