Presentatietraining

“Geef zelfverzekerd uw presentaties”

Wilt u met zelfvertrouwen presentaties geven? Deze intensieve eendaagse training zelfverzekerd presenteren gaat over presentatietechnieken en omgaan met presentatieangst. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan uw persoonlijke uitstraling, zelfvertrouwen, uiterlijk en non-verbaal gedrag.

De trainingsgroepen zijn klein, maximaal 6 personen. Daardoor krijgt u tijdens de training ruimschoots gelegenheid om te oefenen. Respectvol omgaan met deelnemers is voor ImagoMatch een vanzelfsprekendheid.

Gedurende de training krijgt u feedback en tips van twee trainers: een presentatietrainer en een imagodeskundige. Zo komen alle aspecten van het presenteren aan bod.

Voor wie?

Voor iedereen die overtuigender wil overkomen en beter wil leren presenteren.
Anderen zien u als inhoudelijk sterk, toch heeft u moeite om uw verhaal goed en overtuigend over te brengen. U bent gespannen voor presentaties en wil zekerder zijn over uw performance

Wat levert het op:

Na de training kunt u meer ontspannen een meer professionele presentatie geven. Uw performance is zelfverzekerd.

Werkwijze en voorbereiding:

U ontvangt een vragenlijst om uw individuele leerdoelen kenbaar te maken en ons een indruk te geven van uw basisniveau. U bereidt een korte presentatie voor en komt in kleding die u ook zou dragen voor een belangrijke presentatie.

Schermafbeelding-2014-12-10-om-13.34.10-e1418307054768

“Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.”
PAGINA TERUG