Performance Training

“Impact door uitstraling”

Eendaagse incompany groepstraining met een-op-een ‘aftercoaching’

Overtuigend overkomen en je zelfverzekerd voelen bij wat je doet. Wie wil dat niet? Voor iedereen die meer zichtbaar wil zijn en een professionele performance ambieert, is de eendaagse training ‘Impact door uitstraling’ met aanvullende individuele coaching een must.

Iedereen weet het: de eerste seconden bepalen voor een groot deel het effect van een eerste ontmoeting. Mensen vormen zich dan een beeld van de ander. Puur op basis van de buitenkant. Van non-verbale gedragingen tot aan kleding, accessoires en een stem. Maar hoe zet u dit naar uw hand? ImagoMatch weet deelnemers intrinsiek te motiveren om zich dit onderdeel eigen te maken en zo nog effectiever te worden. Dat is waar we goed in zijn.

Onderwerpen:
• uw eerste indruk
o psychologie achter de eerste indruk
o non-verbaal gedrag
o feedback geven en ontvangen
o uw online performance
• uw tweede indruk
o beïnvloeden van het onderbewuste door uiterlijkheden
o geloofwaardigheid vergroten
o persoonlijke doelstelling zichtbaar maken
• uw derde indruk, persoonlijke verbale presentatie

Na de groepstraining volgt een-op-eencoaching, waarbij de output van de training de input vormt voor het coachinggesprek.

Resultaat
Deze training leidt tot gedragsverandering vanuit een intrinsieke motivatie om het beste te halen uit uzelf als (werkende) persoon. Want veranderen gaat niet op bevel. U krijgt meer inzicht en vertrouwen in uzelf en u verbetert uw persoonlijke presentatie. De training heeft bovendien een teambuildingseffect.

Werkwijze en voorbereiding
Wij werken met kleine groepen. Dat biedt vertrouwen, veiligheid en veel persoonlijke aandacht. Respectvol omgaan met deelnemers is voor ons een vanzelfsprekendheid. Aan de hand van vooraf ingevulde vragenlijsten inventariseren we individuele leerdoelen. U bereidt een korte presentatie voor en komt die dag in kleding die u ook zou dragen voor een belangrijke presentatie.

PersonalPerformance1
PersonalPerformance
“Je bent goed zoals je bent, wij maken je nog beter.”
PAGINA TERUG