Sollicitatie Coaching

Vindt u het als organisatie belangrijk dat uw medewerkers die uw organisatie moeten/ willen verlaten, echt persoonlijke aandacht krijgen, misschien wel het gevoel hebben een cadeautje van u te hebben gekregen?

Niet opleidingsniveau, etniciteit of leeftijd, maar aantrekkelijkheid, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt. Dat blijkt uit onderzoek van het SCP. Onze manier van sollicitatie coaching sluit hier naadloos op aan, geeft u zelfinzicht en alle tools om het beste uit uzelf te halen, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe baan. Advies over uiterlijk, uitstraling en persoonlijke presentatie vormt een onderdeel van het coachingstraject. De eerste 3 seconden zijn namelijk cruciaal om de ander op standje positief te zetten ( HALO effect ). Daarom is je 1e, 2e en 3e eerste indruk zo belangrijk bij solliciteren.

Het matchen van de binnen-met de buitenkant roept om inzicht in persoonlijke en professionele drijfveren, doelen, talenten, ambitie en passie. Bij sollicitaties draait het volledig om de eerste professionele indruk! Deze geeft u tegenwoordig vaak online, een belangrijk onderdeel van onze sessies. Is dit onderdeel al op orde, dan constateren we dit. We besteden onze tijd alleen aan datgene wat om aandacht vraagt.

Vervolgens gaan we aan de slag met uw 2e eerste indruk en dat is alles wat zichtbaar is van u, inclusief uw CV. Gevolgd door uw 3e eerste indruk, uw elevator pitch en non-verbaal gedrag. Tussentijds krijgt u oefeningen en opdrachten mee. Dit traject is volledig maatwerk, dus afwijken van het programma kan, als we samen denken dat u daar beter van wordt.

Als u toch in de etalage staat, dan gaan we het goed doen ook!

Streven is om zo authentiek mogelijk te zijn en uw kansen te vergroten met meer zelfvertrouwen en geloofwaardigheid. Meer inzicht in uzelf, meer geloofwaardigheid en acceptatie zijn enkele doelen. Naast facetten van de buitenkant zoals passende kledingstijl en non-verbaal gedrag, bekijken we ook de talenten- en karakterstructuur.

Aanbod: Telefonische of skype Intake, 3×3 uur coaching, tussentijdse opdrachten, voorbereiding, locatie- en cateringkosten:

€ 1.180,-. Exclusief werkmateriaal € 50,- en € 45,- persoonlijke hand-out en 21% BTW

Voor persoonlijke referenties: http://imagomatch.nl/referenties

Voor vrijblijvend informatie en contact: http://imagomatch.nl/contact

Sollicitatietraining2
Sollicitatietraining1
Referentie voor Interactieve workshop 60 boventallig verklaarde medewerkers.
Beste Zabeth,
Beste Zabeth, ·De reacties zijn uitsluitend in één woord geweldig. Indruk gemaakt. Mensen hebben het zonder uitzondering bijzonder gevonden. Dat ligt dus veel breder dan het mobiliteitsbureau. Ik ben bezig met het vervolg.
Met vriendelijke groet,

Arie de Ruijter

PAGINA TERUG