Coaching On-the-job

Dit is een intensieve en gerichte vorm van trainen die zeer wordt gewaardeerd door managers en leidinggevenden. Het grote voordeel is dat coaching on-the-job vaak korter duurt en er minder dagen per week nodig zijn om resultaten te bereiken. Observaties en feedback helpen de medewerker om met een gezond kritisch perspectief te reflecteren op het eigen gedrag, de eigen presentatie te verbeteren en sterke kanten optimaal te benutten.

Coaching en training op de eigen werkplek wordt vaak ervaren als verfrissend en stimulerend. Knelpunten en onduidelijkheden zijn direct op te lossen en de verkregen kennis en vaardigheden worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Training on-the-job heeft mede daardoor een hoog leerrendement.

De coaching on-the-job start met een intakegesprek en een type-interview van 3,5 uur. Hierbij worden de persoonlijke doelstellingen geformuleerd en een aantal analyses gedaan om inzicht en overeenstemming te krijge

Werkwijze: intake- advies- programma- evaluatie

shutterstock_61718992

“Hi Zabeth,
Dit bericht over mijn promotie wordt morgen verstuurd naar al mijn collega’s binnen mijn bedrijf en ik wil dit graag persoonlijk met jou delen. Zonder jouw tussenkomst begin dit jaar had ik dit niet bereikt en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Voor mij is er een wereld opengegaan en ik ben een rijker mens geworden, zowel privé als zakelijk. Kwetsbaarheid is een kracht. Ik wens je liefdevolle feestdagen toe en hopelijk treffen wij elkaar weer eens.
Debora.”
PAGINA TERUG