Lifestyle Coaching

Individuele coaching; intake en lifestyle analyse van 3 uur, 4 x 2 uur coaching en tussentijdse opdrachten.

Er zijn momenten waarop u zich realiseert dat er iets moet veranderen. Dat u niet het beste uit uzelf haalt. Misschien loopt u elke keer tegen dezelfde situaties aan in uw werk. Zoekt u meer balans tussen werk en privé. Of u wilt meer functioneren vanuit uw kernkwaliteiten en inzicht krijgen in uw valkuilen.

ImagoMatch gelooft dat je soms moet veranderen om jezelf te blijven. Met dit persoonlijke, individuele Lifestyle Coaching traject krijgt u meer inzicht in uw drijfveren en kunt u deze in verband brengen met uw dagelijkse functioneren op het werk en in privé-situaties. U krijgt ook feedback op eventuele belemmeringen wat betreft uw uitstraling, uiterlijk, gezondheid en persoonlijke presentatie. Zo kunt u zich beter (gemotiveerd) ontwikkelen vanuit uw eigen kwaliteiten en verkregen inzichten.

Wat kunt u verwachten van het coaching traject?

Het Lifestyle Coaching traject start met het vaststellen van persoonlijke doelstellingen op basis van een intakegesprek en vragenlijst. Afhankelijk van uw wensen kan dit ook telefonisch of via Skype. Daarna komen de volgende aspecten aan de orde:

  • lifestyle analyse
  • zelfinzicht aan de hand van persoonlijke ervaringen
  • waar liggen uw persoonlijke kernkwaliteiten en wat kunt u ermee, zijn deze zichtbaar voor anderen?
  • ontwikkelen van een groeiend bewustzijn van alledaagse patronen en hun invloed op dagelijks werk en leven
  • werken aan veranderingsproces – werk – thuis- gezondheid
  • presenteren van uzelf
  • maken van een linkedin foto
  • uiterlijke aanpassingen om verandering zichtbaar te maken
  • oefenen van toepasbaarheid in het dagelijkse werk en leven

We sluiten af met een advies en u ontvangt na de evaluatie persoonlijke documentatie.

Aanbod lifestyle coaching 1 op 1:

Dit omvat: intake en lifestyle analyse 3 uur en 4 × 2 uur sessie op locatie. Inclusief Scan met de Biotonic Scan, , een linkedin foto, voorbereidingen, evaluatie, werkmateriaal, persoonlijke hand-out, locatie en catering.

Aanbod is € 1.800,- exclusief 21% btw.

Mogelijk vervolgtraject

De ervaring leert dat genoemde tijdsinvestering veelal afdoende is. Afhankelijk van de bevindingen en advies bij de intake zal het coachingstraject verlengd kunnen worden of kan er gebruik gemaakt worden van Coaching on the job of presentatiecoaching.

Ervaren & gecertificeerde coaches

Lifestyle Coaching wordt gegeven door zowel Jan van Veen** als Zabeth van Veen, beiden gecertificeerd coach met ruime ervaring. Jan van Veen is inmiddels 23 jaar werkzaam als manager, trainer en coach. Juist de combinatie van het managen, zijn inzicht in het mentale deel van de mens en het inzetten van nieuwetijdsmanagement, maakt dat hij zich onderscheidt van andere managers, coaches en trainers. Hij heeft de juiste kennis en expertise om het beste uit mensen te halen in een heel korte tijd.

Locatie

Trainingsruimte ImagoMatch, gevestigd aan Glaskruid 36, 3824NP te Amersfoort
Bekijk hier onze referenties

Lifestyle1
Lifestyle2
“Gegevens gebaseerd op onderzoek van The Executive Network naar persoonlijkheid en gedrag, uitgevoerd onder 220 topbestuurders, commissarissen en HR-directeuren van grote bedrijven en instellingen, waarvan 61 procent beursgenoteerde organisaties.”
PAGINA TERUG