Potentials Programma

In de afgelopen jaren heeft ImagoMatch voor verschillende Nederlandse concerns een onderdeel van hun young of high potential programma verzorgd.

Voor talentontwikkeling is meer nodig dan de juiste aanleg. ImagoMatch gelooft dat met de juiste richting en focus de ontwikkeling van high potentials in een stroomversnelling kan raken. Om op een relatief jonge leeftijd goed te kunnen functioneren, is het van belang om op de juiste manier zichtbaar te zijn. Het is belangrijk om te kijken welke kwaliteiten (high) potentials in huis hebben en om te onderzoeken wat hun drijfveren zijn.

Met training, coaching en/of masterclasses onder regie van Zabeth van Veen, kan ImagoMatch het zelfvertrouwen, de performance en de zichtbaarheid van deze groep versterken. Door de juiste aandacht en begeleiding komen high potentials echt tot bloei in uw organisatie. Laat ons u daarbij helpen.

Schermafbeelding 2014-12-03 om 21.00.52

“de evaluatie van Jelmer
De training werd in zijn geheel beoordeeld met gemiddeld een 8,0.
Qua onderwerp past de training prima binnen het traineeship van Jelmer volgens de trainees. Daarnaast was men unaniem van mening dat de training leuk was en heeft iedereen elkaar goed leren kennen.
Juist door pakkende, concrete voorbeelden (bijv. Obama) werd de invloed van je uiterlijke vertoning heel duidelijk gemaakt. De trainees vonden dat Zabeth op een boeiende wijze heeft gepresenteerd. Ook het interactieve karakter van de training is genoemd als positief element. Daarnaast hebben trainees over hun eigen uitstraling geleerd wat de implicaties hiervan zijn op het beeld dat anderen van je krijgen. Ook tips om je eigen uitstraling te verbeteren waren leerzaam. Verbeterpunt: Indien er geen extra tijd beschikbaar is, dan gaat de voorkeur van de meeste trainees uit naar een iets langer individueel gedeelte en een iets korter generiek gedeelte.
.”
PAGINA TERUG